Severek boşanmak

Benim çalıştığım kurumun yüzde 90u erkek, ne ben milletin umrundayım ne de onlar benim, on yıl oldu kimse bi diğeri için tehlike olmadı, eşinizi bu kadar umursamayın.

konu sahibi siz eşinizi sevmiyorsunuz.
ciddi bir psikolojik sorununuz var bu yüzden onu sevdiğinizi sanıyorsunuz. aslında sadece takıntılısınız.
çalıştığı yerde kadınlar olacak diye kafada kurmak, bunun üzerine tartışmak sağlıklı insan davranışı değil.
eşiniz çok doğru bir karar vermiş.
umarım asla da vazgeçmez kararından.
çünkü sizin yapınızdaki insanlar eşlerine de, çocuklarına da çok büyük zarar veriyor.
umarım azıcık olsun düşünür gider tedavi olursunuz.
Olacagim. Seviyorum ama dogru sekilde degil

Bakın beden de fabrika da çalışıyorum.Erkekler de var kadınlar da kimsenin aklına böyle bir şey gelmiyor.Millert ekmeğinin peşinde is o kadar yorucu ki oturmaya vakit olmuyor.Ya empati yapın siz hiç çalışmasının herhalde .Çalışan insan anlar empati yapar.Ayni şeyi eşiniz sizin için düşünse ne hissedersiniz.Ozellikle güven duygusu önemli.Seviyirsaniz güven olmasi lazım.Bosanmadan once çift terapisi almaya çalışın.
Alacagiz terapi

Eki Görüntüle 2925236 biliyorum kabullenmesi cok zor ancak bu supheciliginiz esiniz ya da bir baskasi ile degil , sizinle ve çocukluğunuzla ilgili , saglik guven iliskisi kurmadan hayat cok zor olacaktir. En onemlisi de cocuklariniza da ogretebileceginiz hayat guvensiz , suphelerle dolu olabilir. Evliliginizden once cocuklariniz icin destek almalisiniz . Umarim basarir ve guzele donusturebilirsiniz
Teşekkür ederim yardim alacagim

R
Dört olasılık görüyorum:
1) Ailenizde yada yakın çevrenizde aldatma olayı ya da ihanet yaşandı mı?
2) Size devamlı erkekleri suçlayıp kötüleyen mutsuz bir evlilik yaşayan yakınınız var mı?
3) Cinsel saldırı/taciz vb durumlar olmuş muydu?
4) Özgüveniniz ne durumda, yaralayıcı bir durum/olay yaşandı mı? Beni kimse sevmez/beğenmez gibi düşünceleriniz var mı?

Size acil uzman desteği öneriyorum zira eşiniz başkasının suçlarının bedelini ödüyor şu anda. Şu anda eşinizden boşansanız başkasıyla çıksanız bile aynı sıkıntıları yaşarsınız, çocuklarınız ve huzurlu aile yaşamı için hemen uzmanla görüşün lütfen. Artık terapiler online yapılabiliyor, ertelemek için bir sebep de yok.

Dört olasılık görüyorum:
1) Ailenizde yada yakın çevrenizde aldatma olayı ya da ihanet yaşandı mı?
2) Size devamlı erkekleri suçlayıp kötüleyen mutsuz bir evlilik yaşayan yakınınız var mı?
3) Cinsel saldırı/taciz vb durumlar olmuş muydu?
4) Özgüveniniz ne durumda, yaralayıcı bir durum/olay yaşandı mı? Beni kimse sevmez/beğenmez gibi düşünceleriniz var mı?

Size acil uzman desteği öneriyorum zira eşiniz başkasının suçlarının bedelini ödüyor şu anda. Şu anda eşinizden boşansanız başkasıyla çıksanız bile aynı sıkıntıları yaşarsınız, çocuklarınız ve huzurlu aile yaşamı için hemen uzmanla görüşün lütfen. Artık terapiler online yapılabiliyor, ertelemek için bir sebep de yok.
Teşekkür ederim yardim alacağım

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Bu kadar güvenmediğim adamla evli kalmayın ayrıca sizi dövebileceğini söylemiş. Baronun tekine benziyor. Kesinlikle ayrılmalısınız.

Bu kadar güvenmediğim adamla evli kalmayın ayrıca sizi dövebileceğini söylemiş. Baronun tekine benziyor. Kesinlikle ayrılmalısınız.

Aslinda bu durum tam olarak bosanma sebebi, esiniz hakli.

ben kendimi esinizin yerine koydum da gercekten alttan alinacak bir sey degil bu durum,
siz kimi hangi kefeye koydugunuzun farkinda misiniz?

kendimi sizin yerinize koydugumda ise, durum cok farkli.
ben esimin her zaman kadinlarin oldugu ofislerde calismasini isterim, kadinlarin oldugu spor salonlarina gitmesini oneririm,
cunku kadinin oldugu yerde kalite bir tik daha yukarida oluyor.
neden esime kotu, hanzo bir ortami layik goreyim ki.

Esim bir kac kez sadece erkek olan ofislerde calisti. Hatta bir keresinde bir kadini ise aldilar, x hanim ise baslayinca ortam degisti demisti, millet parfum sikmaya falan basladi diye :KK70:

ben sahsen hic sade kadinlara has bir yerde calismadim, belki o zaman da sorunlar oluyordur.

velhasili karma ortam iyidir :rapci:

siz ne yapabilirim diye sormussunuz,
cidden bence yardim alin, bu evliliginizi kurtarmasa bile sonraki iliskileriniz icin saglikli olmanizi saglar, keza cocuklariniza da yanlis sinyaller verebilirsiniz bu bakis acinizla.
Teşekkür ederim yardim alacağım.

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Bosanmak istemekte sonuna kadar haklı. Kaç yaşında insansınız. Bunu dert edip evliliginizden olmuşsunuz. Evet gecimsizsiniz. Ne kendinize guveniniz var ne de esinize. Adam ne kadar daraldıysa tek kurtuluşun boşanmak oldugunu anlamış.

Böyle düşünmenizi sağlayacak bir şey mi yaşadınız eşiniz tarafından. Eşinize karşı bi güvensizlik duygusu var sizde. Sizi bu düşünceye iten etmenler nedir?

Ne saçma her yerde kadın ve erkekler calısıyor .Töbeler olsun

Herkese mutlu aksamlar
Evet esimle yeni isi yüzünden devamli tartismaya basladik.artik bu tartismalardan yorulduğunu boşanmak istediğini söyledi.
İki cocugumuz var. Ben esimi seviyorum ayrildiktan sonra onu unutamam pisman olurum diye korkuyorum. Acabalarim bitmiyor.
Çocukların duzenini bozacağım. Kizim devamli ne zaman eve gidecegiz anne diyor. Nasil alisacagim cok aci çekiyorum. Tecrube edenlerinjz varsa buna nasil alisabilirim. Ne yapmalıyım?
Gerçekten sevmiyorsun bnce

Haksızsınız adamı bezdirmişsiniz. 2 tane çocuğa yazık edeceksiniz.

Back
X