severek bosanıyorum bunalımdayım

sırf bu yüzden ayrılırsanız kocan kafasını duvarlara vurur.bence yüzyüze gelmeyi bekley,n.bi süre aramayın mesaj atmayın noluyo dicektir zaten kendi kendine.neden aramıyor falan .merak edicektir sizi.yüzyüze görüştüğünüzdede ben senin anneni babanıda çok seviyorum onlarda benim annem babam.ama biz karı kocayız.birbirimize ihtiyacımız var.biraz evli gibi davransak anlaşamazsak o zaman ayrılmayı düşünsek daha mantıklı değilmi.anne babalarımız başımız üstüne ama biz evliyiz herkesten önce birbirmze ihtiyacımız var ne dersin deneyelim bi kere gibi konuşun bence.anne babasını sevdiğinizi ,ama sizin aranız kötü olursa onlarlada iletişimizin pek sağlıklı olmayacağını onlarlada aranızın kötü olacağını söyleyin ama biz iyi olursak onlarda alışacaklardır deyin.bu çok olağan bir durum erkekler malesef ilk zaman anneleriden kopamıyorlar.heleki siz daha evli gibi yaşamaya başlayamamışsınız bile.tatlı dil herşeyi çözer bence bir araya geldiğnizde 2-3 ay beraber yaşayınca herşey hallolur yeterki onu ikna edin

benim anlamadığım annesi senden bu kadar soğutacak ne doldurmuş oğlunun aklına.. ve tatilde sadece annenin yanında kaldın diye mi artık istemiyorum seni diyor eşin.. evlenirlen annesi istemiyor muydu seni? bu kadar basit olamaz gibi geliyor bana.. atladığım bişi mi var acaba?

Ben eğer çok seviyorsam son şans annesiyle de konuşup ikna etmeye çalışırdım.Eğer sorun anneyse.

Biraz evvel diger konuna cevap yazdim bu konunu yeni gördüm ona göre yorumluyorum :)

Kocani severek bosaniyorsun fakat her yolu denememissin hemde daha evliliginiz taze ilk senelerde bosanma karari daha cabuk aliniyor kardesim.Eger bosanma gerceklesmemisse esinle yeniden bir araya gelmeye calis ortak bir yol bulun.Eger esinin annesi sorun ise onun gönlünüde alip baska bir eve cikin kapiniz ayri olsun ufakta olsa bir yer bulun.Beraber oturdugunuz müddetce tabiiki annesi karisicak bu normal ,evin ayri olsa durum degisir.Birde yaz boyu annenlerde kalman uzun olmus bunu kabullen 2 yada 3 hafta kalsaydin dengede tutmus olurdun ama 3 ay uzun bu yüzden icerlemis kirilmis olabilir esin .Esine mühlet ver msj bonbardimanina tutma tel cok acma ,cikmiyorsa rahat birak fazla ilgiyede gelemiyorlar ,denge kurmaya bak.Insaallah düzelir Allah yardimcin olsun .

Son düzenleme:
evliliğin ilk yılı zaten alışma dönemi zamanla düzeliyor ve oturuyor her şey o yüzden çok erken bir karar olarak görüyorum ama tabi yaşananları bilemiyorum

yorumlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar..ben zamana bıraktım artık herseyı ne olcaksa zaman gostercek.ben degıl o bakakalsın arkamdan artık.surda yaklasık bı on gun sonra aynı sehırde yakın okullarda calısıyor olcaz.mutlaka karsılasıcaz .bakalım yalnızkende verdıgı karara devammı etcek yoksa ıs tersınemı doncek.gorıcez...

dogru durust bı sey yasamadıgım esımımı dınleyecegım yoksa 40 yıllık annemımı derken ne demek ıstıyosunuz.dogru durust bısey yasamamak da ne demek.evlılıgın dogru durust bısey yasamak gıbı yanı neresıdır anlayamadım. ben cok farklı anlamda dedım.sız farklı yorumlamıssınız.onuda dınlesın benıde.ayrıca benı dınlemesı ıcndemı aradan bı kırk yıl gecmesı lazım onumu demek ıstedınız.sacma geldı acıkcası.sızıde kocanız yıllar sonra dınledı anlasılan...

