• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrilmak..

Kırdıktan sonra gelen özürün dilenen affın bi anlamı yok.
Bi adam karısını sürekli kırarmış, üzermiş sonra da kuru bi özürle normale dönmeyi beklermiş.
Kadın birgün tuzsuz bir yemek yapmış adam yemeği ağzına alıp karısından tuz istemiş, Kadın mutfakta oyalanmış oyalanmış adam yemeğin son lokmasını ağzına aldığında tuzu getirmiş.
Adam demiş ki yemek bittikten sonra gelen tuzu ne yapıyım. !!!!!
Kadın da demiş ki kalbim kırıldıktan sonra gelen özürü ne yapıyım.!!!?

Tam hatırlayamadım böyle bi hikaye okumuştum ve çok güzel anlatılıyor aslında.
Sürekli kırıla kırıla bi yerde pes edeceğini, devam edemeyeceğini :KK35:

bi arkadaşım nişanlıyken aynı şeyi yaşadı. Ama nişanlısı genel karakteri asabi biriydi. Asabiyeti nişan dönemi 2 katına çıktı. Kız resti çekti çocuğa. Bir kaç gün cocuk aramadı ama sonra cocuk kedi gibi döndü ve daha nazik davranmaya başladı. Rest çekmek ve seni kaybedebileceğini hissettirmek ( tabi bunu yaparken üzülmeden kendinden emin olmak) iyi olabiliyor. Sonuçta mutlu olmak amacıyla ilişkiye başladın. Aksi takdirde neye yararki...

8 ayi surekli kotu gecmesede, 8 ay once boyle bi degisim basladi.
Eskiden sinirlensede kotu bisey soylemezdi, hemen gelirdi gonlumu alirdi.
Artik oyle degil.
Benim cesaretim yok su an yeni bir hayata baslamaya,korkuyorum.
Daha fazla dayanamicam ama mecbur bir gun bitecek.
Yeni hayata başlamak???
Sanırsın iki yıllık ilişki değil, 22 yıllık torun torba sahibi 60 yaşında kadınsınız.

Siz kendiniz böyle kendiniziezerken Ada'm be yapmaz.

emin ol bi müddet sonra daha da soğuyacaksın ve ayrıldığında doğru dürüst üzülmeyeceksin bile bence boşuna üzme kendini

Küfür eden ve çok sinirli bir adamdan bahsediyoruz nasıl her şey mükemmel olabilir ki zaten şaşırdım şöyle yazmana açıkçası.
Bence sinirli olması başlı başına sorun zaten ilerde evlendiğinde çocuklarını düşün çok sinirli bir babaları olsun, etkilensinler ister misin?
Hele küfür etmesi falan, bir ilişkide saygı yoksa öyle ilişki olmaz.

Back
X