• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan engeller mi?

beni çok seviyor-du yazmışsınız.
demek ki sevmiyor görüşmek konuşmak istemiyor.
sizde onun gb yapın yolunuza devam edin.
zorla güzellik olmaz

Eğer sevgiliniz benim gibiyse vazgeçer. Bende çok farklı çok özel seviyorum kişi kendini bir süre sonra bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Ağzıma ediyor yine vazgeçmiyorum sabrediyorum seviyorum da diyorum ama bir süre sonra şurama geliyor soğuyorum bir anda. Belki küçücük bir mesele ama ben dolmuşum iyice. Sevgiliniz de böyleyse asla dönmez size. İnanın sevgisi çoktan bitmiştir bile hatta sizinleyken bile sona doğru bitmiştir size hissettirmemiştir

Adam illallah demiş ve olayı bitirmiş. 8 gün kaçmış sizden.
Bundan sonra da kaçar.

Sürekli affediyor diye garanti görmüşsünüz sanırım adama da tak etmiş artık bence uğraşmayın artık zorlamayın..

Adamı bezdirmişsin Kezban Kezban tavırlarınla.

Şu adamlara "burnu sürtsün, köppek gibi peşime düşsün" diye ayrılık blöfü yapmayın.

Adamları sıkmayın. Asil olun biraz yaa.
Kezban tavırlı biri değilim sadeden bu yıl okul stresinden dolayı bütün stresimi ona yansıttım Yoksa gerçekten beni tanısanız öyle peşime düşsün diyecek biri değilim

Eğer hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız
Vazgeçmeyin
Karşısına çıkın belki yumuşar?
Belki de size büyük bir ders vermek istedi
Bence bitmez bu ilişki
3. Kişi yoksa
3. Kişi durumu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ikimizde birbirimizin hayatında ilkiz

3 senelik ilişki bir anda bitemez ama demek ki sevgilin bunalmış, kafası karışmış. Biraz müsade et o sana mutlaka geri döner bence. Hemen sevmemesine yormuyorum aniden bunalmayla birazda senin tavrın yüzünden bitsin demiş direk. Biraz bekle, hiçbir şey yapma bakalım geri dönerse sana ne diyecek. Biraz düşünmek için fırsat ver. Durum bundan farklı olursa ama geri dönsün diye bastırma demek ki aranızdaki bir şeyler bitmiş, ilişkinizin oluru yoksa sende kabullenmeye başlamalısın.
Aynen öyle zaten bittiğini hissedersem Birgün üstelemem arada ki bağ kopmuşsa üstelemeye gerek gören biri değilim.Arada sevgi görmesem İnan'ın bu soruyu da sormazdım bende yoluma bakardım o zaman

Tak etmiştir. Birebir aynısı yaşayan arkadaşım var. İki yıllık ilişkilerinde hep çocuğu en ufak olayda bile bunaltti,her şeyi hep çok büyüttü. Ve çocuk gerçekten sevmesine rağmen bir günde bıraktı. Mail adresinden dahi engelledi ve dönmedi... Umarım sonunuz bu arkadasima benzemez ama lütfen insanlarin sabrını zorlamayın kaybeden siz olursunuz...
Ben soruyu hazırlarken yanlış anlattım galiba sürekli biten bir ilişkimiz kesinlikle Yok ciddi ciddi tartıştığımız olay sayısı 3 yılda 3 Yada 4tür onun dışında küçük şeylerdi birbirimizden bazı stresleri çıkardık ondan dolayı bitsin demelerim Yoksa öyle ciddiyetsiz biri kesinlikle değilim çocukça hareket etmeyi de sevmem.Ama inşAllah onlar gibi olmaz sonumuz teşekkürler :)

beni çok seviyor-du yazmışsınız.
demek ki sevmiyor görüşmek konuşmak istemiyor.
sizde onun gb yapın yolunuza devam edin.
zorla güzellik olmaz
Zorla güzellik gibi bir durum söz konusu değil zaten.Sadece 2 arkadaşımdan mesaj attım bunu da yapmam gerekiyordu bence.Eğer sevmiyorsa üstelemem zaten yoluma devam ederim

Eğer sevgiliniz benim gibiyse vazgeçer. Bende çok farklı çok özel seviyorum kişi kendini bir süre sonra bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Ağzıma ediyor yine vazgeçmiyorum sabrediyorum seviyorum da diyorum ama bir süre sonra şurama geliyor soğuyorum bir anda. Belki küçücük bir mesele ama ben dolmuşum iyice. Sevgiliniz de böyleyse asla dönmez size. İnanın sevgisi çoktan bitmiştir bile hatta sizinleyken bile sona doğru bitmiştir size hissettirmemiştir
Bilmiyorum İnan'ın bizim ilişkimiz çok farklıydı.Ne benim nede onun sevgisinin bitebilewğine inanamıyorum bile

