üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim...ama böyle olunca o kızda mutlu olamaz ki sonuçta belli bir süre sonra sevgisi karşılıklı olmayacağı için mutsuz olacak...yani sonuçta orta 3 mutsuz kişi olacak o kız ,sevdiğin adam ve sen üzüldüm ama çözüm bulamadım ...kızı psikiyatra götürseler
Onu aradım derken, kızı mı aradın sevgilini mi ?
ne tuaf insanlar var kendi mutluluğu ve hırları için başkalarını ayıranlar valla benim sevgilim böyle bi durum olsun istiyorsa ölsün umrumda olmaz der bana bakar eminim ki düşünüyorumda sevgilimle ayrılsak başkasıyla birlikte olsa onu sevse aşık olsa kılımı kıpırtdatmam mutluluklar dilerim mutlu olmasını ister çekilirim hayatıma bakarım bu kzın yaptığı bence sadece zavallılık acizlik kendini düşürüyo sadece sevgilin geri dönmüş bile olsa o işten hayır gelmesini umut etmesin o kız bence üzülme cnm ne dnir bilmem allah yardımcın olsun bol bol dua et
Unut,boşver vs.. gibi şeyler söylemicem sana çünkü hepsi boş gelicek biliyorum.Sadece şunu düşün o kız böyle iğrenç birşey yapmış tamam belkide kendine göre haklı sebepleri var.Ama madem bu insan seni çok seviyordu neden sevmediği birine geri döndü? Sen aradığında neden vicdanım rahat etmedi döndüm demedi de onu seviyorum dedi? Bunları düşünmek ondan nefret etmeni sağlayacaktır eminim. Şunu da unutma sevenin ahı tutar.Aradan aylar,yıllar geçse bile ya ondan ayrılıcak ya da bi şekilde seni özleyip arayacak.Yağmur söylemişti dersin :)
Merhaba arkadaşlar
Şu an öyle mutsuz öyle huzursuzum ki her şey manasız geliyor.Elimi kaldıracak güç bulamıyorum..Burda hep derdi olan arkadaşlara teselli ve tavsiyeler verirdim galiba şimdi sıra bende.Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.Dün sevdiğim adam tarafından terkedildim.Sebebi ise eski nişanlısı...Birbirimize aşığız onun benimle olmak istediğine adım gibi eminim ama eski nişanlısı benimle birlikte olduğunu öğrenince intihara teşebbüs etmişş...Hayatının geri kalanını benimle geçirmek istediğini söyleyen adam sırf vicdanı el vermediği için ona geri döndü sevmeyerek ve istemeyerek...üstelik o kız bu intihar olayını kendisine oyuncak etmiş biri...sevdiğim adam bu hastalıklı ilişkiden bıktığını huzuru ve aşkı bende bulduğunu söylerdi hep.Şimdi hem onun adına hem kendi adıma çok ama çok üzgünüm.Ağla ağla gözümde yaş kalmadıçok çaresiz ve mutsuzum
Ve işin en kötü yanı da sevdiğim adamın işyeri tam evimin karşısında...Her işe geliş gidişinde görüyorum...unutmak ne mümkün((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?