severek boşanmak:(((

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
kendimi bazen anlayamıyorum.
ama buraya yazmak ve sizlerden fikir almak beni rahatlatıyo.eşimle 2 ay önce boşandık.şiddet sorumsuzluk,aldatma hepsi vardı....ama ne yazıkki ben onu aklımdan hiç çıkaramıyorum.:26:insanların kurtuldun otur şükret demelerine rağmen bana yaptığı kötülükleri bilmeme rağmen,boşandıktan sonra bile çirkinleşmasine rağmen olmuyo aklımdan çıkmıyo.
birleşmeyi istiyo ama ben biliyorum ki birleşince gene aynı olacak.işin içinden çıkamıyorum.o boşanmak istedi ben hiç istemedim ama sabır bırakmamış demekki.yardım edin ben ne yapmalıyım.bu arada birleşirsem ailemi kaçıncı kez karşıma almış olacağım ve onlar bana hep destekti.elim bütün ipleri kopardı.çok kötüyüm çok..:43:

Ya ne kadar zor gelmiş sana boşanmak.
Her gün yeni bir konu açıyorsun
Muhtemelen tekrar aynı şeyler yazılacak.

Sana bunları yapan adamı hala nasıl seversin?Allah yardımcın olsun...

Bence zamana bırakın, 2 ay kısa bir süre.Olay henüz tazeyken böyle hissetmeniz normal.

çok yeni daha...
zaman herşeyin ilacı inan....
allah sabır versin....

canım aynı şeyler olacaksa tekrar birleşme şimdi yenisin tabiki üzüleceksin , zamana bırak zamanla acın hafifleyecek, acele karar verme sağlıklı düşünmeye çalış.. Zaman herşeyin ilacı hep acı çekiceksin zannetme, ayrılık acısıda hafifleyip gidiyo sonra bi bakmışsın herşey daha güzel. Bence biraz daha düşün acele karar vermeden önce tekrar barışıp aynı şeyleri yaşamaktan iyidir.

kendimi bazen anlayamıyorum.
ama buraya yazmak ve sizlerden fikir almak beni rahatlatıyo.eşimle 2 ay önce boşandık.şiddet sorumsuzluk,aldatma hepsi vardı....ama ne yazıkki ben onu aklımdan hiç çıkaramıyorum.:26:insanların kurtuldun otur şükret demelerine rağmen bana yaptığı kötülükleri bilmeme rağmen,boşandıktan sonra bile çirkinleşmasine rağmen olmuyo aklımdan çıkmıyo.
birleşmeyi istiyo ama ben biliyorum ki birleşince gene aynı olacak.işin içinden çıkamıyorum.o boşanmak istedi ben hiç istemedim ama sabır bırakmamış demekki.yardım edin ben ne yapmalıyım.bu arada birleşirsem ailemi kaçıncı kez karşıma almış olacağım ve onlar bana hep destekti.elim bütün ipleri kopardı.çok kötüyüm çok..:43:

Size o kadar iftira atan bir adamı hala seviyormusunuz, ne kadar çirkinleşip neler söylemişti demi arkanızdan ..

Şükredin ki böyle bir insandan ayrıldınız,şimdi üzülme vakti değil toparlanın bir an önce kendinize gelin hayatınıza yeniden bir yön vermeye çalışın artık..

3 gün önce "bu kadar karaktersiz olunur mu" diye adama nefretinizi döktünüz, 3 gün sonra yeniden evlen dememizi mi bekliyosunuz?

ne yaparsanız yapın; ama kendi iyiliğiniz için kriz anlarında karar almaktan kaçının

3 gün önce "bu kadar karaktersiz olunur mu" diye adama nefretinizi döktünüz, 3 gün sonra yeniden evlen dememizi mi bekliyosunuz?

