- 7 Ağustos 2018
- 30
- 29
- 3
- 40
- Konu Sahibi Mavi kelebek eylul
-
üzülüp özleyeceğin tek şey giden ayların(yılların) olsun.Sadece cok üzülüyorum . Özlüyorum.
Evliligin cok büyük bi karar oldugunun farkindayim bu yüzden ayrildum geri dönmek istemiyorum ama evlilerden bu konuda yardim almak daha kolay atlatmami sağlıyor. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.aşık olmak aşk acısı çekmek ufacık saçma sapan şeyleri dert etmek bir erkeğe kendinden çok değer vermek onsuz bi hayat düşünememek ilk aşkta bir daha aşık olmıycağını sanmak okadar çok şey varki özlediğim bu duyguları hepimiz yaşadık sevdik sevildik hata yaptık nası özlüyorum o salak günlerimi şanslıyımki geleceğim için en büyük karar olan evliliğimi bu geçnliğin verdiği saflıkla yanlış karar olarak vermemişim yani canım kardeşim dibine kadar yaşa aşkı sevgiyi bekarlığı ama sakın evlilik gibi bi kararı sankilerle belkilerle verme buarada kendimi 20 li yaşlarda çok akıllı zeki ve hata yapmaz görürdüm şuan yaş 35 daha hiç bir şey bilidğim yokmuş meğer
Merhaba uzun zamndr kadinlar kulübünü okuyorum .ve bu ara beni tek rahatlatan sey bu. Malesef bende de dert bitmiyor . Yorum yaparsaniz rahatlarim diye düşünüyorum. Ben öğretmenim. Biriyle görüştüm uzman cavustu. Iki yil görüştüm. Bni cok seviyordu gercekten aşırı derecede ilgiliydi. Ilk zamanlar hersey cok guzeldi ama uzman cavuslugu birakti . Ikimizde istedik . Kendisi is kuracakti. Bu donemde ailesinin yanina gitti . Cocuk birden degisti eskiden de ara ara kufrederdi. Ama ailesinin yaninda kufurleri epey artti. Ben duzelir strestir diye bekledim .onu cok uyardim bu konuda hassasim ne olur kufretmd diye cok anlattım. Ama o cok kiskanc herseys küsüyor herseye aliniyor herseyi kiskaniyo. Artik kimseyle görüşemez oldum. Ona ragmen küfür kavga bitmedi. Ben de ayrildim suan cok üzülüyor. Barismak istiyir. Söz veriyorum asla olmayacak diyor. Ona inanmak istiyorum ama aileside benim icin cok problem cunku ailesi daha beter küfür eden inssnlar. Bu ortamda cocugumu buyutmek bile korkutuyor. Bu yuzden donmeyu düşünmüyorum. Yinede onu cok seviyorum . Aklimda hep ayni soru ona haksizlik ettim mi acaba evlnsek duzelir miydi . Bide simdi bana surekli duygu sömürüsü yapio tekrar askere gidecegim öleceğim artik mutlu olamam falan diyor. Bu arada ben gorusmuyirum. Bu sozleri sureklu ortak arkadaslarimdan duyuyorum. Sizce ben ne yapmaliyim.
Küfürün özrü olmaz, evlendikten sonra da dozu artar hatta fiziksel şiddet de eklenir. Ayrılmakla doğru kararı vermişsiniz zaten. Ayrıca küfür eden birine sevginiz gerçekten devam edebiliyor mu ben anında soğurdumMerhaba uzun zamndr kadinlar kulübünü okuyorum .ve bu ara beni tek rahatlatan sey bu. Malesef bende de dert bitmiyor . Yorum yaparsaniz rahatlarim diye düşünüyorum. Ben öğretmenim. Biriyle görüştüm uzman cavustu. Iki yil görüştüm. Bni cok seviyordu gercekten aşırı derecede ilgiliydi. Ilk zamanlar hersey cok guzeldi ama uzman cavuslugu birakti . Ikimizde istedik . Kendisi is kuracakti. Bu donemde ailesinin yanina gitti . Cocuk birden degisti eskiden de ara ara kufrederdi. Ama ailesinin yaninda kufurleri epey artti. Ben duzelir strestir diye bekledim .onu cok uyardim bu konuda hassasim ne olur kufretmd diye cok anlattım. Ama o cok kiskanc herseys küsüyor herseye aliniyor herseyi kiskaniyo. Artik kimseyle görüşemez oldum. Ona ragmen küfür kavga bitmedi. Ben de ayrildim suan cok üzülüyor. Barismak istiyir. Söz veriyorum asla olmayacak diyor. Ona inanmak istiyorum ama aileside benim icin cok problem cunku ailesi daha beter küfür eden inssnlar. Bu ortamda cocugumu buyutmek bile korkutuyor. Bu yuzden donmeyu düşünmüyorum. Yinede onu cok seviyorum . Aklimda hep ayni soru ona haksizlik ettim mi acaba evlnsek duzelir miydi . Bide simdi bana surekli duygu sömürüsü yapio tekrar askere gidecegim öleceğim artik mutlu olamam falan diyor. Bu arada ben gorusmuyirum. Bu sozleri sureklu ortak arkadaslarimdan duyuyorum. Sizce ben ne yapmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?