Severek Ayrılanlar

zeze492

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
87
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Şu an öyle mutsuz öyle huzursuzum ki her şey manasız geliyor.Elimi kaldıracak güç bulamıyorum..Burda hep derdi olan arkadaşlara teselli ve tavsiyeler verirdim galiba şimdi sıra bende.Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.Dün sevdiğim adam tarafından terkedildim.Sebebi ise eski nişanlısı...Birbirimize aşığız onun benimle olmak istediğine adım gibi eminim ama eski nişanlısı benimle birlikte olduğunu öğrenince intihara teşebbüs etmişş...Hayatının geri kalanını benimle geçirmek istediğini söyleyen adam sırf vicdanı el vermediği için ona geri döndü sevmeyerek ve istemeyerek...üstelik o kız bu intihar olayını kendisine oyuncak etmiş biri...sevdiğim adam bu hastalıklı ilişkiden bıktığını huzuru ve aşkı bende bulduğunu söylerdi hep.Şimdi hem onun adına hem kendi adıma çok ama çok üzgünüm.Ağla ağla gözümde yaş kalmadı çok çaresiz ve mutsuzum

Ve işin en kötü yanı da sevdiğim adamın işyeri tam evimin karşısında...Her işe geliş gidişinde görüyorum...unutmak ne mümkün ((

Son düzenleme:
üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim...ama böyle olunca o kızda mutlu olamaz ki sonuçta belli bir süre sonra sevgisi karşılıklı olmayacağı için mutsuz olacak...yani sonuçta orta 3 mutsuz kişi olacak o kız ,sevdiğin adam ve sen üzüldüm ama çözüm bulamadım ...kızı psikiyatra götürseler

biraz içtim bu akşam kafayı buldum sanırım...direk onu aradım ve bana dediği şu "benim kafamı karıştırma lütfen ben .....yı seviyorum"

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ne tuaf insanlar var kendi mutluluğu ve hırları için başkalarını ayıranlar valla benim sevgilim böyle bi durum olsun istiyorsa ölsün umrumda olmaz der bana bakar eminim ki düşünüyorumda sevgilimle ayrılsak başkasıyla birlikte olsa onu sevse aşık olsa kılımı kıpırtdatmam mutluluklar dilerim mutlu olmasını ister çekilirim hayatıma bakarım bu kzın yaptığı bence sadece zavallılık acizlik kendini düşürüyo sadece sevgilin geri dönmüş bile olsa o işten hayır gelmesini umut etmesin o kız bence üzülme cnm ne dnir bilmem allah yardımcın olsun bol bol dua et

Sağol canımm...kesinlikle çok zavallı bi kız acıyorum ona sevdiğim adam da acıdığı için döndü ona bide tabi aile baskısı da olduğu için..aklı kalbi başkasında olan bi erkekle ne kadar nereye kadar mutlu olunabilir ki zaten o işten hayır gelmicek belki evlenip boşancaklar ama olan bana olacak

kız intiharı sevgilini elinden almak için bi oyun olarak görüyorsa rest çek bence sevgiline.. her defasında elinden gitmeisne izin mi vereceksin ama eger sevgilinde ona boş değilse o da bırakamıyorsa sen bırakacaksın.. daha fazla üzülmemek için bunu yapmalısın bence...

Unut,boşver vs.. gibi şeyler söylemicem sana çünkü hepsi boş gelicek biliyorum.Sadece şunu düşün o kız böyle iğrenç birşey yapmış tamam belkide kendine göre haklı sebepleri var.Ama madem bu insan seni çok seviyordu neden sevmediği birine geri döndü? Sen aradığında neden vicdanım rahat etmedi döndüm demedi de onu seviyorum dedi? Bunları düşünmek ondan nefret etmeni sağlayacaktır eminim. Şunu da unutma sevenin ahı tutar.Aradan aylar,yıllar geçse bile ya ondan ayrılıcak ya da bi şekilde seni özleyip arayacak.Yağmur söylemişti dersin :)

onu o kadar iyi tanıyorum ki beni kendinden soğutmak için ümidi kesmem için damarıma basarak onu sevdiğini söyledi...senin söylediğin şeyin olması ümidiyle yaşıyorum şuan zaten canım...belki zavallıca bi bekleyiş ama onsuzluk çok acı hayattan zevk almıyorum ruh gibi dolaşıyorum :2:

