Severken acı çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pattis salatasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
84
274
93
Onu sevmek ve özlemek bana acı veriyor artık. Hep yanında olmak istiyorum, tıpkı yapışık ikiz gibi. Beni terk edecek diye sürekli korku içindeyim. Bazen rüyalarıma bile giriyor, beni aldattığını, terk edip gittiğini görüyorum kabuslarımda. Onun yanındayken bile içim huzurlu değil, ayrılacağım, günün sonunda eve gideceğim için içim acıyor, çok üzülüyorum. Nasıl kurtulurum bu duygulardan?

Uzman yardımına ne dersin?

Ne düşünürseniz başınıza gelir

Haklısınız profesyonel yardıma ihtiyacım var ama psikoloğa gidemiyorum. Psikiyatriste gidiyorum ama kullandığım ilaçlar bu konuda işe yaramıyor. Ben de buraya danışayım dedim

Haklısınız profesyonel yardıma ihtiyacım var ama psikoloğa gidemiyorum. Psikiyatriste gidiyorum ama kullandığım ilaçlar bu konuda işe yaramıyor. Ben de buraya danışayım dedim

Psikiyatristiniz bu konuda yol gösterecektir. Psikolog desteğine ihtiyacınız varsa devlette yeşil alan açıp o şekilde yönlendiriyorlar.
İlaçlar işe yaramıyor dediğiniz noktada doktorunuzla tekrar görüşün ilaç değişimi yada doz ayarı yapacaktır.
Bahsettiğiniz durum tamamen kaygı. Bu kaygıların bir alt yapısı da olabileceği gibi sadece bakış açınızla da ilgili olabilir.

Teşekkür ederim, psikiyatristimle tekrar konuşacağım bu konuyu.

Evlenerek kurtulursunuz. Evliliğe ikna edin

Konunun oncesini bilmiyorum ama Yakında terkedilirsiniz benden söylemesi. Kimse, kendisini böyle "psikopatça" seven birine değer vermez, veriyorsa da uzun sürmez.

Kimseye, onsuz yapamayacağınızi, oleceginizi, onsuz bir hiç olduğunuzu hissettirmeyin. Kendilerini bir mok sanıp, bir yerleri havaya kalkıyor, yüz üstü bırakıp gidiyorlar. benden söylemesi.

Haklısınız...

Su kadar sevilsek yeter
Evlen gecer.

O ayrılmadan siz ayrılın psikolojinizi şoka uğratmış olursunuz bi daha da kendiniz dışında kimseyi hayatınız merkezine koymaz zihniniz

Psikiyatristinizden kitap önerisi isteseniz , kendine yardım olarak güzel kitaplar var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…