bu durumlarda ne eş dinlenmeli nede anne.kendi içinden yüreğinden geleni yapmalı.bayanlardaki en büyük hata bir kriz esnasında hemen telefonlara sarılmak.karşı tarafa düşünmesi için zaman tanımamak.

sevran sence olan bitenden senin aileni sorumlu tutması onları suçlaması seni yaralamadımı.elbette yaraladı.peki neden o anneme güleryüz göstermedin diye sana tepki gösterirken sen bu lafa rağmen alttan alıyosun arıyosun mesaj çekiyosun. bu evliliğini kurtarmayacağı gibi seni daha da küçük düşürür. inan bana alttan almak evliliği çoğu zaman kurtarmaz daha öncede yazmıştım.biz nasıl karşımızda ayakları üstünde duran güçlü erkekler görmek istiyosak onlarda karşılarında güçlü gururlu kadın görmek istiyorlar. okuluna git, yaşantına devam et seni seven zaten seni arar.eğer sen arar ve gel ev tuttum falan gibi konulara girersen kaçmaya devam edecek. malesef uğruna gururundan vazgeçtiğin sevgi gün gelir seni öyle bir ezerki ilk hatırladığın ve içini acıtan şey yine geri plana attığın gururunun incinmesi olur.

çok doğru acele etmeyin zayıflık göstermeyin ve de bence biraz sizi kaybetme korkusunu tattırın msj ve teli bırakın

bende oyle yapıyorum arkadaslar.zaten bu gune kadar en ufak bı tartısmada arayı duzeltmeye calısan ben oldum hep bu konuda alıskın benım aramalarıma.bı ne oluyo desın bakalım.sızınde dedıgınız gıbı.bız kadınlar nıe boyleyız ya?

zaten ınsan gıttıkc alısıyo bosanmaya ....hanı zamanla kendını alıstırıyosun belkı boylesı daha ıı..

Daha yeni bir araya gelmişsiniz. Neden mücadele etmeden ayrılıyorsunuz.?
Bir deneyin, çözmeye çalışın?

Daha yeni bir araya gelmişsiniz. Neden mücadele etmeden ayrılıyorsunuz.?
Bir deneyin, çözmeye çalışın?

bende oyle olsun ıstedım ama malesef esımı son derece kararlı gordum.telefonlarıma bıle cvp vermıyo...mucadele tek taraflı edılmıyo ıkı kısının el ele vermesı gerekıyo..

Sevrancım şu an aynı konumdayız.Ben tatıldeyım ve ınan cok daha ıyı oluyorum.
Benı de ne arıyo ne soruyo..O kadar aptal bır adam kı kendı fıkırlerıne bıle sahıp degıl.Birey olamamış insanlar bunlar.Aynısını yaşıyorum bılıyorsun.İmkanın varsa bir tatile çık. Ailen sana destekse gerisini boşver.Bizde bu aptallar bizi üzsün dıye dunyaya gelmedık.
Benımde hep aılemı sucluyor,annesının lafları salak adam..Şu an hıssettıgımız sevgı degıl bılesın sadece alışkanlık ve cevresel durum..Boşanmayı kaldıramamak bır anlamda...
Daha cok gencız sevrancım..Gorursun her inişin bir çıkışı var..Bunlar bıze bu kadar erken kendılerını gosterdıklerı ıcın sanslıyız hatta:) Her şey bakış acısında bıtıyor canımm..
Benim içimde bır tek ıntıkam hıssı kaldı.Onu almadan asla bırakmıcam onu..Ne demekmıs benı uzmek Bunu da kanunı yollarla yapıcam.Bızımkı paraya tapıyor.Onun en sevdiği şeyi alıcam elınden parasınıı..Eminim bu anı herşeyden cok üzecektir:))).Sonra bırakıcam onu kendi pislik dunyasına..

