Barışma bence eşin ailesinden vazgeçecek değil ya bence değişen bisey olmayacak ama sen bilirsin yinede seviyorsan illa barışmak istiyorsan şart koy eşineMerhaba arkadaşlar, bir sıkıntım var çözemediğim anlayamadığım ,sizinle paylaşıp tecrübelerden yararlanmak istiyorum:iki yıl evli kaldım eşim gözümün içine bakan bana deli divane olan biriydi benim onu kabul etmem için 2yıl gece gündüz kapımda yattı ,evlenmeyi kabul ettiğimde yere göğe sığamıyordu ayrıca cok kızkanc biriydi , evlendik ailesinin araya girmesiyle sinirler gerilmeye başladı anneciydi biraz haftanın 3-4günü kayınvalidelerle birlikte olmak zorundaydım tek bir pazar günü eşimle başbaşa kahvaltı yapmış insan değildim bu sebeplerden dolayı aramız bozuldu ve 2 kere Babamın evine gittim ve 3.gidişimde 10ay kaldım ve bu süre içinde en cok savaşan ben oldum evliliği kurtarma adına velhasıl, boşandım 4ay oldu eşim beni tekrar arayıp barışıp evlenmek istediğini soledi bende Tamm dedim ama eski eşim sürekli bahane bulup bu konuyu netleştirmekten kaçıyo ben rest çekince bir şekilde beni kendisine dönmem için caba sarfediyor dönüyorum ama yine aynı ben ne düşüneceğimi şaşırdım Nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum
Bende 4 aydır evliyim benim eşimde çok annecildir aynı tip oda gözlerimin içine bakar ses tonum bile değişse birşeymi oldu diye 0n defa sorar.Genelde isteklerimi gerçekleştirir benden gizli hiç birşey yapmaz annesine harçlık vereceğinde bile danışır içi rahat etmez.Ama hep kaynanmgile gideriz hafta sonları kaynanamla kötü olduğumuz zamnlarda oldu eşim istemiyosan görüşme der ama çok üzülür.iyi olduğumuzda da eşim çok mutlu oluyor ben şimdilik sorun etmiyorum "sık görüşmeyi" kendimden çok eşimi düşünüyorum sanırım ilerde ne olur bilemem ama ayrılırsak ya annesinden ya elti yüzünden olur bizimde,
Eşinize net olmasını söyleyin ya hep ya hiç kararsız bir durum varsa yanaşmayın derim...
Ailesinden uzak biyerde başlayabilirsiniz tekrar ancak bunu göz önünde bulundurursaniz iyi olabilir
seviyorum ne o benden kopabiliyor ne ben ondan ilk gözagrım diyorum, ikimizin arasında hiçbir sorun yoktu ama benim kafamı karıştıran 4ay oldu boşanalı 3aydır telefonla görüşüyoruz iki kere buluştuk sürekli ciddi konuya girmekten kaçıyor benden 9yaş büyük amacı ne çözemedim
Üç ayda iki kez görüştünüz yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?