Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fresa dün ben dayanamadım barışalım dedim ona bu gurursuzluğu yaptım oda bana ağır konuştu. Bana dediki ben vicdan azabı çekiyorum. Bu ne o kadar sinirlendimki. Çok ağır konuştum. Dedimki Bende sokaktaki köpeği eve alamıyorum die vicdan azabı çekiyorum bundan sonra benim için sakın bi şey hissetme.düşünme bu olay burda bitti benim için dedim. Oda şey yazmış senin için zaten bi şey düşünmeme gerek yok ne zaman gözümü kapatsam yanımdasın hayalimdesin işte ben seni sorgusuz sualsiz sevdim elveda bir gün seni görürsem iyi yerlerde görmek istiyorum yazmış. Çok sinirlendim bende dedimki merak etme evet belki bu kpss de senin yüzünden istediğim puanı alamıycam ama eninde sonunda olucak ama sen bana hayatımda en önemli şeyi öğrettin dedim. Bir daha hiç kimseye sana yaptığım gibi kalbimi açmıycam hiç kimse beni bi daha ağlatamıycak o yüzden sen kendi işine bak ben elbet kalkıcam ve daha güçlü olucam hoşçakal yazdım. Kapandı gitti o vicdan sözüne öyle bir kızdım ki bir daha asla dönmem ona...
biraz önce facene girdim kızın birini bulmuş netten buluşma randevular veriyo şuan onun yanında... ağzıma geleni yazdım mail attım. lanet ettim sözün bittiği yer oldu resmen.