severek ayrılmak

Ona bi cüzdan hediye almıştım. Oda aldığımı biliyo. Kargoyla yollıycam yollarken içine bide mektup döşemek istiyorum kızlar. İçimde hiç bi şey kalmasın istiyorum. Uygun düşer mi sizce?

Sinem08 eninde sonunda o mutsuzluk yaşanacak bırak şimdi olsun ne kadar çok anı birikirse4 o kadar acı birikir bunu unutma

ya aile işin içinde oldumu çok zor eski sevgili az çok tanıyosun zamanlar geçirmişsiniz ama hayatta olmaz diye bişi yok bende şimdiki aşkımdan yıllar önce ailem yuzunden ayrılmıştım fakat aşk olunca uzak kalınmıyor su akıp yolunu buluyo sen dert etme sensiz yapmaz heleki ağlamışsa senin için daha fazla uzak kalamaz aile bile olsa arada çok zor da olsa aşk engel tanımaz tanımıyorda

fresa dün ben dayanamadım barışalım dedim ona bu gurursuzluğu yaptım oda bana ağır konuştu. Bana dediki ben vicdan azabı çekiyorum. Bu ne o kadar sinirlendimki. Çok ağır konuştum. Dedimki Bende sokaktaki köpeği eve alamıyorum die vicdan azabı çekiyorum bundan sonra benim için sakın bi şey hissetme.düşünme bu olay burda bitti benim için dedim. Oda şey yazmış senin için zaten bi şey düşünmeme gerek yok ne zaman gözümü kapatsam yanımdasın hayalimdesin işte ben seni sorgusuz sualsiz sevdim elveda bir gün seni görürsem iyi yerlerde görmek istiyorum yazmış. Çok sinirlendim bende dedimki merak etme evet belki bu kpss de senin yüzünden istediğim puanı alamıycam ama eninde sonunda olucak ama sen bana hayatımda en önemli şeyi öğrettin dedim. Bir daha hiç kimseye sana yaptığım gibi kalbimi açmıycam hiç kimse beni bi daha ağlatamıycak o yüzden sen kendi işine bak ben elbet kalkıcam ve daha güçlü olucam hoşçakal yazdım. Kapandı gitti o vicdan sözüne öyle bir kızdım ki bir daha asla dönmem ona...

opuyorumnanaktan istediğin kadar sinirlen ona seviyorsun o da seni vicdan bahane ya bi kırsa zıncırlerı bak nasıl dönuyor sende sakın ol ve asla deme hiç bi zaman

fresa dün ben dayanamadım barışalım dedim ona bu gurursuzluğu yaptım oda bana ağır konuştu. Bana dediki ben vicdan azabı çekiyorum. Bu ne o kadar sinirlendimki. Çok ağır konuştum. Dedimki Bende sokaktaki köpeği eve alamıyorum die vicdan azabı çekiyorum bundan sonra benim için sakın bi şey hissetme.düşünme bu olay burda bitti benim için dedim. Oda şey yazmış senin için zaten bi şey düşünmeme gerek yok ne zaman gözümü kapatsam yanımdasın hayalimdesin işte ben seni sorgusuz sualsiz sevdim elveda bir gün seni görürsem iyi yerlerde görmek istiyorum yazmış. Çok sinirlendim bende dedimki merak etme evet belki bu kpss de senin yüzünden istediğim puanı alamıycam ama eninde sonunda olucak ama sen bana hayatımda en önemli şeyi öğrettin dedim. Bir daha hiç kimseye sana yaptığım gibi kalbimi açmıycam hiç kimse beni bi daha ağlatamıycak o yüzden sen kendi işine bak ben elbet kalkıcam ve daha güçlü olucam hoşçakal yazdım. Kapandı gitti o vicdan sözüne öyle bir kızdım ki bir daha asla dönmem ona...

