• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrıldık ama çok özlüyorum ne yapmalıyım kızlar

Kizlar çok kötü hissediyorum nolur yardım edin.Benim 15 aylık bir ilişkim vardı.Universitede tanışmistik yaklaşık 6 ay arkadaş olup onu tanidiktan sonra ondan hoslandim ve ilişkimiz başladı.lk aylarda her şey güzel giderken sonlara doğru sık sık gereksiz tartışmalar ettik çok alingandi çok yıprandım.Bir problem olduğunda konuşmak yerine içine kapanır benimle birkaç gün konuşmazdı sonra yanıma gelip neden böyle davrandığını söyler özür dilerdi ben de sevgimden hemen affederdim.Son zamanlarda daha soğuktu hatta ikizimle beraber birlikte otururken de soğuk davrandı kizcagizi üzdü.Yaklasik 3 hafta önce ilişkiyi bitirmeyi istediğimi soyledim o istemese de bitirdik.Birbirimizi çok sevmemize rağmen iletişim sorunları bizi bu hale getirdi.Kizlar çok canım aciyor.Ayni bölümde okuyoruz.Yan yana her gelisimizde gozlerimi ondan alamıyorum.Ayrilmadan önce degisecegini söyledi ama yapamadım.Bazen ister istemez göz göze geliyoruz tüm o yaşanmışlıklar gözlerimin önünden hayatımın en güzel anlarının fragmanı geciyor.O sevimli asyalılara benzeyen yüzü tekrar beni istediğini söylüyor.Ben de onu istiyorum o bilerek beni uzmezdi çok güzel severdi beni onunla yaşlanmak istiyorum.Ona hala aşığım sizce tekrar denemeli miyim?
O gozlerinin içinde bir ömür kaybolmak,gülerken yüzünde oluşan o tatlı ifadesinin tek manzaram olmasını,bebeksi kokusunun üstüme sinip gitmemesini istiyorum kizlar.
Son cümleler beni 2011'e ışınladı :KK53:

😂😂 isteyince sevince degisirsin ya
Yaşından kaynaklı böyle düşünmen normal, insanlar öyle kökten değişmez ne yazık ki 🥲 Yani tabii ki olgunlaşıyoruz, bazı yönlerimiz törpüleniyor ama temeldeki kişilik özellikleri değişmiyor.
Sevince değişir falan hele, tamamen klişe.

Şöyle ki bizim durumumuz biraz daha farklı.Biz her gün aynı ortamlarda oluyoruz.Konusuyoruz görüşüyoruz bakisiyoruz ama ben ne zaman gel bir şeyler yapalım desem isim var gelemem diyor.Ondan herhangi bir sinyal alamıyorum hislerimi ifade ettikten sonra benimle iletişimi tamamen kesmesinden korkuyorum
E yani sevgisinden, aşkından emindin? Hani ayrılmak istemiyordu? Sen istemiyorsun diye uzak duruyordu, kararına saygılıydı?
Öyle olsa bi şeyler yapalım teklifine atlaması gerekirdi, her seferinde reddetmiş.

Bugün yanıma geldin beni sordun az da olsa iletişime geçtin benimle...Gözlerine yasaklar olmadan bakabildim...Günümü kendin kadar güzel bir hale getirdin.Tesekkur ederim sevgilim

Kizlar çok kötü hissediyorum nolur yardım edin.Benim 15 aylık bir ilişkim vardı.Universitede tanışmistik yaklaşık 6 ay arkadaş olup onu tanidiktan sonra ondan hoslandim ve ilişkimiz başladı.lk aylarda her şey güzel giderken sonlara doğru sık sık gereksiz tartışmalar ettik çok alingandi çok yıprandım.Bir problem olduğunda konuşmak yerine içine kapanır benimle birkaç gün konuşmazdı sonra yanıma gelip neden böyle davrandığını söyler özür dilerdi ben de sevgimden hemen affederdim.Son zamanlarda daha soğuktu hatta ikizimle beraber birlikte otururken de soğuk davrandı kizcagizi üzdü.Yaklasik 3 hafta önce ilişkiyi bitirmeyi istediğimi soyledim o istemese de bitirdik.Birbirimizi çok sevmemize rağmen iletişim sorunları bizi bu hale getirdi.Kizlar çok canım aciyor.Ayni bölümde okuyoruz.Yan yana her gelisimizde gozlerimi ondan alamıyorum.Ayrilmadan önce degisecegini söyledi ama yapamadım.Bazen ister istemez göz göze geliyoruz tüm o yaşanmışlıklar gözlerimin önünden hayatımın en güzel anlarının fragmanı geciyor.O sevimli asyalılara benzeyen yüzü tekrar beni istediğini söylüyor.Ben de onu istiyorum o bilerek beni uzmezdi çok güzel severdi beni onunla yaşlanmak istiyorum.Ona hala aşığım sizce tekrar denemeli miyim?
O gozlerinin içinde bir ömür kaybolmak,gülerken yüzünde oluşan o tatlı ifadesinin tek manzaram olmasını,bebeksi kokusunun üstüme sinip gitmemesini istiyorum kizlar.
Terazi mi bunun burcu😂😂terazi erkekleri susarlar konuşmazlar üzülünce kırılınca falan filan ve hep pohpohlanmak isterler ıyyyyy çekilecek gibi değillerdir..teraziyse kaç hiç durma😂
Erkek trip atmaz bi açıklama yapmasını isterdim ben olsam..çünkü sessizlik beni sinir eden bişeydir yine konuşmuyorsa görüldü atıyorsa falan engeli atar kendi yoluma giderim

Tam 1 ay önce bu saatlerde ayrıldıkmUmarim mutlusundur.Sonucta aldığımız kararın bir anlami olmalı...

Back
X