• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılıyorum

eastnbull

Şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
2.279
2.280
333
Herkese merhaba,
Eşimle 3 aydır ayrıyız, ailesinin yanında kalıyor. Bende 15 aylık oğlumla evimizde.
Hani derler ya celladına aşık diye benimki tamda öyle bir durum.
Ayrılığı, boşanmayı isteyen benim ama acı çekiyorum.
Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Hayatımda 2. Kez kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Çok zormuş çok :(

15 aylık çocuğunuzla ayrıldıysanız ve bu kadar da çok severken üstelik, mutlaka çok geçerli bir nedeniniz vardır..
İnanın geçiyor.
Alışıyorsunuz yeni duruma..
Ne mutlu ku evladınız var..
Onunla atlatırsınız her kötü şeyi..

Öyle çok şükür ama insan böyle hayal etmiyor işte. Umarım alışırım.

Konuyu biraz daha acsaniz iyi olur. Ona gore akil veririz bizde :)

Eşim kumar oynuyor. Evlenmeden önce oynamış, evlendikten sonra öğrendim. Affettim. 5 senelik evliyim ağustos ayında yeniden oynadığını borç yaptığını eve gelen banka kağıdı sayesinde öğrendim.
En kötüsüde annemle babamdan iş yapmak için aldığı parayıda kumarda yemiş.

Tüm bu olanlara birde eve dönmek düzelmek veya barışmak için bir çabası yok. Git dedim gitti ve bizi öylece bıraktı.

Eşim kumar oynuyor. Evlenmeden önce oynamış, evlendikten sonra öğrendim. Affettim. 5 senelik evliyim ağustos ayında yeniden oynadığını borç yaptığını eve gelen banka kağıdı sayesinde öğrendim.
En kötüsüde annemle babamdan iş yapmak için aldığı parayıda kumarda yemiş.

Tüm bu olanlara birde eve dönmek düzelmek veya barışmak için bir çabası yok. Git dedim gitti ve bizi öylece bıraktı.

Bence çabalasa da dönmemeniz gerekiyor..
Ciddi bir tedaviden sonra belki dönülebilir..
Çocuğunuzu düşünün..

Bence çabalasa da dönmemeniz gerekiyor..
Ciddi bir tedaviden sonra belki dönülebilir..
Çocuğunuzu düşünün..

Aslında herşeyi kabul etti. Tedavi vs ne istiyorsan yapacağım dedi ama ben kabul etmedim. Tabi öyle perişan çırpınan biri olarak değil. Bir kaç kez oğlumuzu görmek için geldiğinde konuştuk.
Aileme anlattığım için oda boşanmak istiyor sanırım ama ne ayrılık için ne barışmak için hiçbirşey yapmıyor öyle sessiz sedasız bekliyor.
Ne evet ne hayır diyor öyle saçma sapan bir durumdayız.

Alkol ve kumar en zoru.. ustesinden gelmesi cok zor tedavi olsa bile geri tekrarlamasi cok normal
Sen ayrilmak istiyormusun ne hisediyosun savasabilirmisin bunlar onemli

Alkol ve kumar en zoru.. ustesinden gelmesi cok zor tedavi olsa bile geri tekrarlamasi cok normal
Sen ayrilmak istiyormusun ne hisediyosun savasabilirmisin bunlar onemli

Ben ayrılmak istiyorum. Kendisinede ailesinede kendi ailemede söyledim.
Ama onun hiçbirşey yapmayın kabullenip gitmesi acaip ağırıma gidiyor.
Onu unutmam lazım. Yeni hayat kurmam lazım. Ama kalbime söz geçiremiyorum

Canım okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm... Rabbim sana ve evladına hayırlı kapılar açsın artık bundan sonra. İnşallah geç olmadan aklı başına gelir de gül gibi yuvasını yikmaz eşin :(

Ben ayrılmak istiyorum. Kendisinede ailesinede kendi ailemede söyledim.
Ama onun hiçbirşey yapmayın kabullenip gitmesi acaip ağırıma gidiyor.
Onu unutmam lazım. Yeni hayat kurmam lazım. Ama kalbime söz geçiremiyorum

Ayrilmak istiyosan bunun ne kadar dogru bir karar oldugunu kendin kabullen elbete senin okadar emek verdigin bir evlilikte onun caba sarfetmeden , seni arayip sormadan devam etmesi canini yakiyordur. Vefasiz oldugunu emeklerinin bosa ciktigini gormekde senin kalbini kiriyordur canim.
Bence bu donemde arkadaslsrinla vakit gecir mumkunse onun oldugun sehirden uzakta kendine bir hayat kur. Bunlar icin cesaretli ol.
Yuvrucum yazik babasiz buyuyecek cok uzucu bu durum :KK43:

Back
X