yorumların hepsini okumadım ama bir erkekte olsa kadında olsa onunu gibi olurdu.doğru dürüst birşey yaşamadığım eşimimi dinleyeceğim 40 yıllık annemi mi?
adam tabiki annesini dinler sen onun annesine biraz yakınlık göstersen bırak eşini annesi bile seni çok seveceğinden eminim ama sanırım daha onlar seni tanımıyorlar bile..yorumlara şimdi geçiyorum.
bu durumlarda ne eş dinlenmeli nede anne.kendi içinden yüreğinden geleni yapmalı.bayanlardaki en büyük hata bir kriz esnasında hemen telefonlara sarılmak.karşı tarafa düşünmesi için zaman tanımamak.
sevran sence olan bitenden senin aileni sorumlu tutması onları suçlaması seni yaralamadımı.elbette yaraladı.peki neden o anneme güleryüz göstermedin diye sana tepki gösterirken sen bu lafa rağmen alttan alıyosun arıyosun mesaj çekiyosun. bu evliliğini kurtarmayacağı gibi seni daha da küçük düşürür. inan bana alttan almak evliliği çoğu zaman kurtarmaz daha öncede yazmıştım.biz nasıl karşımızda ayakları üstünde duran güçlü erkekler görmek istiyosak onlarda karşılarında güçlü gururlu kadın görmek istiyorlar. okuluna git, yaşantına devam et seni seven zaten seni arar.eğer sen arar ve gel ev tuttum falan gibi konulara girersen kaçmaya devam edecek. malesef uğruna gururundan vazgeçtiğin sevgi gün gelir seni öyle bir ezerki ilk hatırladığın ve içini acıtan şey yine geri plana attığın gururunun incinmesi olur.
Daha yeni bir araya gelmişsiniz. Neden mücadele etmeden ayrılıyorsunuz.?
Bir deneyin, çözmeye çalışın?
Sevrancım şu an aynı konumdayız.Ben tatıldeyım ve ınan cok daha ıyı oluyorum.
Benı de ne arıyo ne soruyo..O kadar aptal bır adam kı kendı fıkırlerıne bıle sahıp degıl.Birey olamamış insanlar bunlar.Aynısını yaşıyorum bılıyorsun.İmkanın varsa bir tatile çık. Ailen sana destekse gerisini boşver.Bizde bu aptallar bizi üzsün dıye dunyaya gelmedık.
Benımde hep aılemı sucluyor,annesının lafları salak adam..Şu an hıssettıgımız sevgı degıl bılesın sadece alışkanlık ve cevresel durum..Boşanmayı kaldıramamak bır anlamda...
Daha cok gencız sevrancım..Gorursun her inişin bir çıkışı var..Bunlar bıze bu kadar erken kendılerını gosterdıklerı ıcın sanslıyız hatta:) Her şey bakış acısında bıtıyor canımm..
Benim içimde bır tek ıntıkam hıssı kaldı.Onu almadan asla bırakmıcam onu..Ne demekmıs benı uzmek Bunu da kanunı yollarla yapıcam.Bızımkı paraya tapıyor.Onun en sevdiği şeyi alıcam elınden parasınıı..Eminim bu anı herşeyden cok üzecektir:))).Sonra bırakıcam onu kendi pislik dunyasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?