Sever mi Sevmez mi ? Yardım :(

Irene Adler

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
53
7
Bayanlar şimdi ben ocağın 4ünde 2 yıl süren bi ilişkim bitti. Ve şimdi yeni biriyle tanıştım daha doğrusu tanıştım demeyelimde tanıyodum okulda aynı sınıftaydık anca şimdi daha yakından tanıma fırsatım oldu ve açıkçası etkilendim bi haftadır konuşuyoruz ama sürekli değil güvenip telefon numaramı vermedim faceden konuşuyoruz o da net paketi yok sürekli giremiyo girdiğinde konuşuyoruz. Biraz ters bi çocuk ve anlaşması çok zor gıcık bi tip aslında ama bana asılmıyo normal konuşuyo ve bana senden hoşlanıyorum dedi hani ikimizinde acı bi geçmişi oldu ve ben korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan o da korkuyo bi hoşlantıyla sevgilim ol diyemem senide üzerim kendimide dedi ama sevgilim olcaksa senin olmanı isterim dedi. Off güvenmeli miyim acaba kafamı karıştırıyo benden gerçekten hoşlanıyo mu yoksa sıradan bi kız gibi beni ayarlamaya mı çalışıyo anlamadım. Niyetini nasıl anlayabilirim bana yardım eder misiniz ?

Bunu birbirinizi tanıyarak öğrenebilirsin. Ama ters falan diyorsun anlaşabilecek misin? Birde yeni ayrımışsın hani belkide boşluktasın ve ona karşı birşeyler hissettiğini sanıyorsun.

Bunu birbirinizi tanıyarak öğrenebilirsin. Ama ters falan diyorsun anlaşabilecek misin? Birde yeni ayrımışsın hani belkide boşluktasın ve ona karşı birşeyler hissettiğini sanıyorsun.
Çok korkuyorum ya yine bişi olur üzülürüm diye ama ne biliyim karşıma çok kişi çıktı bu sürede kimseye böyle takılmamıştım içim ısındı onada o şuan okuyo hala bende çalışmam bi süre sonra aramızda böyle şeyler sıkıntı olur mu sonu nereye gider herşeyi düşünüyorum ve böyle şeyler hissettiğim için kendime çok kızgınım

Sıradan bi kız gibi ayarlamakla, seni ayarlamak arasındaki fark ne olmalı ki? Yani çocuğun kafasında kızların çoğu aynıdır bence. Yaşamadan tanışmadan anlayamazsın neler olacağını. Biraz ip ucu edin, sonra karar verirsin.

Zaman gerekli. Siz ne yakin olun ne uzaklasin. Normal normal davranin. O niyetini belli eder. Asla merakli dünden razi gibi olmayin. Size ulasmaya calissin

Çok korkuyorum ya yine bişi olur üzülürüm diye ama ne biliyim karşıma çok kişi çıktı bu sürede kimseye böyle takılmamıştım içim ısındı onada o şuan okuyo hala bende çalışmam bi süre sonra aramızda böyle şeyler sıkıntı olur mu sonu nereye gider herşeyi düşünüyorum ve böyle şeyler hissettiğim için kendime çok kızgınım

Bence fazla kaptırmadan zamana bırak, oda sanırım sancılı bir ayrılık yaşamış. Aslında kötü bir şey dememiş sadece hoşlanmakla sevgili olunmaz diye. Bak benim yakın bir arkadaşım vardı, adamı hiç istemiyordu ama adam onu baya aşıktı ben dedim ki ya bir çık tanı zamana bırak ne kaybedersin.
Şimdi onunla evlendi.:) Tanıdıkça aşık oldu. Bence en mantıklı olanda bu. Sen kendini fazla kaptırma tanı konuş bakalım.

Bence fazla kaptırmadan zamana bırak, oda sanırım sancılı bir ayrılık yaşamış. Aslında kötü bir şey dememiş sadece hoşlanmakla sevgili olunmaz diye. Bak benim yakın bir arkadaşım vardı, adamı hiç istemiyordu ama adam onu baya aşıktı ben dedim ki ya bir çık tanı zamana bırak ne kaybedersin.
Şimdi onunla evlendi.:) Tanıdıkça aşık oldu. Bence en mantıklı olanda bu. Sen kendini fazla kaptırma tanı konuş bakalım.
Fazla abartıyorum ya arkadaşlarım kızıyo bana bu yüzden çok kafama taktım gerçekten

Zoru mu oynıyım yani
Zoru oynamak degil de, elinin altinda olmahin sadece. Mesela o size "sevgilim olsaydi senin olmani isterdim" dediginde siz de "ben de seni isterdim"demek yerine daha yuvarlak şeyler diyin. Istemek yetmez diyin mesela, yani anlatabilmisimdir umarım. Ben bu tur şeyleri hic beceremem ama sizin durumunuzda ise yarayacagini dusundum

Zamana birak.
Bide eski sevgilisinden ayrilma sebebi neydi?
söylemedi bende sormak istemedim açıkcası ama aradan 3 yıl geçmiş o kızdan sonrada ciddi düşünmemiş hani ilşkisi olmuşta bi saat süren bile oldu dedi öylesine çıktım hep bişi hissetmeden dedi o kızdan sonra ilk defa senden hoşlandım dedi aşık olmak lafını çok kullanıyo ama hani bişi söylüyorum sen böyle söylersen ben sana aşık olurum feln diyo bi garip :KK70:

Zoru oynamak degil de, elinin altinda olmahin sadece. Mesela o size "sevgilim olsaydi senin olmani isterdim" dediginde siz de "ben de seni isterdim"demek yerine daha yuvarlak şeyler diyin. Istemek yetmez diyin mesela, yani anlatabilmisimdir umarım. Ben bu tur şeyleri hic beceremem ama sizin durumunuzda ise yarayacagini dusundum
Hiç bişi demedim hatta bana sende benden hoşlandın mı diye sordu konuyu değiştirdim cevap vermedim ama hoşlandığımı belli etcek şeyler yaptım yani anlasın diye

X