- Konu Sahibi firildakmerdane
Valla canım bana da eşim keşke evlenmeseydm dese ben de şahsi algılarım...ne biliyim...içim acır yani.evlilik zor zanaat ama böyle birşey demesini gerektirmez ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma ama seninki tam sopalıkmış canım.
7 aylık kadına yapılcak şey mi bu çok sinir oldum.
Demek yemek beğenmiyo beyefendi.. Ben senin yerinde olsam ayaklarıma kapanıp gönlümü alana kadar ona asla yemek pişirmem :umursamaz:
Kendini ve bebeğini düşün canım, o koca müsveddesine de haddini bildirlmaz:
kızlar okurken vallahi üzüldüm ama sizi çok iyi anlıyorum belki evli değilim ama evlilik arefesinde ayrıldım.düğünüm olmadan 2 ay önce hatta benim nikahım olmuştu.severek ayrıldım ama mecbur kaldım.daha nikahın ertesigünü bana başını kapat dedi bir hafta ağlattı öncesinde asla kapalı istemem dedi.ailesiyle aynı semtte dahi oturmayı istemeyen adam nikahtan sonra bana sormadan aynı evde oturmaya karar vermiş.babama laf söyledi.çok takıntılıydı.bir konuyu ısıtıp ısıtıp önüme getirirdi.yani daha neler anlatsam sayfalar yetmez.çok sevidiğim halde ayrıldım.sonra hiç pişman olmadım.nikahtan önce sürekli telefonlar araba koltuklaına çiçekler hediyeler aileme yalakalıklar bana deli divane oluyordu.çok aileme akrabalarıma çok yalvardı evlenmemizi onaylamaları için.sonra ayrılmaya karar verince bana acele ettik dedi.sen ısrar ettin deyince de olsun sen ayağını direyecektin dedi.ayrıldımbarışmak için evimize gelmeye kalktılar eve bile kabul etmedim.yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.yani diyeceğim bilemiyorsunuz ki.evlenseydim sonum sizin gibiydi hatta daha beter.
pasakliminik tanrica...
inan bende bilemiyorum bu insana nasıl davranacağımı..kalbim çok kırık..şuan onu görmek bile istemiyorum..keşke evlenmeseydim..keşke onunla evlenmek için okadar kalp kırmasaydım....
keşke bir yolu olsada düzeltebilsem...ama keşkelerle yaşayamıyor insan....
ailesiylede ilgilki şunu söyleyebilirim..ben nekadar alttan aldıkça,ne kadar hizmet ettikçe onlar hep daha fazlasını beklediler..onlara karşı suskun kalıcam..ne derlerse konuşmayacağım,cevap vermeyeceğim..bu kararı aldım.(Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek bir cevabım var lakin;
Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
MEVLANA)
bu yazıyı gördükten sonra.........
seni oyle iyi anliyorum ki,galiba yasadigimiz sorunlar ayni..onun ailesi.benim ailem de var....bunaldim...
kızlar okurken vallahi üzüldüm ama sizi çok iyi anlıyorum belki evli değilim ama evlilik arefesinde ayrıldım.düğünüm olmadan 2 ay önce hatta benim nikahım olmuştu.severek ayrıldım ama mecbur kaldım.daha nikahın ertesigünü bana başını kapat dedi bir hafta ağlattı öncesinde asla kapalı istemem dedi.ailesiyle aynı semtte dahi oturmayı istemeyen adam nikahtan sonra bana sormadan aynı evde oturmaya karar vermiş.babama laf söyledi.çok takıntılıydı.bir konuyu ısıtıp ısıtıp önüme getirirdi.yani daha neler anlatsam sayfalar yetmez.çok sevidiğim halde ayrıldım.sonra hiç pişman olmadım.nikahtan önce sürekli telefonlar araba koltuklaına çiçekler hediyeler aileme yalakalıklar bana deli divane oluyordu.çok aileme akrabalarıma çok yalvardı evlenmemizi onaylamaları için.sonra ayrılmaya karar verince bana acele ettik dedi.sen ısrar ettin deyince de olsun sen ayağını direyecektin dedi.ayrıldımbarışmak için evimize gelmeye kalktılar eve bile kabul etmedim.yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.yani diyeceğim bilemiyorsunuz ki.evlenseydim sonum sizin gibiydi hatta daha beter.
