severek bosanıyorum bunalımdayım

tesekkurler hazancım bana vakıt ayırdıgın fıkır verdıgın ıcın.ben yenı uyeyım sana ozelden yazamıyorum .bosanma fıkrı ılk zaman ne kadar ıyı gelsede ış cıddıye bınınce hele helede cok gecerlı sebepler olmayınca katlanılmaz gelıyozamanla.o yuzden ben dedıgınız gıbı yapmaya calısıyorum .ozelden yazma sansım olunca yazcagım seyler var.tekrar tesekkur edıyorum.ıyı aksamlar.hersey guzel olur umarım.

olur inşallah canım..herşey gönlünce olsun.boşanma lafı benim tüylerimi diken diken ediyor ama benim başka çarem yoktu.Allahım yardımcın olsun.

Cok acele etme canim, daha cok yenisiniz.
Boyle seyler her evliligin basinda olur inan.
Esin degisecek goreceksin, ama az sabir lazim.
Madem onu cok seviyorsun tekrar birlesin konusun derim,
ama tabiki sen bilirsin.
Rabbim yardimcin olsun...

hakkımda hayırlısı olsun artık evet daha cok cok yenı .dusunuyorum gonlum de bır ay once bu kararı verdıgımızdekı gıbı razı degıl bıtırmeye.ama esımın oyle olmadıgını goruyorum.o bıtırmıs aılesının de etkısınde kalarak.ıyı aksamlar dılıyorum

Bir arada bulunmadan, bu hale nasıl geldiniz?
Neler yaşandıda eşiniz sizi korumadı, bunu nasıl hissettiniz?
Ailesi sizi istemiyor mu, onların tepkisi neye ve neden?

evet evli ogretmenlerin derdi maalesef....ayni sehire verseler kari koca olmazmi....acele etmeyin esiniz nasil izin verdi farkli bir sehirde sahsen sasirdim cunku böyle evlilik olmaz nisanlili gibi ayri evlerde

ben olsam gider bir ev tutarım kocamıda ararım ben evi tuttum ya gelirsin birlikte bir düzen kurarız yada ben kendime yeni bir ev ve yeni bir hayat kuruorum derim

ben olsam gider bir ev tutarım kocamıda ararım ben evi tuttum ya gelirsin birlikte bir düzen kurarız yada ben kendime yeni bir ev ve yeni bir hayat kuruorum derim

Mantıklı kaydirigubbakcemile3 aşılamayacak bir sorun da yok ki aranızda boşanmayın yaa

Çok kırılmışsınız belli, işte evlilik böyle bir şey malesef, eşiniz eminim ikiniz yanlız kalsanız düzelecek.
O yüzden son bir şanş verin bence, Greenin fikri güzel beğendim onu uygulayabilirsiniz.
Ya da erkekleri bu kadar kolaya alıştırmamak gerek, arayın bir kez daha konuşun bir kez daha deneyelim diye.
Bu arada kayınvalide önceden belli değil miydi, niye takmış size bu kadar.
Madem boşandıracaklardı neye evlendirmişler.

daha aynı ewde yaşamaya başlamadan ayrılık kararı erken deil mi??

hani aynı evde yaşarsın anlaşamzsın çeşitli sebeplerden ayrılma kararı alırsın diyelim ama daha siz tam evlilik moduna girememişsinz bile bence ayrılmak için çok erken......

malesef ben yapacagımı yaptım arkadaslar.esıme bırakalım herseyı yolumuza devam edelım dedım.ama malesef sonuc yok.ben yaz tatılı boyunca annemlerdeydım bunu affedemıyotabı doldurusada geldı sımdı benım annemı sucluyo annen baban bıtırdı senı dıyo.halbukı o kadar yanılıyokı.kendı aılesının yaptıgını bızımkılere atıyo.senı ıstemıyorum dedı bana bugun telde emınım annesının yanında konusuyodu.benı kucuk dusururcesıne.olsun evlılık bu ben yıne grur yapmadım.bır suru dıl doktum ama nafıle.sımdı okullarda acılıo .aynı yerde kucucuk bı yerde ayrı yasıcaz.bı yıldır bı araya gelmeyı beklerken bu yasadıklarıma ınanamıyorum.ıcıme sındıremıyorum.

benı sevdıgını bılıyorum sımdıye kadar bu ılk tartısmamız degıl bunları bız basbasayken bı sekılde cozuyoduk.sımdı onu gerı getırmeyen sey bu durmun artık aılelere yansıması yanı ona gore ıcınden cıkılmayacak bı hal alması.ama bence atlatılmayacak bısey yoktur hayatta.gurur yapıp donemıyo yanı.ortada ınannınkı hanı bı sebep yok bosanmak ıcın..bı gun anlar ama ıs ısten gecer.sımdı benım aılemı suclu buluyo.ne yaptıysam ne dedıysem olmadı.zaten telı acmıyo msj yazarak bıktırıyom.ya tamam ıstemezse ıstemesın ama sızdede olurmu bılmıyorum bende takıntı oluyo ılla acana kadar aramam lazım .yada msj bonbardımanı...bende garıplestım su tatıl burnumdan geldı...ne yapsam aha baska ben onu gercekten cok sevıyorum ya...ayrılmak dunyanın sonu degıl tamam ama onu kaybetmek ıstemıyorum.bazılarını sevındırmek ıstemıyorum. bana moral verın fıkır verın bıraz lutfen cok ıhtıyacım var...sevgıyle kalın.

sürekli arayıp mesaj atmaya biraz ara verseniz biraz ağırdan alsanız
bide yalnız telefonda değil de yüz yüze görüşmeyi deneseniz daha iyi olur bence
insan telefonda yüzyüze söyleyemeyeceği şeyleri çok rahat söyleyebiliyor
çok daha kırıcı olabiliyor

dogru soyluyorsunuzda bızım dej avantajımız da buydu zaten ıkımız farklı memleketlerde oldugumuz ıcın yuz yuze gelemedık tatıl boyunca.sımdı oluklar acılcak ancak o zaman ıkımız aynı sehırde olcaz.iş oralara uzasın ıstemedım.belkı gıtmeden bu ıs fazla dıllere dolanmadan burdayken hallolsun ıstedım ama olmadı...

çok zor bi durum gerçekten bende erkeklerin neden annelerine bukadar düşkün olduklarını anlıyabilmiş değilim tam annendir tabikide yakın olucaksın ama kendini ezdiricek onun seni yönlendiriceği kadar değil böyle sözü geçmeyen erkeklere sinir oluyorum:1no2:

ya madem annenin sözünü dinlicek ayrılcaksın niye evleniyorsun be adam..niye hayat karartıyorsun kii..
birde kendini ağırdan satması tav etti beni..ne sanıyor kendini,hiç mi sevmedi seni hiç mi içinde ümidi yok direk istemiyorum seni diyebiliyor..
sizede şunu söylüyorum beni istemediğini yüzüme bir erkek söylücek direk içimdeki tüm sevgi biter tiskinirim..sizde yolunuza bakın ,ondan hayır yok..anasıyla evlensin mübarek olsun..inş sizin için herşey güzel olur..

yorumların hepsini okumadım ama bir erkekte olsa kadında olsa onunu gibi olurdu.doğru dürüst birşey yaşamadığım eşimimi dinleyeceğim 40 yıllık annemi mi?
adam tabiki annesini dinler sen onun annesine biraz yakınlık göstersen bırak eşini annesi bile seni çok seveceğinden eminim ama sanırım daha onlar seni tanımıyorlar bile..yorumlara şimdi geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…