Severken ayrılmak mı

Esmeray29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
25
2
1
Eşimle 5 yıllık evliyiz.Yeni doğmuş küçük bebeğimiz var.Evlendigimiz günden beri ailesine aşırı düşkün biriydi.Beni savunduğunu o söylese de savundugunu hiç görmedim.Hep beni ikinci plana attığını düşündüm bu da beni çok üzdü.Evlendigimiz günden beri onun ailesi mutlu olsun diye bazı şeyleri yapmamı istedi.Ben de her denilene evet diyemem dedim.Mesela en basitinden bir yere gidelim deniliyorsa hastaysam gidemem dedim.Bu durum esimin ailesini uzdugu için hep eşim bundan etkilenip kavgalara sebep oldu.Bu sadece biri.Cok yiprandik.Benim de bir hatam var.Her kavgada onu sevmedigimi başkasını sevdigimi söyledim.O da çok dövdü her seferinde malesef beni.Benimde hatam vardi.Yalandi onun canını yakmak istedim.Cunku arkamda durmadigini çocuğumla beni ikinci plana attığını düşünüyorum.En son annesinin aramasına geri dönmesinin için kavga çıktı ben de kızgınlıkla onu sevmedigimi soyledim.O da bana bosanalim ev tutayım çocukla kalirsin dedi.Bugun arabaya bindik araba benim dedi.Evde hakkin yok dedi vs..Beni bunlar çok üzdü çok ağladım.Kimsesiz hissettim.Ailem arkamda deil çünkü.Onu sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim.O da bana kötü cümleler kurmazsan saygı duyarsan herşeye tamam dedi.Ben anılarımızı nasıl unutursun dediğimde bir gün üzülürüm sonra unuturum dedi.Bu da beni çok üzdü.Simdi soruyorum size bu ilişki yürür mü onu seviyirum o da beni seviyor ama ailesi biraz daha ön planda ve bu söyledikleri beni üzdü anılar gerçekten unutulur mu bu kadar basit unutamıyorum bu sözünü.

Son düzenleme:
İkinizin de hatasi var. Bir süre idare edin derim. Eski defterleri açmayin. Sonra sen eski huyunu birak, baskasini seviyorum filan asla deme. Sonra duruma göre bakarsin. Ailesi konusunda sevmiyorum deme baska kelimelerle ifade et. Allah kolaylik versin

Pardon da. Başkası yoksa nasıl başkasını seviyorum diyebiliyorsun çok büyük hata yapmışsın ben olsam güvenimde aşkım da biterdi bence bir daha öyle şeyler söylemeyin

No
Pardon da. Başkası yoksa nasıl başkasını seviyorum diyebiliyorsun çok büyük hata yapmışsın ben olsam güvenimde aşkım da biterdi bence bir daha öyle şeyler söylemeyin
Başkası yok.Ailesini o kadar bazen haksız olmasına rağmen savundu ki çocuğumla beni sevmediğini düşünüyordum seviyor ama ikinci plana atıyor.Canini acıtmak istedim evet hata yaptım bu konuda çünkü yalan biseyle kendimi de karaladim

Aynen canım boşuna kendini karalamışsın kendini eşinin yerine koy seveceği varsa da sevmez insan deme sakın bir daha öyle şeyler şuan boşanmakta yok zaten ben öyle anladım sende hatanı anlamışsın sende takmamaya çalış ailesini belki Farklı tutumlar evliliğinizi düzeltebilir

Bir daha bu şekilde konuşursam bosanalim dedim çocuğum için.Ben anıları nasıl unutucaksin dediğimde zamanla unutulur dedi.Unutuluyorsa o kadar kolay niye yasadikki onca şeyi buna üzüldüm bnde

Bir daha bu şekilde konuşursam bosanalim dedim çocuğum için.Ben anıları nasıl unutucaksin dediğimde zamanla unutulur dedi.Unutuluyorsa o kadar kolay niye yasadikki onca şeyi buna üzüldüm bnde
Canım insan can acıtmak için birşeyler der sende demişsin bence bunlara bir sünger Çek Her şeyi daha iyi nasıl yapabilirim bunı düşün bazı şeyler zamanla unutulur merak etme sen son kez elinden geleni yap

Canım insan can acıtmak için birşeyler der sende demişsin bence bunlara bir sünger Çek Her şeyi daha iyi nasıl yapabilirim bunı düşün bazı şeyler zamanla unutulur merak etme sen son kez elinden geleni yap
İşin garibi bu seferde ben o bu kadar mı seviyor diye düşünmeye başladım.Sanki bişey olacaktı cocugumla beni ortada bırakacak gbi geliyor.Yani insan sevdiği kadına benden sonra sen bilirsin hayatına birini alırsan yalnız çocuğumu ihmal edersen alırım dedi.Ben zaten bosansam bile evlilik düşünmem coxugumla yaşar giderim de seven insan bunu der mi kıskanması gerekmiyor mu normalde kiskanc

Yani öylede senin söylediğin şeye karşılık normal bence birde insan bir yerden sonra artık yeter ne olursa olsun diyor

Şiddet varmış daha ne olsun? Buna rağmen beni seviyor diyebiliyorsunuz.

