Severek ayrilmak zorunda kaldim

Mavi kelebek eylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
34
35
38
Merhaba uzun zamndr kadinlar kulübünü okuyorum .ve bu ara beni tek rahatlatan sey bu. Malesef bende de dert bitmiyor . Yorum yaparsaniz rahatlarim diye düşünüyorum. Ben öğretmenim. Biriyle görüştüm uzman cavustu. Iki yil görüştüm. Bni cok seviyordu gercekten aşırı derecede ilgiliydi. Ilk zamanlar hersey cok guzeldi ama uzman cavuslugu birakti . Ikimizde istedik . Kendisi is kuracakti. Bu donemde ailesinin yanina gitti . Cocuk birden degisti eskiden de ara ara kufrederdi. Ama ailesinin yaninda kufurleri epey artti. Ben duzelir strestir diye bekledim .onu cok uyardim bu konuda hassasim ne olur kufretmd diye cok anlattım. Ama o cok kiskanc herseys küsüyor herseye aliniyor herseyi kiskaniyo. Artik kimseyle görüşemez oldum. Ona ragmen küfür kavga bitmedi. Ben de ayrildim suan cok üzülüyor. Barismak istiyir. Söz veriyorum asla olmayacak diyor. Ona inanmak istiyorum ama aileside benim icin cok problem cunku ailesi daha beter küfür eden inssnlar. Bu ortamda cocugumu buyutmek bile korkutuyor. Bu yuzden donmeyu düşünmüyorum. Yinede onu cok seviyorum . Aklimda hep ayni soru ona haksizlik ettim mi acaba evlnsek duzelir miydi . Bide simdi bana surekli duygu sömürüsü yapio tekrar askere gidecegim öleceğim artik mutlu olamam falan diyor. Bu arada ben gorusmuyirum. Bu sozleri sureklu ortak arkadaslarimdan duyuyorum. Sizce ben ne yapmaliyim.
 
Madem düzelecekmiş neden sizin o kadar uyarınıza rağmen düzelmemiş? Ailesi de aynı diyorsunuz. Alışkanlık olmuş belli ki. Kıskanç, kimseyi görüşemiyorum kısmı daha da kötü. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Karşınıza daha güzel, düzgün insanlar elbette çıkar. Hiçbirimiz odun yontmaya, üzülmeye, kırılmaya gelmedik dünyaya. Bunu unutmayın.
 
Evlenince gerçekten artık kufretmeyecegini, daha düşünceli olacağını düşünecek kadar romantik olmayın lütfen. Evlilik beraberinde çok değişik bir rahatlik getiriyor. Yanında soğan sarımsak yemeyen adam gürül gürül osuruyor değil kufretmeyi bırakmak. Evlenirseniz hiç duymadığınız orijinal küfürlere şahit olabilirsiniz. Tabi tek sorun sadece bu olmayacaktır. Gördüğünüz bütün sorunlar katlanarak devam edecek. Bu yüzden dönmeyi düşünmek büyük bir hata olur.
 
Nesini seviyorsun? Hava değişir su değişir iklim değişir kötü huy değişmez. Ateşe atlamak istiyorsan buyur atla. Laf sana gelsin de üzül diye bariz kulağına kaçırmış o palavraları. Senin dünden özleyip rızan olduğunu biliyor tabi.
 
Biz gercekten cok guzel gunler gecirdik ilk sevgilimdi ondan mi bu kadar zor geliyor bilmiyorum . Kesinlikle donmem ama o gunlerden bu gunlere gelmek agir geluyir.
 
Ben aldandim ağlamalara, ozurlere. Döndü m ona çok pişmanım.5 yılım gitti, bir de çocuğum var. Çocuğuma da öğretmeye kalktı. O da polisti bende öğretmenim. Çok kötü donemler geçiriyorum. Hâlâ da beni üzmek için uğraşıyor. Donmeyin.
 
Biz gercekten cok guzel gunler gecirdik ilk sevgilimdi ondan mi bu kadar zor geliyor bilmiyorum . Kesinlikle donmem ama o gunlerden bu gunlere gelmek agir geluyir.
O günlerden geldiğin yol gideceğin yolun göstergesi. Bence o yolun ucu sana karanlık çıkacak. Gönül laf dinlemeli ki sonra baş taşlara vurulmasın. Çoluk çocuk idealindeki gibi yetişmeyecekse, ev içinde azap çekeceksen sevgi falan kalmaz. Alışırım diyorsan sen bilirsin
 
Kesinlikle haklisiniz hep bunlari düşünüyorum bende. Ama ona da cok üzülüyorum askere geri donerse şırnak a gidecek bisey olursa diyede cok vicdan yapiyorum . Psikolojim o kadar bozuldu ki inanın beyin kanamasi geçirdim düşünmekten. Ama engel olamiyorum.
 
Hiç vicdan yapmayın, barışana kadar benimki de kendimi oldurecegim vs diyordu. Barıştık yine aynı. Ve şu an o kadar cirkinlesmis ki. Yine de siz daha iyi bilirsiniz.
 
O ortak arkadaşlarınızla bağı koparın ya da bu konudan bir daha bahsetmemelerini, bahsederlerse arkadaşlığınızı bitireceğinizi kesin bir dille söyleyin. Asla da görüşmeyin, küfür yemeyi sevmiyorsanız tabii. Net söylüyorum, evlenince daha daha daha beter olur.
 

valla ben evlenmeden öncede küfür ederdim evlendikten sonrada etmeye devam ediyorum ,

şaka bir yana erkek adamın küfürü ağzı bozukluğu çekilmiyor , birde ailesinin yanına gidince değişti diyorsun ,
 
Evet tamamen bagi kopardim artik ulasamaz diye dusunuyorum arkadaslarima da anlattim bahsetmiyorlar artik .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…