• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrilmak!

Pinokya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
256
5
26
Almanya
Bu bana sacma geliyor.. yani bir insan sirilsiklam asik... bunalimdan dolayi iliskisini bitirirmi?

Erkekler bukadarmi sorunla bas edemez!

Hersey cok guzeldi.. seni cok seviyorum..
Ama artik vir anlami yok. Deyip iliskimi biter yaaaa !!!

Erkekleri anlamak zor, çok basit seviyede düşünmek lazım. Demek ki istemiyor de ve kendi haline bırak. Bence beynini de hiçç neden sorusuyla meşgul etme, onlar bi neden aramıyor çoğu zaman. Geçmiş olsun.

böyle bir davranışın üç sebebi olabilir
1- gerçekten tam bir salak ve dengesizdir. üstünde durmaya değmez, dikkate alınmaması gereken bir kişidir.
2- gerçekten bir sorunu ve bunalımı vardır. sana karşı sevgisi net değildir ve bu bunalım içinde seninle uğraşmak istemez.
3- gerçekten bir sorunu vardır. sana sevgisi olsa bile depresif ruh haliyle seninle de ilgilenerek bunu atlatamayacağını düşünüyordur. ve ilgini desteğini hakeder.

bu üç durumun ayrımını yaparak karşındaki kişiye iyi/kötü tepkini göstermen gerek.

Bunun çözümü ayrılmak mı peki sorunu sende bilmiyormuşsun seninle konuşması gerek. her ne olursa olsun seni seviyorum bu sana yetmiyorsa sen bilirsin deyip ayrılmak nedir? Bana biraz garip geldi bu.. seninle birlikte çözmeli her ne sıkıntısı varsa bilmiyorum ben böyle düşünüyorum kendi içinde çözmesi gerektiğini söyleyebiliyor ve bunun bilincinde seninle de çözmesi gerektiğini düşünebilir, aynı zamanda ayrılığın sana ne kadar zarar vereceğinide

Bana göre severek ayrılmanın tek cevabı vardır o da çiftlerin birbirine uygun olmaması.
Hani birini çok çok seversiniz,çok da iyi anlaşıyorsunuzdur ama eğitim,maddiyat ya da aileleriniz birbirine denk değildir ve siz de bununla mücadele edebileceğinize inanmıyorsunuzdur.
Zor da olsa bitirirsiniz.

Bana göre severek ayrılmanın tek cevabı vardır o da çiftlerin birbirine uygun olmaması.
Hani birini çok çok seversiniz,çok da iyi anlaşıyorsunuzdur ama eğitim,maddiyat ya da aileleriniz birbirine denk değildir ve siz de bununla mücadele edebileceğinize inanmıyorsunuzdur.
Zor da olsa bitirirsiniz.

katiliyorum tamamen ve kendini fazla yipratma erkekler bazen icinde bulundugu durumu cözümsüz görüyo ve gitmeyi seciyo ayni durumu yasadim bizim ailelrle sorunumuz vardi ve o sorunu baskasini bularak cözdü Hemde 3 ay sonra ve simdi 6 aydir ayriyiz evlenmeye de karar vermis mutluluklar diliyorum artik.. Ne kadar mantikli cevap sunarsan senden daha cok kacacaktir onun icin sus bekle eger kaderinde varsa gelir yoksa da Allah daha Mutlu olacagin birisini cikaracaktir elbet karsina

Erkekler zora,sıkıya gelemezler. En iyisi bu süreçte kendinle ilgilenmen onunla değil. Ne mesaj at,ne ara.. O da kafasını toplasın.
Sende dediğim gibi kendinle ilgilen,kendine güvenin gelir böylece. Hayatının merkezinde zaten o olmamalı. Herkesin sıkıntılı dönemleri olur.
Fevri karar vermiş olabilir eski sevgilin. Ama yapacak bir şey yok, sabret bakalım.. Her şey geçiyor,bu da geçer.
Kaderinde bu insan varsa,ne olursa olsun seni bulur zaten:34:

Birde böyle depresif depresif tavırlar yapmıyorlar mı insanın içinde bir acı mı,nefret mi ,sevgi mi adını bilmediğim bir duygu oluyor )=

Sorunu ne olursa olsun sana anlatabileceğini ama anlatmak için üstelemeyeceğini söylesen. Yanında olduğunu hissettirsen ama normalden daha az arasan sorsan belki kendi kendine çözülür ya sana anlatır yada biraz daha kafasını toparlar.

Tabi önce bu ilgini, çabanı gerçekten hak eden birisi mi önce ona karar vermen lazım.

Back
X