Severek boşanma

Bren12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
33
8
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bir sıkıntım var çözemediğim anlayamadığım ,sizinle paylaşıp tecrübelerden yararlanmak istiyorum:iki yıl evli kaldım eşim gözümün içine bakan bana deli divane olan biriydi benim onu kabul etmem için 2yıl gece gündüz kapımda yattı ,evlenmeyi kabul ettiğimde yere göğe sığamıyordu ayrıca cok kızkanc biriydi , evlendik ailesinin araya girmesiyle sinirler gerilmeye başladı anneciydi biraz haftanın 3-4günü kayınvalidelerle birlikte olmak zorundaydım tek bir pazar günü eşimle başbaşa kahvaltı yapmış insan değildim bu sebeplerden dolayı aramız bozuldu ve 2 kere Babamın evine gittim ve 3.gidişimde 10ay kaldım ve bu süre içinde en cok savaşan ben oldum evliliği kurtarma adına velhasıl, boşandım 4ay oldu eşim beni tekrar arayıp barışıp evlenmek istediğini soledi bende Tamm dedim ama eski eşim sürekli bahane bulup bu konuyu netleştirmekten kaçıyo ben rest çekince bir şekilde beni kendisine dönmem için caba sarfediyor dönüyorum ama yine aynı ben ne düşüneceğimi şaşırdım Nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum

Bence dönme. Belli ki eskiden nasıl gidiyorsa evliliğin bundan sonra da öyle gider. Ne anneciliğini değiştirebilirsin ne de onu. Zaten bir kere denemişsin olmamış neden bir daha deneyip kendini yıpratıyorsun ki.

seviyorum ne o benden kopabiliyor ne ben ondan ilk gözagrım diyorum, ikimizin arasında hiçbir sorun yoktu ama benim kafamı karıştıran 4ay oldu boşanalı 3aydır telefonla görüşüyoruz iki kere buluştuk sürekli ciddi konuya girmekten kaçıyor benden 9yaş büyük amacı ne çözemedim

Barışma bence eşin ailesinden vazgeçecek değil ya bence değişen bisey olmayacak ama sen bilirsin yinede seviyorsan illa barışmak istiyorsan şart koy eşine

Ailesinden uzak bir yerde yaşama şartınızı kabul ediyor mu ?

Maalesef ortak iş yapıyorlar babası abisi kendisi , bana şuan dediği şey ailemle iyi ol sen dikbaşlılık yapmazsan kazanan sen olursun seni savunacak dal bırakırsın diyo bana , şart koymaya çalıştım ama olmadı benim ailemle görüşmek istemiyor belli bir süre için ama abimle asla görüşmek istemiyor çünkü asılsız seyler yüzünden bu durumda olduğum için ailem sert tepki gösterdi

Eskiden yeni olmaz demiş atalarımız değişeceğini sanmıyorum ayrı ev tutsalarda bir süre sonra yine eski düzen olacak ki beraber iş yapiyormussunuz ayrı kalmak imkânsız gibi ama bana göre ayrı kalmak mesafeyle olmaz esin tutumuyla alakali

Evlerimiz ayrıydı ama onlardaki düşünce ,babası abisi kendisi asla ayrılamayız biz bir masanın üç ayağığız derlerdi yani bana çevremdeki insanlar dişini sıksaydın onların istedikleri yeyip içip gezmekti katılsaydın onlara kötü insanlarda değillerdi kocanı ailesini iyice kendine bağlayıp sonra kendi isteklerini yaptırsaydın bu işler hep böyle olur , dediler o yüzden biraz da içimde sızı kaldı sabretmeli miydim diye

Bende 4 aydır evliyim benim eşimde çok annecildir aynı tip oda gözlerimin içine bakar ses tonum bile değişse birşeymi oldu diye 0n defa sorar.Genelde isteklerimi gerçekleştirir benden gizli hiç birşey yapmaz annesine harçlık vereceğinde bile danışır içi rahat etmez.Ama hep kaynanmgile gideriz hafta sonları kaynanamla kötü olduğumuz zamnlarda oldu eşim istemiyosan görüşme der ama çok üzülür.iyi olduğumuzda da eşim çok mutlu oluyor ben şimdilik sorun etmiyorum "sık görüşmeyi" kendimden çok eşimi düşünüyorum sanırım ilerde ne olur bilemem ama ayrılırsak ya annesinden ya elti yüzünden olur bizimde,

Eşinize net olmasını söyleyin ya hep ya hiç kararsız bir durum varsa yanaşmayın derim...

Evet cok haklısınız net olmak lazım bunu baya bi söyledim eşime korkuları var tekrar aynı şeyleri yaşamaktan oturup uzun uzun konuşup tüm sorunlarımızı halletmemiz gerekiyor, vakit geçtikçe daha da uzaklaşıyor insan , ama benim size yaşadığım tecrübelere dayanarak verebileceğim tavsiyem dişnizi sıkın ben bunu yapamadığım için pişmanım

Ailesinden uzak biyerde başlayabilirsiniz tekrar ancak bunu göz önünde bulundurursaniz iyi olabilir

Üç ayda iki kez görüştünüz yani .

Evet , onun korkuları tekrar aynı seyleri yaşamak ve boşanma noktasına gelmek , dün tartıştık resim mevzusu geçti bende senin bilgisayarda vardı yüklemiştik onlar duruyor demi dedim , hayır sildim dedi , belki 200-300tane kalmıştır dedi o Zaman bendekilerde gitsin ne anlamı var durmasının dedim sonra gerildik bana, kıssas yapıyorsun bizi bitiren huyun bu her defasında elimi uzatıyorum sana ama boş çıkarıyorsun beni bu huylarla demeye başladı , sizce ben hatalı mıyım ?

Kelin ilacı olsa başına sürermiş :) ancak yazmadan edemedim. Kendime faydam yok belki size kısmen de olsa olur. Erkeğin size nasıl davranacağını anlamak için annesi ile olan ilişkisine bakmak lazım. Annesine düşkün olan erkek eşine de düşkün oluyor değer verşyır, kıyamıyor. Keşke benim nişamlım da annesi ile sizinki gibi olsaydı. Bence eşinşzin sözlerine kulak verin. Size değer veriyorsa boşverin ailesini o demedsn siz görüşmek isteyin, yakın olun onkardan biri gibi hissetmeye çalışın kendinizi hiçbirşey kaybetmez çok şey kazanabilirsiniz. Madem anneye düşkün bir eş car ve siz de seviyorsunuz siz daha düşkün olun annesine. O zaman siz daha değerli olur en çok sevilen olursunuz naçizane söylemek istedim :)

[OTE]
ayrılma bence sevıyorsan asla ayrılma aılesıyle basedeblrsn ama bıdaha sevemzsın bence

banada yardım edin ya canım çok acıyor başa çıkamıyorum ..ailemden herkes benden sıkıldı ..beni dinlemekten sıkıldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…