• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrıldık ama çok özlüyorum ne yapmalıyım kızlar

Alıngan erkeği anası sevsin amannn 😂 insanlar değişmez hiç umutlanmayın yılların oturmuş karakteri ve huylarını değiştiririm mi sanıyorsunuz aşk sihirli değnek değil sadece insanların birbirine tahammül etmesine yarayan hormonsal birşey. 😂
Aramizdaki sorunun çözülemez olduğunu dusunmuyorum. Onun dışında gayet iyi bir çocuk.Saygili,sevimli,dürüst sempatik biri.Aramizdaki güçlü bağ bizi bir araya getirdi.İkimizin de dinlenmeye ihtiyacı var sanırım sonra tekrar denemek isteyeceğim

Aramizdaki sorunun çözülemez olduğunu dusunmuyorum. Onun dışında gayet iyi bir çocuk.Saygili,sevimli,dürüst sempatik biri.Aramizdaki güçlü bağ bizi bir araya getirdi.İkimizin de dinlenmeye ihtiyacı var sanırım sonra tekrar denemek isteyeceğim

Erkekler dinlenme süresin de bile boş kalmıyor aşkta ara verilmesine asla inanmıyorum. Kopukluk veriyor yalnızca. Dediğiniz gibiyse neden ayrıldınız derler insana? Birinizden birisi geçimsiz o halde.

Erkekler dinlenme süresin de bile boş kalmıyor aşkta ara verilmesine asla inanmıyorum. Kopukluk veriyor yalnızca. Dediğiniz gibiyse neden ayrıldınız derler insana? Birinizden birisi geçimsiz o halde.
Şöyle ki ikimizinde ilk ciddi iliskisiydi ayrılırken de bana acemice hatalar yaptım değerini bilemedim seni davranışlarına üzdüm ama farkındayım senin için degisecegim dedi.İkimizin de yorgun olduğunu biliyordu.Zaman her şeyin ilacı derler...

Şöyle ki ikimizinde ilk ciddi iliskisiydi ayrılırken de bana acemice hatalar yaptım değerini bilemedim seni davranışlarına üzdüm ama farkındayım senin için degisecegim dedi.İkimizin de yorgun olduğunu biliyordu.Zaman her şeyin ilacı derler...

Bilemiyorum bu lafları çok söylüyorlar ama icraat yok. Davranışa yansımayan kelimelere inanmayın bu kadar diyebilirim. Hayırlısı. 🪻😌

Yok oğlak burcuydu .Biraz zor biriydi gerçekte de ama bana hissettirdikleri paha bicilemezdi.Gercekten seviyorsa degisir kafasindayim ya
Çocuğun huyu buysa değişmez. Alınganlık ettiği meseleler ne bilmiyoruz. Belki de haklıdır karşı taraf.

Bazı insanlar uzaklaşarak sorunlarını çözmeye çalışır. Karşı tarafı darlamayın. Bunun huyu da böyle demek ki, kabulleneceksiniz. Sorunu kabul edip adım da atıyormuş. Teoride olumlu geldi bu hareketi bana.

Siz ayrıldığınız için de onun adım atacağını sanmıyorum. Siz adım atın. Şahsen ben inadımdan ve gururumdan dolayı atmazdım adım.

Çocuğun huyu buysa değişmez. Alınganlık ettiği meseleler ne bilmiyoruz. Belki de haklıdır karşı taraf.

Bazı insanlar uzaklaşarak sorunlarını çözmeye çalışır. Karşı tarafı darlamayın. Bunun huyu da böyle demek ki, kabulleneceksiniz. Sorunu kabul edip adım da atıyormuş. Teoride olumlu geldi bu hareketi bana.

Siz ayrıldığınız için de onun adım atacağını sanmıyorum. Siz adım atın. Şahsen ben inadımdan ve gururumdan dolayı atmazdım adım.
Kaybedince anladım değerini.Onsuz hiçbir şeyin tadı yok.Biraz daha dinlenelim şansımı deneyecegim.Gercekten beni seviyorsa kabul edecektir

Ayrıldıktan sonra görüşmüyoruz zaten nasıl davrandığını eğer barisirsak anlayacağım umarım değişir

Bende ayrıldıktan sonra demiyorum zannedersem ki barışırsan işte... 😂🫠 seven insan 3 günde özler gelir neyse birşey demeyeyim. İsteğiniz gibi olsun herşey.

Oğlak burcu asla adım atmaz ölse bile hep karşıdan bekler 😂

Aslında o ayrılmak istemedi ama ben istedigim için bir şey diyemedi.Beni rahatsız etmemek için uzatmiyor işte

Kuzum birtanem canım, inan bana seni istese, barışmak için, seni görmek için her şeyi yapardı. Bırak bu odunu. Bir süre daha üzülürsün, ama geçer.

Back
X