Doğru.Bi ara bana, ayrılsam da günün birinde yine karımsin.Ayip olacak ama Özlersen çağır gibi sözler syledi.Bnde .ayrıldıktan sonra biter zaten seni istemem o saatten sonra evime gelemezsin dedim.Sevdigini az çok biliorum da son tartışmadan sonra inanmadım inşallah zamanla düzene girer teşekkürler yorumlarınız icin

Yani öylede senin söylediğin şeye karşılık normal bence birde insan bir yerden sonra artık yeter ne olursa olsun diyor
Doğru.Bi ara bana, ayrılsam da günün birinde yine karımsin.Ayip olacak ama Özlersen çağır gibi sözler syledi.Bnde .ayrıldıktan sonra biter zaten seni istemem o saatten sonra evime gelemezsin dedim.Sevdigini az çok biliorum da son tartışmadan sonra inanmadım inşallah zamanla düzene girer teşekkürler yorumlarınız icin

Evliyken ve bebeğiniz varken kavgalar anında ben başkasını seviyorum derseniz karşınızdaki de size gayet tabii böyle davranır. Asla şiddeti meşrulaştırmıyorum ve doğru bulmuyorum ama ben bile olsam kocam böyle dese çılgına dönerdim. Olacak İş değil. Evlenmeden önce de eşinizin ailesine düşkünlüğünü biliyormuşsunuz bunu bile bile evlenmişsiniz, sonrasında evliliğinize dair sorumluluk ve ağırlığı vurgulayamadıktan sonra eşiniz istediğiniz özen ve ilgiyi göstermeyebilir, ailenin de bunda payı olabilir. Öyleyse siz neden ben başkasını seviyorum demeye gelmeden ve kendinizi dövdürmeden eşinize hislerinizi açıklamadınız? Neden ağırlığı koyamadınız? Ve bu şartlarda neden bir bebek sahibi oldunuz? Başkasını seviyorum diyen bir kadına tabii ki mallarda hakkın yok der. Dediğim gibi asla ama asla doğru değil ama sizin yaptığınız çok yanlış ve tahrik edici. Diyebileceğim hiçbir şey yok.

Girer canım normale Merak etme ahaha özlersen çağır ne yaa ama sana tavsiye kendimden de biliyorum bir şeyi ne kadar çok dile getirirsen o kadar çok alıştırırsın duruma boşanmak olayını gündeminden çıkar bence o fikre alıştırmış oluyorsun çünkü hem kendini hem kocanı

İkiniz de suçlusunuz bence. Adam zaten siddet uygulamış bunun üstü yok. Ama aynayı kendinize de cevirin biri bana ben baskasını seviyorum dese o dakika ayrılırdım. Kaldı ki karısı söylüyor bunu.

Kocana baskasini seviyorum dedikten sonrasınin önemi yok ki, haksizsin.

Bir insana seni sevmiyorum başkasını seviyorum deyince iş bitmistir zaten. Her kavgada seni sevmiyorum demişsiniz bence eşiniz sizi seviyormuş ki boşanmamis bugüne kadar. Ben bı kadın olarak bunu duysam gururum incinir yerle bir olurum kaldı ki erkekler ne hisseder . İki tarafın da hatası var çok yüz göz olmuşsunuz sevmiyorum bosanalim şiddeti hiç söylemiyorum bile . Bnece her şeyi sineye çekin saygı çerçevesinde ilerlesin hayatınız. Bir şeyi istemiyor musunuz sakin ve mantıklı şekilde açıklayın . Hasta misiniz gerçekten hiç halim yok ben de gelmeyi isterdim ya ama size eğlenceler deyin . İnşallah düzelir çocuğunuz da varmış. . ama asla hakaret boyutuna gidip karşı tarafa incitici cümleler sarfetmeyin. .ben eşime bir kavgamizda erkek gibi değilsin baban ne derse o bir de evlenmişsin kendi fikirlerin bile yok dedim . Sırf o gece annemlerdeydik diye gitmedi konuşmadı çok büyük kavga ettik . Sonradan hatamı anladım bir daha çok dikkat ettim.

Böyle yaparak düzeleceği bir durum varsa da çıkmaza sokmuşsunuz resmen. Nasıl insan kocasına başkasını seviyorum der ki. Bu hareketiniz çok saçma. Güzellikle durumu halletmeye çalışırsınız. Baktınız düzelmiyor sizinde işinize gelmiyorsa bu durum. Herkes kendi yoluna dersiniz ozaman. Ergenmisiniz siz ya. Daha neler duyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…