• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan engeller mi?

Gerçekten ayrılma niyeti olmayan insanların bu kelimeyi neden kullandığını hep merak etmişimdir. Eşime karşı bugüne kadar hiç ayrılmak kelimesi kullanmadım.

Bi yerden sonra hem inandırıcılığı kayboluyor. Hem de lanet olsun seninle mi uğraşacağım oluyor.

Ve evet. Bıkmış görünüyor. Seviyordu diyorsun ya... insan birden bire feci şekilde yorulup vazgeçebilir.

Nefret ettirmeyiniz sevdiriniz.

Bundan sonra felsefeniz bu olsun.

Gerçekten ayrılma niyeti olmayan insanların bu kelimeyi neden kullandığını hep merak etmişimdir. Eşime karşı bugüne kadar hiç ayrılmak kelimesi kullanmadım.

Bi yerden sonra hem inandırıcılığı kayboluyor. Hem de lanet olsun seninle mi uğraşacağım oluyor.

Ve evet. Bıkmış görünüyor. Seviyordu diyorsun ya... insan birden bire feci şekilde yorulup vazgeçebilir.

Nefret ettirmeyiniz sevdiriniz.

Bundan sonra felsefeniz bu olsun.
Cevabınız için çok çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu İnan'ın çok haklısınız ama bazen insan geç dersini alıyor.Kesinlikle hayat felsefem olacak bu söz.Bana dua eder misiniz ?

Adam engelledıyse bitirmiş gitmiş gurursuz gibi ısrar nıye? Hele hele başka numaralardan yazmak nedir bıkmış dmek ki senden

Bir müddet sesiz kal hiçbirşekilde arama haber ulaştırma kendinden.Bunlamış kafası karışmış olabilir sevgisini sorgulamasına seni özlemesine izin ver bu şekilde davranırsan gerçekten seviyorsa gelecektir.

Adam engelledıyse bitirmiş gitmiş gurursuz gibi ısrar nıye? Hele hele başka numaralardan yazmak nedir bıkmış dmek ki senden
Gurursuz gibi felan ithamlarını doğru bulmuyorum Öncelikle.Çaba göstermek gurursuzluk değildir.yine düşünceniz için teşekkür ederim

Bir müddet sesiz kal hiçbirşekilde arama haber ulaştırma kendinden.Bunlamış kafası karışmış olabilir sevgisini sorgulamasına seni özlemesine izin ver bu şekilde davranırsan gerçekten seviyorsa gelecektir.
Çok doğru söylüyorsunuz bende öyle düşünüyorum şuan.Kendimi geri çekeceğim biraz rahat bırakacağım gelirse gelir gelmezse bende kendi yolumu çizerim

Engellemek demek ulaşılmasını istemiyor demek.Adam sizi istemiyor işte gayet net.Fikrini değiştirirse o size yazar zaten,ama değiştireceğini pek sanmıyorum.Büyük ihtimalle adam bunaldı.Siz de önünüze bakın artık.

3 yıldır beraber olduğum adam küçücük bir nedenden ötürü tartıştı Benimle.Benim daha önce çok hatalarım oldu en ufak bir sorunda hemen bitirmeyi seçtim her defasında. Bu tartışmamızda beni kaybettin engelleyeceğim ve bir daha engeli hiçbir zaman kaldırmayacağım deyip gitti.8 gündür engeli kaldırmadı başka telefonlardan mesaj attım engeli kaldır konuşalım diye ama o numaraları da engelledi.Beni çok seviyordu . Hiç bu kadar uzun süre engellememişti.Napacağımı bilmiyorum.Onu çok seviyorum.Vaz mı geçeyim Yoksa bekleyeyim mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Keşke engeli kaldır diyeceğine yanına gitseydin. Başka numaradan aradığında kapatma konuşalım deseydin

Olur böyle şeyler sinir anında. Yakınsa sana gidip görmeyi deneyebilirsin, bitirmenin bile bir üslubu olmalı 3 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz ki ben biteceğini düşünmüyorum. Bir de çok seviyorsanız niye evlenmeyi düşünmediniz ki şimdiye kadar?

Engellemek demek ulaşılmasını istemiyor demek.Adam sizi istemiyor işte gayet net.Fikrini değiştirirse o size yazar zaten,ama değiştireceğini pek sanmıyorum.Büyük ihtimalle adam bunaldı.Siz de önünüze bakın artık.
Ben şöyle düşündüm aslında Belki hala çok öfkeli engeli kaldırır da konuşursak tartışacağımızı biliyor Ve ondan dolayı engeli kaldırmıyor.Çok mu iyimser bakmışım :)

Olur böyle şeyler sinir anında. Yakınsa sana gidip görmeyi deneyebilirsin, bitirmenin bile bir üslubu olmalı 3 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz ki ben biteceğini düşünmüyorum. Bir de çok seviyorsanız niye evlenmeyi düşünmediniz ki şimdiye kadar?
İnan'ın imkanımız olsa 3 yıl beklemezdik ama benim okulum olduğundan dolayı mezun olmayı bekliyoruz Allah'ın izniyle ondan evlenmedik Yoksa o hep istiyordu

Back
X