- 21 Ağustos 2019
- 84
- 274
- 93
- Konu Sahibi Pattis salatasi
-
Uzman yardımına ne dersin?Onu sevmek ve özlemek bana acı veriyor artık. Hep yanında olmak istiyorum, tıpkı yapışık ikiz gibi. Beni terk edecek diye sürekli korku içindeyim. Bazen rüyalarıma bile giriyor, beni aldattığını, terk edip gittiğini görüyorum kabuslarımda. Onun yanındayken bile içim huzurlu değil, ayrılacağım, günün sonunda eve gideceğim için içim acıyor, çok üzülüyorum. Nasıl kurtulurum bu duygulardan?
Ne düşünürseniz başınıza gelirOnu sevmek ve özlemek bana acı veriyor artık. Hep yanında olmak istiyorum, tıpkı yapışık ikiz gibi. Beni terk edecek diye sürekli korku içindeyim. Bazen rüyalarıma bile giriyor, beni aldattığını, terk edip gittiğini görüyorum kabuslarımda. Onun yanındayken bile içim huzurlu değil, ayrılacağım, günün sonunda eve gideceğim için içim acıyor, çok üzülüyorum. Nasıl kurtulurum bu duygulardan?
Haklısınız profesyonel yardıma ihtiyacım var ama psikoloğa gidemiyorum. Psikiyatriste gidiyorum ama kullandığım ilaçlar bu konuda işe yaramıyor. Ben de buraya danışayım dedim
Psikiyatristiniz bu konuda yol gösterecektir. Psikolog desteğine ihtiyacınız varsa devlette yeşil alan açıp o şekilde yönlendiriyorlar.
İlaçlar işe yaramıyor dediğiniz noktada doktorunuzla tekrar görüşün ilaç değişimi yada doz ayarı yapacaktır.
Bahsettiğiniz durum tamamen kaygı. Bu kaygıların bir alt yapısı da olabileceği gibi sadece bakış açınızla da ilgili olabilir.
Evlenerek kurtulursunuz. Evliliğe ikna edinOnu sevmek ve özlemek bana acı veriyor artık. Hep yanında olmak istiyorum, tıpkı yapışık ikiz gibi. Beni terk edecek diye sürekli korku içindeyim. Bazen rüyalarıma bile giriyor, beni aldattığını, terk edip gittiğini görüyorum kabuslarımda. Onun yanındayken bile içim huzurlu değil, ayrılacağım, günün sonunda eve gideceğim için içim acıyor, çok üzülüyorum. Nasıl kurtulurum bu duygulardan?
Konunun oncesini bilmiyorum ama Yakında terkedilirsiniz benden söylemesi. Kimse, kendisini böyle "psikopatça" seven birine değer vermez, veriyorsa da uzun sürmez.Onu sevmek ve özlemek bana acı veriyor artık. Hep yanında olmak istiyorum, tıpkı yapışık ikiz gibi. Beni terk edecek diye sürekli korku içindeyim. Bazen rüyalarıma bile giriyor, beni aldattığını, terk edip gittiğini görüyorum kabuslarımda. Onun yanındayken bile içim huzurlu değil, ayrılacağım, günün sonunda eve gideceğim için içim acıyor, çok üzülüyorum. Nasıl kurtulurum bu duygulardan?
Haklısınız...Konunun oncesini bilmiyorum ama Yakında terkedilirsiniz benden söylemesi. Kimse, kendisini böyle "psikopatça" seven birine değer vermez, veriyorsa da uzun sürmez.
Kimseye, onsuz yapamayacağınızi, oleceginizi, onsuz bir hiç olduğunuzu hissettirmeyin. Kendilerini bir mok sanıp, bir yerleri havaya kalkıyor, yüz üstü bırakıp gidiyorlar. benden söylemesi.
Su kadar sevilsek yeterOnu sevmek ve özlemek bana acı veriyor artık. Hep yanında olmak istiyorum, tıpkı yapışık ikiz gibi. Beni terk edecek diye sürekli korku içindeyim. Bazen rüyalarıma bile giriyor, beni aldattığını, terk edip gittiğini görüyorum kabuslarımda. Onun yanındayken bile içim huzurlu değil, ayrılacağım, günün sonunda eve gideceğim için içim acıyor, çok üzülüyorum. Nasıl kurtulurum bu duygulardan?
Ne zamandır birliktesiniz? Sanaldan mı tanıştınız reelden mi?
Ha zaten berabersin. Ee derdin ne o zaman. Ben de platoniksin sanmıştım.10 aydır birlikteyiz. Okulda tanıştık.
Ha zaten berabersin. Ee derdin ne o zaman. Ben de platoniksin sanmıştım.
Psikiyatristinizden kitap önerisi isteseniz , kendine yardım olarak güzel kitaplar varHaklısınız profesyonel yardıma ihtiyacım var ama psikoloğa gidemiyorum. Psikiyatriste gidiyorum ama kullandığım ilaçlar bu konuda işe yaramıyor. Ben de buraya danışayım dedim
isterim, teşekkürlerPsikiyatristinizden kitap önerisi isteseniz , kendine yardım olarak güzel kitaplar var
Ben de evlen geçer diyorum. Ortaya attığı çoraplarını topla, anasının bacısının dırdırını çek, her gün yemek bulaşık takıl 2 ayda soğursun garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?