3 yıldır beraber olduğum adam küçücük bir nedenden ötürü tartıştı Benimle.Benim daha önce çok hatalarım oldu en ufak bir sorunda hemen bitirmeyi seçtim her defasında. Bu tartışmamızda beni kaybettin engelleyeceğim ve bir daha engeli hiçbir zaman kaldırmayacağım deyip gitti.8 gündür engeli kaldırmadı başka telefonlardan mesaj attım engeli kaldır konuşalım diye ama o numaraları da engelledi.Beni çok seviyordu . Hiç bu kadar uzun süre engellememişti.Napacağımı bilmiyorum.Onu çok seviyorum.Vaz mı geçeyim Yoksa bekleyeyim mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim
sevmiyor
kabullenip yolunuza devam edin sizi üzmek istemem ama sevse bunu yapıp sizi incitmezdi

Kezban tavırlı biri değilim sadeden bu yıl okul stresinden dolayı bütün stresimi ona yansıttım Yoksa gerçekten beni tanısanız öyle peşime düşsün diyecek biri değilim
Ohooo daha öğrenciyken okul stresiyle baş edemeyen biri ileride gerçek sorunlarla hiç baş edemez. Adam böyle düşünmüştür

Ohooo daha öğrenciyken okul stresiyle baş edemeyen biri ileride gerçek sorunlarla hiç baş edemez. Adam böyle düşünmüştür
Ağır bir bölüm oluyorum aynı zaman başka problemlerim olabilir baş edip etmeme mi sorgulama hakkını vermedim size lütfen

Ağır bir bölüm oluyorum aynı zaman başka problemlerim olabilir baş edip etmeme mi sorgulama hakkını vermedim size lütfen
Yahu ister baş edin, ister edemeyin. Bana ne. Ben erkek arkadaşınız sizi böyle görüyor diyorum.

Ağır bölümü bir tek siz okumuyorsunuz, bizler de okuduk. Ağır geliyorsa, kaldıramıyorsanız okulu bırakın. Terör estirmeye hakkınız yok.

Ayrıca zorlukları kaldıramadığınız gibi gelen yorumları da kaldıramıyorsanız buraya konu açmayın

Yahu ister baş edin, ister edemeyin. Bana ne. Ben erkek arkadaşınız sizi böyle görüyor diyorum.

Ağır bölümü bir tek siz okumuyorsunuz, bizler de okuduk. Ağır geliyorsa, kaldıramıyorsanız okulu bırakın. Terör estirmeye hakkınız yok.

Ayrıca zorlukları kaldıramadığınız gibi gelen yorumları da kaldıramıyorsanız buraya konu açmayın
. Eleştiriye her zaman açığım ama insanlar sorunlarıyla Yada yaşantısıyla ilgili konuşma hakkı kimsenin Yok.Hayatımı biliyor musunuz Yada beni tanıyor musunuz da böyle hemen kaldıramıyorsanız felan diye yorum yapıyorsunuz.Herkesin sorunlara karşı gösterdiği Yada göstereceği tepki farklıdır.Bwnce yorum yaparken kendinize göre değil empati yaparak yorum yapmalısınız

bence sen de yazmayı ya da ulaşmaya calısmayı kes bu sefer o sana ulasmaya calısır

3 yıldır beraber olduğum adam küçücük bir nedenden ötürü tartıştı Benimle.Benim daha önce çok hatalarım oldu en ufak bir sorunda hemen bitirmeyi seçtim her defasında. Bu tartışmamızda beni kaybettin engelleyeceğim ve bir daha engeli hiçbir zaman kaldırmayacağım deyip gitti.8 gündür engeli kaldırmadı başka telefonlardan mesaj attım engeli kaldır konuşalım diye ama o numaraları da engelledi.Beni çok seviyordu . Hiç bu kadar uzun süre engellememişti.Napacağımı bilmiyorum.Onu çok seviyorum.Vaz mı geçeyim Yoksa bekleyeyim mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Adamı bunaltmışsın ,
Engellemiş .
Başka yerlerden arayıp yine bunaltmışsın.
Bi bırak kafa dinlesin ,
Seni özlesin.
Yok illa dır dır vır vır ...

Back
X