- 3 Şubat 2018
- 25.796
- 110.961
- 598
- Konu Sahibi Simsimbunny
Aslında o ayrılmak istemedi ama ben istedigim için bir şey diyemedi.Beni rahatsız etmemek için uzatmiyor işte
Bunun bir önemi yok ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında o ayrılmak istemedi ama ben istedigim için bir şey diyemedi.Beni rahatsız etmemek için uzatmiyor işte
Koç kadını iyidir hoştur
Aslında genel olarak gayet iyi anlaşırdık.Ufak tefek iletişim problemleri bu hale getirdi aslındaKoç kadını iyidir hoşturdize getirebilirsiniz de işte canınızı da sıkabilir çoğu zaman. Biraz birbirine ters burçlar.
Bu kadar drama yapmaya gerek var mı ya arıyorsan ara, yazıyorsan yaz.Şu an beni onu aramaktan alıkoyan tek şey yine onun uzulme ihtimali.Belki de eskisi gibi hissetmiyordur zaten...
Bu kadar pişmansanız açık açık nelerden rahatsız olduğunuzu konuşun. Ben de seni kırmamaya dikkat edeceğim ama sen de alınganlıklarına ve benimle iletişim sürene dikkat edeceksin gibi. Kendimize mükemmel uyabilen insan bulabileceğimizi düşünmüyorum. Ortada bir sorun varsa iki kişinin de çözmeye istekli olması gerektiğine inanıyorum. Bence ciddi sorunlarınız yoksa tekrar deneyinTam 23 gün olacak bugün.Onsuz geçen bırakın her günü her saniyeyi dahi onu düşünerek,özleyip acı çekerek geçiriyorum.Keşke yanımda olsa...
Neden böyle yazmak yerine gidip konuşmuyorsunuz25 gün oldu bugün sanırsın yıllar geçti.Seni bugün de gördüm gözlerine baktım baktıkça içine çekilişimi hissettim ne düşünürsen düşün ben sana aşığım seni sevmeyi hiç birakmayacagim
Şöyle ki bizim durumumuz biraz daha farklı.Biz her gün aynı ortamlarda oluyoruz.Konusuyoruz görüşüyoruz bakisiyoruz ama ben ne zaman gel bir şeyler yapalım desem isim var gelemem diyor.Ondan herhangi bir sinyal alamıyorum hislerimi ifade ettikten sonra benimle iletişimi tamamen kesmesinden korkuyorumNeden böyle yazmak yerine gidip konuşmuyorsunuzaraya zaman girdikçe soğukluk oluyor haberiniz olsun. Siz böyle düşünürken o istenmediğini düşünerek soğuyodur. Küsme darılma huyu barışınca geçmeyecek bence zor. Ama madem bu kadar aşıksınız içinizden gelenleri söyleyin ona.
E biten bitmiş zaten o zaman. Ben o senden sinyal bekliyor zannettim büyük ihtimalle konuyu okuyan herkes de öyle sandı. Ama çocuk istemiyor belli ki seni seviyor olsa gel bişeyler yapalım teklifine atlaması lazım hemen. Bence o sana geri dönmeyi düşünmüyor lütfen yıpratma kendini bu şekilde.Şöyle ki bizim durumumuz biraz daha farklı.Biz her gün aynı ortamlarda oluyoruz.Konusuyoruz görüşüyoruz bakisiyoruz ama ben ne zaman gel bir şeyler yapalım desem isim var gelemem diyor.Ondan herhangi bir sinyal alamıyorum hislerimi ifade ettikten sonra benimle iletişimi tamamen kesmesinden korkuyorum
Bu kadar dert edeceğinize seni unutamadım tekrar deneyelim deseniz ona göre yolunuzu çizersinizBugün goremesem de seni,aklımdan bir an bile çıkmadın.Seni seviyorum...
Zaten öyle romantik yazmışsın ki sanki hayır barışma desek gitmeyeceksin miKizlar çok kötü hissediyorum nolur yardım edin.Benim 15 aylık bir ilişkim vardı.Universitede tanışmistik yaklaşık 6 ay arkadaş olup onu tanidiktan sonra ondan hoslandim ve ilişkimiz başladı.lk aylarda her şey güzel giderken sonlara doğru sık sık gereksiz tartışmalar ettik çok alingandi çok yıprandım.Bir problem olduğunda konuşmak yerine içine kapanır benimle birkaç gün konuşmazdı sonra yanıma gelip neden böyle davrandığını söyler özür dilerdi ben de sevgimden hemen affederdim.Son zamanlarda daha soğuktu hatta ikizimle beraber birlikte otururken de soğuk davrandı kizcagizi üzdü.Yaklasik 3 hafta önce ilişkiyi bitirmeyi istediğimi soyledim o istemese de bitirdik.Birbirimizi çok sevmemize rağmen iletişim sorunları bizi bu hale getirdi.Kizlar çok canım aciyor.Ayni bölümde okuyoruz.Yan yana her gelisimizde gozlerimi ondan alamıyorum.Ayrilmadan önce degisecegini söyledi ama yapamadım.Bazen ister istemez göz göze geliyoruz tüm o yaşanmışlıklar gözlerimin önünden hayatımın en güzel anlarının fragmanı geciyor.O sevimli asyalılara benzeyen yüzü tekrar beni istediğini söylüyor.Ben de onu istiyorum o bilerek beni uzmezdi çok güzel severdi beni onunla yaşlanmak istiyorum.Ona hala aşığım sizce tekrar denemeli miyim?
O gozlerinin içinde bir ömür kaybolmak,gülerken yüzünde oluşan o tatlı ifadesinin tek manzaram olmasını,bebeksi kokusunun üstüme sinip gitmemesini istiyorum kizlar.