tatlım senınle gercekten aynı seylerı yasıyoruz.sen bıraz daha kabullenebılmıssın durumu.ben bı gun tamam bıttı artık arama dıyorum kendıme ertesı gun onnu cok ozledıgımı hıssedıyorum tam 43 gun oldu gorusmeyelı.gercı bu bızım ılk ayrılıgımız degıl bız zaten ayrıydık bı yıldır ogretmenız es durumundan yenı bıaraya geldık bılıyosun.
ayrı ayrı bıle bu evlılıgı yurutttuk bız sımdı bıtırmek ıcın cok erken sebepsız bence ben kabul edemıyorum ya. ve onu cok sevıyoum kaybetmek ıstemıyorum asla.
aslında cok dogru soyluyosun hersey bakıs acısında bıtıyor.cok uzulduk cok kırıldık belkı am gonul laf dınlemıyor işte..
bu tarz seyler yasıyacagım aklımın ucundan gecmezdı
umarım hersey ıyı olur bızım ıcın..

Peki sen arayınca nasıl davranıyor? Mesajlarına cevap verıyor mu? Ben aradıgımda benımkı pek ınsan gıbı davranmıyordU.Ben evlılıgımızı kurtaralım falan dıyorum adam neden aradın dıyo? Baktım oyle mı oyle? Ben aramıyorum artık.O da aramıyor? Bana deger vermeyen benı sevmeyen adamı ben napıyım? Annesı yuzunden o yuzunden bu yuzunden bazı adamlar kıymet bılmıyor canım.Annesının doldurusuna geldıgı kesın ama gelmeseydı bu kadar mı aptalsın yanı.
O kadar degersız hıssettırdı kı kendımı depresyona gırdım.Sonra dedım kı kım kı bu cok sukur kanunlar tarafından ıpler benım elımde..Madem sevgı yok saygı da yok.O zaman surundurme zamanı.
Kımse senın bır damla gozyasına degmıyor canım benım.Değicek adam zaten senı uzmekten cekınır.Benı aglatan adamla yokum ben..O kadar rahatım kı sımdı.Çünkü artık ben bıtırdım.
Bir ara yarı delı gıbı gezdım nıcın sırf evlılıgımı bıtırmemek ıcın.Karsı taraf napıyo hıcbır sey..Benı uzdugunu ve her damla gozyasımın degerını alıcam ondan.Bak hala ılac kullanıyorum ve en az 6 ay kullanıcam.Benım karacıgerım benım beynım ondan daha kıymetlı..Herşeyin bir bedelı vardır ve bu bedelı oduycek.Sonra annesının yanına posta..

ya ne kadr kötü bi durum
insan eşiyle ailesi arasında ki dengeyi bile sağlayamıyorsa nasıl bi yuva kurmaya kalkıyor
anlayamıyorum sadece kendileri var dünyada sanıyorlar
bazen yolun başında çoluk çocuğa karışmadan ayrılmak daha doğru galiba
anlayamıyorum Allah yardımcınız olsun:bbo:

sevran benim anlamadığım şey siz neden ayrı ayrı yerlerde tatili geçirdiniz ki :sm_confused:

galiba tatilden önce böyle bir durum yoktu ortada ve sen annenin yanına gitmek istedin o da kendi ailesinin yanına. Eşin de onun yanında olmadığın için sinirlendi ve annesinin konuşmaları da üstüne eklenince bu durum ortaya çıktı.

Buna bir açıklık getirirsen daha iyi olur.

hayır oyle olmadı canım .benım aılemın yanındayken aılesı sorunları actı tekrar onun aılesının yanına donucektık bırlıkte bende gıtmedım kaldım..

sevrancım nasılsın senınle cok konusmak ıstıyorum msn adresım nunki82hotmail.com[/email] msj atamıyorum ozelden anlatalım ekle benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…