Başkası yok.Ailesini o kadar bazen haksız olmasına rağmen savundu ki çocuğumla beni sevmediğini düşünüyordum seviyor ama ikinci plana atıyor.Canini acıtmak istedim evet hata yaptım bu konuda çünkü yalan biseyle kendimi de karaladimPardon da. Başkası yoksa nasıl başkasını seviyorum diyebiliyorsun çok büyük hata yapmışsın ben olsam güvenimde aşkım da biterdi bence bir daha öyle şeyler söylemeyin
Aynen canım boşuna kendini karalamışsın kendini eşinin yerine koy seveceği varsa da sevmez insan deme sakın bir daha öyle şeyler şuan boşanmakta yok zaten ben öyle anladım sende hatanı anlamışsın sende takmamaya çalış ailesini belki Farklı tutumlar evliliğinizi düzeltebilirNo
Başkası yok.Ailesini o kadar bazen haksız olmasına rağmen savundu ki çocuğumla beni sevmediğini düşünüyordum seviyor ama ikinci plana atıyor.Canini acıtmak istedim evet hata yaptım bu konuda çünkü yalan biseyle kendimi de karaladim
Bir daha bu şekilde konuşursam bosanalim dedim çocuğum için.Ben anıları nasıl unutucaksin dediğimde zamanla unutulur dedi.Unutuluyorsa o kadar kolay niye yasadikki onca şeyi buna üzüldüm bndeAynen canım boşuna kendini karalamışsın kendini eşinin yerine koy seveceği varsa da sevmez insan deme sakın bir daha öyle şeyler şuan boşanmakta yok zaten ben öyle anladım sende hatanı anlamışsın sende takmamaya çalış ailesini belki Farklı tutumlar evliliğinizi düzeltebilir
Canım insan can acıtmak için birşeyler der sende demişsin bence bunlara bir sünger Çek Her şeyi daha iyi nasıl yapabilirim bunı düşün bazı şeyler zamanla unutulur merak etme sen son kez elinden geleni yapBir daha bu şekilde konuşursam bosanalim dedim çocuğum için.Ben anıları nasıl unutucaksin dediğimde zamanla unutulur dedi.Unutuluyorsa o kadar kolay niye yasadikki onca şeyi buna üzüldüm bnde
İşin garibi bu seferde ben o bu kadar mı seviyor diye düşünmeye başladım.Sanki bişey olacaktı cocugumla beni ortada bırakacak gbi geliyor.Yani insan sevdiği kadına benden sonra sen bilirsin hayatına birini alırsan yalnız çocuğumu ihmal edersen alırım dedi.Ben zaten bosansam bile evlilik düşünmem coxugumla yaşar giderim de seven insan bunu der mi kıskanması gerekmiyor mu normalde kiskancCanım insan can acıtmak için birşeyler der sende demişsin bence bunlara bir sünger Çek Her şeyi daha iyi nasıl yapabilirim bunı düşün bazı şeyler zamanla unutulur merak etme sen son kez elinden geleni yap
Yani öylede senin söylediğin şeye karşılık normal bence birde insan bir yerden sonra artık yeter ne olursa olsun diyorİşin garibi bu seferde ben o bu kadar mı seviyor diye düşünmeye başladım.Sanki bişey olacaktı cocugumla beni ortada bırakacak gbi geliyor.Yani insan sevdiği kadına benden sonra sen bilirsin hayatına birini alırsan yalnız çocuğumu ihmal edersen alırım dedi.Ben zaten bosansam bile evlilik düşünmem coxugumla yaşar giderim de seven insan bunu der mi kıskanması gerekmiyor mu normalde kiskanc
Doğru.Bi ara bana, ayrılsam da günün birinde yine karımsin.Ayip olacak ama Özlersen çağır gibi sözler syledi.Bnde .ayrıldıktan sonra biter zaten seni istemem o saatten sonra evime gelemezsin dedim.Sevdigini az çok biliorum da son tartışmadan sonra inanmadım inşallah zamanla düzene girerYani öylede senin söylediğin şeye karşılık normal bence birde insan bir yerden sonra artık yeter ne olursa olsun diyor
Ben de işte sevmiyorum falan dedigim için dayanamadı.Ama devamlı her kavgada ben bunu dersem dovuyordu.hata var bnde ama onda da varŞiddet varmış daha ne olsun? Buna rağmen beni seviyor diyebiliyorsunuz.
Siddeti hiçbirşey meşrulaştıramaz.Ben de işte sevmiyorum falan dedigim için dayanamadı.Ama devamlı her kavgada ben bunu dersem dovuyordu.hata var bnde ama onda da var
Girer canım normale Merak etme ahaha özlersen çağır ne yaa ama sana tavsiye kendimden de biliyorum bir şeyi ne kadar çok dile getirirsen o kadar çok alıştırırsın duruma boşanmak olayını gündeminden çıkar bence o fikre alıştırmış oluyorsun çünkü hem kendini hem kocanıDoğru.Bi ara bana, ayrılsam da günün birinde yine karımsin.Ayip olacak ama Özlersen çağır gibi sözler syledi.Bnde .ayrıldıktan sonra biter zaten seni istemem o saatten sonra evime gelemezsin dedim.Sevdigini az çok biliorum da son tartışmadan sonra inanmadım inşallah zamanla düzene girerteşekkürler yorumlarınız icin
Eşimle 5 yıllık evliyiz.Yeni doğmuş küçük bebeğimiz var.Evlendigimiz günden beri ailesine aşırı düşkün biriydi.Beni savunduğunu o söylese de savundugunu hiç görmedim.Hep beni ikinci plana attığını düşündüm bu da beni çok üzdü.Evlendigimiz günden beri onun ailesi mutlu olsun diye bazı şeyleri yapmamı istedi.Ben de her denilene evet diyemem dedim.Mesela en basitinden bir yere gidelim deniliyorsa hastaysam gidemem dedim.Bu durum esimin ailesini uzdugu için hep eşim bundan etkilenip kavgalara sebep oldu.Bu sadece biri.Cok yiprandik.Benim de bir hatam var.Her kavgada onu sevmedigimi başkasını sevdigimi söyledim.O da çok dövdü her seferinde malesef beni.Benimde hatam vardi.Yalandi onun canını yakmak istedim.Cunku arkamda durmadigini çocuğumla beni ikinci plana attığını düşünüyorum.En son annesinin aramasına geri dönmesinin için kavga çıktı ben de kızgınlıkla onu sevmedigimi soyledim.O da bana bosanalim ev tutayım çocukla kalirsin dedi.Bugun arabaya bindik araba benim dedi.Evde hakkin yok dedi vs..Beni bunlar çok üzdü çok ağladım.Kimsesiz hissettim.Ailem arkamda deil çünkü.Onu sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim.O da bana kötü cümleler kurmazsan saygı duyarsan herşeye tamam dedi.Ben anılarımızı nasıl unutursun dediğimde bir gün üzülürüm sonra unuturum dedi.Bu da beni çok üzdü.Simdi soruyorum size bu ilişki yürür mü onu seviyirum o da beni seviyor ama ailesi biraz daha ön planda ve bu söyledikleri beni üzdü anılar gerçekten unutulur mu bu kadar basit unutamıyorum bu sözünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?