Üzülmüş gibi yapıp günah çıkartırlar bir de... Özürleri kabahatlarinden daha beterdir ama. Sanki bana acı diye yalvarıyoruz :D deli bunlar

günde bi tane her sabah tok karnına atarx içiyorum çok iyi geliyor. Vallahi kör kütük aşık olsamda onun karşısında keşke öyle ezilmeseydim tek pişmanlığım bu. Seviyor ama babasının üzerine olan altındaki arabasını daha çok seviyor yada yeni aldığı laptop ını ve tüm gün yatıp çalıştığı işini. Ben kimim ki Yeri doldurulabilir bi nesne

ailesinden çok kendini düşünüyor olmalı. dul bir kadınla evlenmek toplumda erkek için olumsuz, kadın için dul bir erkekle evlenmekse nötr bir durumdur.

erkekler cinsellik için her türlü adiliği yaparlar. yıllarca beraber olmuşsunuz, amaaaa evlenirken sizi yok sayabiliyor. ve siz bu adamı yıllarca sevdiniz gerçek yüzünü göremeden. çünkü hepsi oyuncu.

bence bol bol ah edin. buna hakkınız var. ve umarım ahınız yerde kalmaz.

Keşke azıcık erkeklik gösterip ya en başında bazı şeyleri düşünseydi veya sonuna kadar gitseydi.!
Bundan sonra size sadece ileriye yönelik eskisinden çok daha sağlam adımlar atmak kalıyor.
Mutluluklar diliyorum...

ilk günler etmiyordum ama artık bol bol ah ediyorum. fiyonk_ arkadaşım içimi tek rahatlatan aramızda cinselliğin ön planda olmamasıydı. Zaten bunu yaşamak için hiç ortamda olmadı çabasıda. Allah var şimdi ne zaman görüşsek ben ne istiyosam onu yaptık. Hep mutlu etti beni zaten sorunda burda zaten mutlu etmeye alıştırdı anlıyomusunuz. Bağımlılığım mutluluğa belki. Ya o kadar düşünceli biriydiki anneler gününde bile anneme hediye almam için para yollardı. Bu Maddi manevi hep yanımdaydı. Böyle geçen 3 yıl işte. Of neyse ben hayattan geçtim 15 gündür kitap yüzü açmadım. Ders çalışamaıyorum hayatımın sınavına günler kala herşey avucumdan kaydı gitti. Böyle işte neyse

Bu adamın kendi ayakları üzerinde durma imkanı yok mu?
Kendi işi, kendi parasını kazanacağı mesleği yok mu ki babasından bu kadar çekiniyor?
Elbet affedecek babası, evlat bu kim atar evladını :uhm:

Var tabi olmaz mı ama ilk defa hayatında maddi olarak durumu iyiye gitti. Hiçbişeyi yokken herşeyin en iyisi birden eline geçti ev,araba,pc, para vs. bırakmak istemedi demek ki. Nie böyle düşünüyorum biliyomusunuz. ailesinin durumu iyi değilken sudan sebeplerle 2 yıl ayrı durmuş ailesinden. şimdi ise ailesinin durumu iyi dmekki bırakamayacağı şey ailesi deil para. 20 gün oldu her geçen gün daha çok acıyor acıyor acıyor içim. gelecek korkum var. herkes bi şeylerden korkar değilmi. kimi yükseklikten kimi dar alandan. bende başkasıyla öpüşmenin fikrinden bile tiksiniyorum anlıyomusunuz. Çok kötü zamana denk geldi bu ayrılık. Bide kpss derdim var. ya o kadar ders çalıştım sınava 2 ay kala bu ayrılık çok koydu bana.

bende gerektiği kadar sevdiğine inanmadım açıkcası..tabi ailede önemli sonuçta ama bi şansını denese idi kapı gibi dursa idi...bende iyi biliyorum aşk acısını aynı şekilde bende oldum çok kilo verdim depresyona girdim ettim..ama emin ol geçiyor ve pişman oluyorsunuz sonunda değmezmiş deniliyor...ama değmezmiş lafı ağızdan çıkana kadar canından can gidio insanın :( allahım sabır versin ne diyim başka :(

biraz önce facene girdim kızın birini bulmuş netten buluşma randevular veriyo şuan onun yanında... ağzıma geleni yazdım mail attım. lanet ettim sözün bittiği yer oldu resmen.