keşke evlenmeseydim diyorsun...
ama o 7 yıl öncesine dönsek yine aynı şeyi yapar ve evlenirdin 'o çok sevdiğin' kişiyle...
o anki duygularınla bundan farklı bir durum olmazdı emin ol...
ki zaten 7 yıl önce onunla evlenemesen nasıl üzgün nasıl perişan olurdun bi düşün...
belki de şuan burda farklı bir konuda derdini açardın...mesela 'evlenliyim ama onu hiç unutamadım hep içimde ukte oldu' veyahut onu unutamayıp bekar kalırdın...
o yüzden onca sene uğraş verdiğin bir aşk için şuanda pişman olma..:1closedeyes:.
seni kutluyorum anca bu kadar güsel bir yorum yapılırdıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskeşke evlenmeseydim diyorsun...
ama o 7 yıl öncesine dönsek yine aynı şeyi yapar ve evlenirdin 'o çok sevdiğin' kişiyle...
o anki duygularınla bundan farklı bir durum olmazdı emin ol...
ki zaten 7 yıl önce onunla evlenemesen nasıl üzgün nasıl perişan olurdun bi düşün...
belki de şuan burda farklı bir konuda derdini açardın...mesela 'evlenliyim ama onu hiç unutamadım hep içimde ukte oldu' veyahut onu unutamayıp bekar kalırdın...
o yüzden onca sene uğraş verdiğin bir aşk için şuanda pişman olma..:1closedeyes:.
birebir olmasa da benzer sorunlar yaşıyorum bende.
bana karşı hiç hassas değil mesela- o dillere destan aşk yaşadığım örnek göstrilen adam : yemek esnasında boğazıma bişi kaçsa tıkansam soğuk kanlılıkla sadece bana '' su iç geçer'' diyen- kavgalı olduğumuzda ben ağlarken tv başından kalkıp gelmeyen, mutsuz olduğumda neyin var demeyen son derece duyarsız bir adam olup çıktı eşim.
ve çok üzgünümki bizim hiç bahanemiz yok- ne aile geçimsizliği nede maddi sorunumuz-kendi iş sorunu hariç--
ondan maddi olarak hiçbir harcamam olmadığı gibi talebim bile yok ne üst baş ne ev alışverişi ne takı...
hala kendi giderlerimi kendim karşılıyorum- arkadaşlarımızla gezmeleri bile ben düzenliyorum ev alışverişlerini kendim yapıyorum. ..vs vs...
yani evde üstlendiği hiç bir sorumluluk yok- tek yaptığı tv izleyip uyumak duş alıp giyinip evden çıkmak..
bu esnada ne muhabbet ne birşeyi paylaşmak 4 aylık hamileyim ----herşeyi yanlız yaşadığım gibi bunuda yanlız yaşıyorum.
neden evlendin benimle- mutsuz etmek içinmi üzmek cezalandırmak içinmi- halbuki daha mutlu olacaktık
konuşup hesap sorabilsem- dinlese anlamaya çalışsa bu kadar mutsuz olmuycam-
inanıyorumki beni seviyor bende halen onu- bu hale nsıl geldi anlamıyorum
hayatımda yaşadığım en büyük pişmanlık bu adamla evlenmekle oldu
2 sene oldu evleneli ve ben evlendiğim ilk ay pişmanlık bayrağını taşımaya başladım
şuan içimde ona karşı nebir sevgi ne saygı ne iyiye dair bir duygu var hepsini elleriyle parçalayıp çöpe attı resmen şimdi beslediğim duygu ise büyük kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir NEFRET
evet o severek evlendiğim sevdiğim aşık olduğum insandan ölesiye öylesine nefret ediyorumki buna kelimeler bile yetmez
boşuna dememişler büyük sevgiler nefret doğurur diye evlendikten sonra herşey değişti hemde tam anlamıyla tekrar onu sevmem için hiçbişey yapmadı hatta neftretime nefret kattı
o kadar doluyumki bu konuda
normalde harika bir eş .üstüme titrer.sadece bu yemek konusunda huysuz gerçekten çok huysuzşutarafagitti.hep bu yüzden çıkıyor kavgalar. sinirlenince de ağzından çıkanı bilmiyor çok kırıcı şeyler söyleyebiliyor:mymeka:.işte o zaman beni çok üzüyormafoldumben