ne yaparsanız yapın; ama kendi iyiliğiniz için kriz anlarında karar almaktan kaçının

işte benim de kendimde anlayamadığım duygum bu.ne hissediyorum.bana bu kadar kötülüğü oldu bu içimdeki ne.tabiki birleşmicem bu adamla.bu intihar olur.ama hayatıma da tam anlamıyla yön veremedim nasıl yapıcam?:50:

ailene yazık değil mi bu kadar ayak altına verme onları. senin durumun kaçan kovalanır olmuş. olan olmuş güçlü dur ailene sarıl sıkı sıkı bundan sonra. emin ol onlar seni zgün gördükçe daha çok yıpranmıştır

işte benim de kendimde anlayamadığım duygum bu.ne hissediyorum.bana bu kadar kötülüğü oldu bu içimdeki ne.tabiki birleşmicem bu adamla.bu intihar olur.ama hayatıma da tam anlamıyla yön veremedim nasıl yapıcam?:50:

Zamana bırakın herşeyi sizde nasılsa toparlanır kendinize gelirsiniz..

Böyle bir insan için üzülmeye bile değmez...

gerçekten sevdiğin şu anki eski eşin mi?
yoksa mutlu olduğunuz günlerdeki hayalindeki adam mı?
düzenin bozulması, bütün hayallerinin yıkılması ve bunlara sebep olarak eşini görmen neden oluyor buna...
o yıktı, o gelince her şey düzelecek düşüncesi bu kadar ağır geliyor insana...
ve 2 ay çok kısa bir zaman, karşında değişen, pişman olan, ve üzülerek söylüyorum sana değer veren biri yok...
zaman geçtikçe acın geçmeyecek belki ama azalacak...
kriz anlarını eşinle görüşmeden atlatmaya bak...
bir kere daha yıkılırsan daha kötü olabilir durumlar...

Madem size bu kadar zarar verdi olayı zamana bırakın
ve önce ruhunuz bir dinlensin bence... Boşanmanız henüz
çok yeniymiş bunun bir alışma süreci olacaktır mutlaka
ve şuan bunu yaşıyorsunuz lütfen biraz sabırlı olup bekleyin...

kusura bakma ama adam sana etmedigini birakmamis,
hala nasil seviyorum diyebiliyorsun,
sukret kurtulmussun,
geri donsen bir daha ayni seyleri yasarsan,
ailen bile arkanda durmaz senin,
kendin edip kendin buldun derler,
bir kere kurtulmussun sukret
tekrar ayni hataya dusme,
onune seni gercekten seven deger veren biri cikacaktir elbet,
simdi yeni oldugu icin boyle dusunuyorsun,
yerinde olsam tekrar birlesmek gibi bir hataya dusmem,
huylu huyundan hic bir zaman vaz-gec-mi-yor...malesef:34:

gerçekten sevdiğin şu anki eski eşin mi?
yoksa mutlu olduğunuz günlerdeki hayalindeki adam mı?
düzenin bozulması, bütün hayallerinin yıkılması ve bunlara sebep olarak eşini görmen neden oluyor buna...
o yıktı, o gelince her şey düzelecek düşüncesi bu kadar ağır geliyor insana...
ve 2 ay çok kısa bir zaman, karşında değişen, pişman olan, ve üzülerek söylüyorum sana değer veren biri yok...
zaman geçtikçe acın geçmeyecek belki ama azalacak...
kriz anlarını eşinle görüşmeden atlatmaya bak...
bir kere daha yıkılırsan daha kötü olabilir durumlar...

evet az da olsa eski güzel günlerimiz oldu ve hayalimdeki adamı özlüyorum sanırım.eskiye bakmamak ve gelecekle ilgilenmek lazım sanırım:((

kusura bakma ama adam sana etmedigini birakmamis,
hala nasil seviyorum diyebiliyorsun,
sukret kurtulmussun,
geri donsen bir daha ayni seyleri yasarsan,
ailen bile arkanda durmaz senin,
kendin edip kendin buldun derler,
bir kere kurtulmussun sukret
tekrar ayni hataya dusme,
onune seni gercekten seven deger veren biri cikacaktir elbet,
simdi yeni oldugu icin boyle dusunuyorsun,
yerinde olsam tekrar birlesmek gibi bir hataya dusmem,
huylu huyundan hic bir zaman vaz-gec-mi-yor...malesef:34:

bunların hepsini biliyorum.ama sanırım zamana çok ihtiyacım var...