Bende severek ayrılanlar kervanına bir hafta önce girmiş oldum. Bu forumda benimle aynı durumda bulunmuş bir çok arkadaşın olduğunu görünce yalnız olmadığımı görüp biraz da olsa iyi hissettim kendimi.

5 sene önce başımdan başarısız bir evlilik geçti malesef , ailemin yanına döndükten sonra eğitim için ingiltereye gittiğim sıra orada yaşayan erkek arkadasımla tanıştım. Kısa bir süre içinde arkadaşlığımız aşka dönüştü. o zamandan bu zamana çok mutlu olduğumuz 3 sene geçti. Tarif edilemez bir bağ kuruldu aramızda. Aşk, arkadaşlık, dostuk... herşey vardı içinde.
1.5 sene önce annesi beni tanıyor ve seviyor olmasına rağmen aniden evlilik kararımıza karşı çıkmaya başladı. Karşı çıkışı o kadar şiddetliydi ki oğlunu reddetme aşamasına geldi durum. Annesinin karşı koyma sebebleri şöyle; evlenmiş boşanmış olmam, ingiltereden döndükten sonra tekrar işe giremem, benim küçük bir üniversiteden mezun olmam ve erkek arkadaşımın ingiltereden yüksek mühendis olması, benden bir yaş küçük olması ve onların alevi benimse sünni olmam( daha az önemli olanları yazmıyorum bile). Bunları duyunca dünyam başıma yıkıldı. Gururum yıkıldı. Haftalarca ağladım.Ne ben ne de ailem bu tutumu hakedecek insanlar değiliz. Onlarla kendi ailemi karşılaştırsam bende onları beğenmeyip eleştirecek onlarca olumsuzluk çıkartabilirdim ama bunu yapmadım. Erkek arkadaşım muhteşem bir çaba gösterdi, uzun bir süre ailesiyle görüşmedi. birbirlerini reddettiklerini bile söylediler...bu süreç içinde bende sevgilimde çok yıprandık. birbirimizden vazgeçemiyorduk ama bir türlüde evlenemiyorduk. çok uzatıp okuyanı sıkmak istemiyorum o yüzden neticeye gelicem. Bir hafta önce en kıymetlim dediğim kişiyi bırakmak zorunda kaldım. onu küstürdüm kendime. İçim kan ağlıyor ama en doğru kararın bu olduğunu her geçen gün anlıyorum sanırım. bende diğer arkadaşların söylediği gibi bir daha böyle biriyle karşılaşamayacakmışım gibi hissedip üzülüyorum. kendisi hala İngilterede yaşıyor bense Türkiyede , onunla karşılaşma şansım neredeyse sıfır. onu göremeyecek olsamda Yüce Rabbimden dileğim hep sağlıklı ve mutlu kalması olacaktır. Yolun hep açık olsun benim canım sevdiğim..

yakın çevremde herkes duygusal yaklaştığı için ayrılmakla iyi yaptığımı söylüyorlar. Benim yerimde olupta farklı bir yol izlerdim diyen var mıdır merak ediyorum...

Ya ben de geçen sene 6 haziranda terkedilmiştim. O gerizekalı canımı çok yakmıştı. Kendi kendime demiştim ki önümüzdeki sene 6 haziranda yas tutacağım
Gel gör ki 6 haziranı geçeli çok olmuş ve aklıma bile gelmemiş. Unutuluyor. Zaman her şeyin ilacıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…