1 sene kadar süren karmaşık bir ilişkinin arasında kalanlardanım ben de burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama ben hayatımda bu kadar çaresiz oluşumu hatırlamıyorum sonumun olacagına inanmadıgım birine bu kadar bağlanmak onu biryerde çok severken biryerde ayrılmak durumunda kalmakk seniii bir sonunun olacagına inandırmamış birine hala aşık kalmak öylesine kötüüü birr psikolojideyimki anlatamam ve en kötüsü seni birşeylerden birilerinden uzak kalmanı sağlayıp bunu sağladıktan sonra kendisinin ona senden yakın oluşu bizim ilşkimizde 3.şahıslarr hep oldu ve sürekliii biten ikişkimiz 3 kişiler yüzünden sonu erdi. Ve işte bi gün benim kendimi o kadar kötü hissettğimm ve yalnızz hissettğimm bir zamanda bana varlıgıyla huzur veren adam yokktu beni inandırmak için uğraşmadı hiç ve bende ayrıldımm ayrıldıktan 2 saat sonra o hiç sevmediği arkasından atıp tutdugu kişiyle samimi fotograflarını gördümm ve kötü oldumm hiç bişey ne yazdımmm ne de yaptımmm...sonrasında aynı iş yerinde çalışıyorduk daha fazla aynı magaza onun o umursamaz tavırlarına ktlanamadıgım için işten ayrıldım ve içimde tutamayıp ona mesaj attım düşmen gibiydik öyle olmak kötü hissediriyodu kendimi .. veee ben seviyodummm bana net bişey söylemesini bekledim kemm kümm edipp dalga geçer gibi konjuştu benimle vee hiç beklemediğimmm bişey yaparak hayal kırıklıgına uğrattı beni banaa küfür ettii hemde ağzaa alınmıcak şeyler söylediiii banaa vee ben bunu gerçekten haketmiyodumm