arkadaşım sevgi dediğin kolay kolay aklında olması normal.acın daha taze..kolay değil yuva yıkılması..

bak benim annem 2006da boşandı..babamın eziyetlerine 26 sene dayandı ve tak demişti artık..ağır anti depresanlar ve vücudunda çürüklerle..

zararın neresinden ne kadar çabuk dönersen o kadar kar sana..annem sonraları yavaş yavaş toparlandı..şimdi çok iyi ve iyiki boşandım diyor.

illa ki güneş doğacak.
seni gerçekten seven ve isteyen adam daha evliyken kıymetini bilirdi..şimdi baktı ki afedersin etrafta senden daha enayi onun kahrını çekecek,üstünü başını toplayıp hizmetçiliğini yapacak kadın yok seni geri istiyor.eski tas eski hamam olacak..bu sefer kurtuluşun da zor olur.aynı nehirde iki kere yıkanılmıyor.bence sen irtibatını kes daha fazla üzülmemek için.

adam gibi adam elaleme yatak odasının dedikodusunu yapıp bi zamanlar soyadını taşımış namusu olmuş kadının kadınlığını dillere düşürmez.ben haya ederim evli olsam kocam erkeklik görevini yapamıyor diye 3.kişilere anlatmaya.senin onurunu da ayaklar altına düşürüyor.al burdan düşün ne kadar basit ve karaktersiz.

Son düzenleme:
arkadaşım sevgi dediğin kolay kolay aklında olması normal.acın daha taze..kolay değil yuva yıkılması..

bak benim annem 2006da boşandı..babamın eziyetlerine 26 sene dayandı ve tak demişti artık..ağır anti depresanlar ve vücudunda çürüklerle..

zararın neresinden ne kadar çabuk dönersen o kadar kar sana..annem sonraları yavaş yavaş toparlandı..şimdi çok iyi ve iyiki boşandım diyor.

illa ki güneş doğacak.
seni gerçekten seven ve isteyen adam daha evliyken kıymetini bilirdi..şimdi baktı ki afedersin etrafta senden daha enayi onun kahrını çekecek,üstünü başını toplayıp hizmetçiliğini yapacak kadın yok seni geri istiyor.eski tas eski hamam olacak..bu sefer kurtuluşun da zor olur.aynı nehirde iki kere yıkanılmıyor.bence sen irtibatını kes daha fazla üzülmemek için.

adam gibi adam elaleme yatak odasının dedikodusunu yapıp bi zamanlar soyadını taşımış namusu olmuş kadının kadınlığını dillere düşürmez.ben haya ederim kadın olsam kocam erkeklik görevini yapamıyor diye 3.kişilere anlatmaya.al burdan düşün ne kadar karaktersiz.

evet mahremimizi anlatması çok canımı yaktı.ve bana çamur atmaya çalıştı.allahım insanları hayırlı insanlarla karşılaştırsın ya gözümü kör etti ya basiretim bağlandı.akıllı işi değil bendeki zeten:25:

ben evli değilim ama sevgilimden ayrıldığımda bile baya bir dağıldım toparlanmam zor oldu. kaldı ki sen hayatının bir süresini onunla paylaşmışsın. daha yoğun duygular. sevgilisinden ayrılana bile 6 ay kendine zaman ver derler, 2 ay boşanmış bir bayanın duygularını anlaması için çok az bir süre. yardım almayı dene bence, çünkü yeniden onunla olursan zaten kendine yazık. iyi olsaydı durumunuz boşanır mıydınız? hayır boşanma gerçekleştiğine göre bence sen kendini toparlamayı dene.

Back
X