• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severek evlenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
Merhaba arkadaşlar .. Severek evlenipte iyi veya kotu olan var mi sizce severek evlenmek iyimi .. Cevremde sevipte evlenen var bi zmn sonra ask biitiyo ask falan yalan diyorlar sizce nasil..

Allah herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip etsin:KK68:

Merhaba arkadaşlar .. Severek evlenipte iyi veya kotu olan var mi sizce severek evlenmek iyimi .. Cevremde sevipte evlenen var bi zmn sonra ask biitiyo ask falan yalan diyorlar sizce nasil..
hayır bitmiyor aksine uzun süre görüşüp evlenenler daha mücadeleci oluyorlar evlilikleri için

kişiden kişiye değişir sevipte ayrılanlar ya da sevgili evresi olmadan evlenip aşık olan vs.vs. genelleme yapılamaz

10 yıl çıktık severek evlendik yani. 2.5 yıldır evliyiz ve çok mutluyuz her geçen gün daha da sağlamlaşıyor evliliğimiz. evlenmek kolayda aile olabilmek zor. zamanla her şey oturuyor yerli yerine. yeterki evlilikte saygı olsun her şeyden önce

Askta neymis, cocugum olsa bu kadar severdim :).. etle tirnak misali buyuk bir sevgi bizimkisi.. Allah herkese yasatmayi nasip etsin

Bence evlenince daha da artıyo sevginiz, birbirinize bağlılığınız.. Her gün sevgi sözcükleri, günün herhangi bir saatinde sarılmak birlikte gülüp birlikte ağlamak çok güzel şeyler bunlar.. Allah herkese nasip etsin İnşallah..

biz görücü usulu ile taniştik. 10 ay içinde çok severek evlendik. aşkımı doyasiyla evlilkte yaşiyorum. :KK200::nazar::KK60:

Bence kişiden kişiye değişir.
Bu örneği bana da çok veriyorlar 6 yıldır çıkıyorsunuz evlenince aşk biter bilmem ne..
Bana hikayeymiş gibi geliyor.

çok severek evlendik ve çok da savaştık vazgeçmedik çok uğraştık bu yolda sonunda evlendik ve mutluyuz :) 3.5 yıl çıktık 8 aydır evliyiz :)

Back
X