Ailesini ikna etmek yerine sizden ayrılmayı tercih ediyor. Tüm zorlukları atlatıp yanında olmayı başaramayan birisi ileride ne kadar arkanda durabilir bu bir soru işareti zaten ama sen ailesi yüzsünden ayrıldığınız için düşünürken bir anda başka bir kızın ortaya çıkması hiç hoş değil. Nasıl bir his ki bir anda bitiyor ve yenisi başlıyor .. Üzüldüm gerçekten üzüldüm sevdiğin insanı başkasıyla olmasının düşüncesi bile katlanılmaz geliyor biliyorum bence bundan sonra bunları görmemeye çalış girme facebooka falan bakma merak edersin ama bakma görme ... Ve kendini telkin etmeye çalış ben iyiyim umurumda değil diye belki kendini kandırmak olur ama bir süre için deneyebilrisin ...

:teselli:
biraz önce facene girdim kızın birini bulmuş netten buluşma randevular veriyo şuan onun yanında... ağzıma geleni yazdım mail attım. lanet ettim sözün bittiği yer oldu resmen.

Canım bak emin ol o damutlu değil bakma kızlar mızlar ayakları yaptığına kendini avutuyo mutlu olmaya çalışıyo kesinlikle. Bende erkek arkadasımdan ayrıldım vicdan yaptım sevgi ve acıma karıstı tuhaf bi duygudur bu. Ama sevgi azda olsa var malesef cok asırı değilki bitirebildim o da sana bunu yapmış. Bence takip etme mail atıp belli ediyorsun onu düşündüğünü izini kaybettir hiç arama sorma bakma birşeyine. Acını kendi içinde yaşa ölücem sannet ağla zırla ama ona karsı aslaaaaa belli etme ,)

o hayatına devam edebilyorda sen nie edemicekmişsin? boşverrrrr zor bi durum, ama ne yapcan:S unutmaya çalış. allah sabır versin:S

yaşıyorum ama nasıl ölü gibi. kızlar beni bi görseniz. övünmekten değil ama hani bi içim su derler ya. elimi sallasam ellisi. bide onu görün kısa boylu şişman kel romantiklik desen yok hiç bi şey yok. ben onu eski yılların hatrına sevmişim. hep o ilk çıktığım çocuk olarak aklımda kalmış. kalbimdeki yeri öyle sağlam öyle sağlam ki 3 yıl boyunca kimseye bakmadım ayrıldık 2 ay oldu hala bi başkasına kafamı çevirip bakamıyorum. nefret ediyorum onu böyle çok sevdiğim için. face şifresi var msn şifresi var girip bakıyorum. ara sıra birilerini ekliyo 2 gün sonra siliyo. facedende ayrıldıktan beri bi şey paylaşmıyor. biri alsa beni beynimi yıkasa unutsam onla ilgili herşeyi ;( tam bi günüm iyi geçiyo unuttum diyorum o gece rüyama giriyo. öyle güzel şeyler yaşıyoruz ki rüyamda sabah acı gerçekle yüzleşince işte o gün bana zindan oluyo. ölmek istiyorum ya. hiç haketmeyen birine hayatımdan 5 yıl verdiğim için onu canımdan çok sevip hayatımın merkezi yaptığım için. unutamıyorum unutamıyorum. o mutlu mesut yaşıyo ben perişan. ama bende bunu ona ödetmeszsem... bana yaptığını yapıcam bi kaç sene bekleyip hayatının tam ortasına dalıp bende onun hayatını mahvedicem. Beni tek rahatlatan fikir bu...

Back
X