Severek ayrilmak zorunda kaldim

evlenınce düzelenı hıc gormedım..
önce trafiğie,düzene vs. küfreden evlenıp senı çantada keklık görünce küfür malzemesı sen olursun.net

Yol ver bence, hatta sevgiliyken gözüne batan şeyler evlenince büyür kaldiki şuan sende baya sorun olan şey evlenince yuva yıkar. Yani yolun basindasin. Adımını ölç tart ona gore at.

kesinlikle evlenince daha beter olur kat kat artar sakın dönme çok mantıklı bir karar vermişsin. Zaten duygu sömrüsü yaparak psikolojisinin ne kadar bozuk olduğunu belirtiyor benden uzak dur deliyim ben diyor

aşık olmak aşk acısı çekmek ufacık saçma sapan şeyleri dert etmek bir erkeğe kendinden çok değer vermek onsuz bi hayat düşünememek ilk aşkta bir daha aşık olmıycağını sanmak okadar çok şey varki özlediğim bu duyguları hepimiz yaşadık sevdik sevildik hata yaptık nası özlüyorum o salak günlerimi şanslıyımki geleceğim için en büyük karar olan evliliğimi bu geçnliğin verdiği saflıkla yanlış karar olarak vermemişim yani canım kardeşim dibine kadar yaşa aşkı sevgiyi bekarlığı ama sakın evlilik gibi bi kararı sankilerle belkilerle verme buarada kendimi 20 li yaşlarda çok akıllı zeki ve hata yapmaz görürdüm şuan yaş 35 daha hiç bir şey bilidğim yokmuş meğer

Evliligin cok büyük bi karar oldugunun farkindayim bu yüzden ayrildum geri dönmek istemiyorum ama evlilerden bu konuda yardim almak daha kolay atlatmami sağlıyor. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

canım hiç değişmiyorlar bekleme değişmesini kendimden örnek vereyim ilk sevgilim diyorsun aşığım diyorsun aslında o aşk değil heves ilk defa başına geldiği için öyle zannediyorsun ayrıldıktan sonra onsuz hiç yaşayamayacağını bir daha başkası çıkmayacak zannediyosun ama yanılıyosun ben de öyle zannetmiştim çünkü karşıma sonra biri çıktı ve aslında ben daha öncekine hiç aşık olmamışım sadece hevesmiş iyi ki ayrılmışım diyorum ayrılmasaymışım yıllarımı boşuna heba etcekmişim hem de şuan ki sevdiğim adamı kaçırıcakmışım
yaşadıklarımda hiç pişman olmadım ama tecrube oldular mesela bu ilişkimde aynı hataları yapmamaya çalıştım çok taviz vermiştim mesela aynı seninki gibi kıskançtı herşeyime karışırdı daha neler neler yaşadım anlatsam roman olur
seninde karşına kimbilir kimler çıkıcak seni gerçekten seven seninde gerçekten sevebileceğin şuan anlamıyosun ama ilerde o kişiyi bulunca anlayacaksın umarım bi gün gerçekten seven birini bulursun

Küfürün özrü olmaz, evlendikten sonra da dozu artar hatta fiziksel şiddet de eklenir. Ayrılmakla doğru kararı vermişsiniz zaten. Ayrıca küfür eden birine sevginiz gerçekten devam edebiliyor mu ben anında soğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…