• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken boşanmak..

kaç yaşındasınız... kaç yıllık evlisiniz... ailevi derken 2 taraftamı sorun çıkartıyor... birbirinizi de sevdiğinizi söylediğiniz için sorunu tam olarak anlayamadım....

Bende varım. Küçük sebepler tamamen boşanma lafı eşimden çıktı ama bende karar verdim biticek bu iş. Çok oynadı benimle yarı yolda bıraktı beni, ben ona güvenmiştim.. Hergün ağlıyorum ama biticek geçicek biliyorum!
Siz ciddi misiniz ya. Ben sizin fotografinizi görüp hep maşallah derdim. Çok üzüldüm şimdi

Bende varım. Küçük sebepler tamamen boşanma lafı eşimden çıktı ama bende karar verdim biticek bu iş. Çok oynadı benimle yarı yolda bıraktı beni, ben ona güvenmiştim.. Hergün ağlıyorum ama biticek geçicek biliyorum!

Evet ya bende üzüldüm şimdi. Kurtulma şansı yok mu :(

Siz ciddi misiniz ya. Ben sizin fotografinizi görüp hep maşallah derdim. Çok üzüldüm şimdi

Canım benim.. :/
Eşim içimde ki her şeyi bitirdi kalbim paramparça. Biz tekrar şans vermiştik ama ufacık bir şey için tekrar boşanma konusunu açtı bende pes ettim. Boşansın da kurtulsun artık.. Kaç keredir hep ağzındaydı..

Evet ya bende üzüldüm şimdi. Kurtulma şansı yok mu :KK43:

Bana kalsa evet ama onun da çaba sarfetmesini isterdim. Ayrı havalarda, ona hakkımı bile helal edemiyorum, hep bi nefret olucak içimde..

Canım benim.. :/
Eşim içimde ki her şeyi bitirdi kalbim paramparça. Biz tekrar şans vermiştik ama ufacık bir şey için tekrar boşanma konusunu açtı bende pes ettim. Boşansın da kurtulsun artık.. Kaç keredir hep ağzındaydı..

Bana kalsa evet ama onun da çaba sarfetmesini isterdim. Ayrı havalarda, ona hakkımı bile helal edemiyorum, hep bi nefret olucak içimde..

Hayırlısı olsun hakkında. Belli ki güçlü bir duruşun var. Allah utandırmasın.

Sarilip boşanacak, tüm sorunlara rağmen birbirinden nefret bile edemeyecek kadar seven iki insan isterse herşeye göğüs gerir. Boşanmak yerine el ele verin. Tabi sorun ikinizin arasındaki meseleler değilse, aile gibi dış meseleler ise.. Yazik etmeyin.

seviyosam seviliyosam ne onun ailesi ne benim ailem yüzünden boşanmam ki yaşadık bu aile sorunları bizi daha da yaklaştırdı daha da bağladı üstelik onun annesi beni benim annem eşimi sevmesin bizene biz seviyoruz yapmayın boşanmayın tekrar düşünün derim

Eşimi seviyorsam neden boşanayım ? Ortada aldatma , şiddet gibi çok net çizgilerde ayrılma sebebi yoksa , her şey konuşarak çözülebilir. Tabi karşındaki de seni seviyorsa..

Bazen sevmek yetmiyor maalesef bende severken bosanma davasi actim vazgectim evliligimden ! ya omur boyu anasinin eteginin altindan ayrilmayan, ailesiyle beni bir tutan, beni ezdiren, bana her anlamda siddet uygulayan bir hayvanla omrumu gecirecektim birde ustune cocuk olucakti Allah korusun yada tekmeyi vurup acimi pasa pasa yasayip hayatima kaldigim yerden devam edicektim ben ikincisini tercih ettim agladigim gunlerde oldu cok nadir olsada, kimseyi gormemek istemedigim gunlerde oldu, SIKINTILI gunlerimde oldu, psikolojimin alt ust oldugu gunlerde oldu, aldatildigim gunlerde oldu vsvs ! simdi pismanmiyim hayir tabikide Allah'ima sukurler olsunki guclu olmayi ogrendim, hic kimseye boyun eymemeyi ogrendim, kendime saygi duymayi ogrendim, oz guvenimi yerine getirmeyi ogrendim gerci evlenmeden oncede ayniydim ama evliligimde benligimi kaybetmistim su an kendi ayaklarimin uzerinde dimdik durabildigim icin kendimle gurur duyuyorum ! Davam halen devam ediyor yapacak birsey yok !

Bende bunu merak ederim gercekten seviyorsaniz bosanmaniza sebep nediro_O
sen seviyorsun ama kalitesiz/kotu niyetli ailesi surekli fitne pesinde ve esim dedigin insan da onlarin derdinde, seni uzuyor, aglatiyor, kiriyor kirdiriyor.. ilerisi kapkaranlik gorunuyor.. ne yapabilirsin? sevgi yetmiyo dedikleri sey bu.. hani 'guven' diyoruz ya, iste o illa baskasina bakmamasi degil, onunla birlikte, her ama her kosulda seninle olmasi/kollamasi/laf soyletmemesi demek.. o olmayinca, sen sevsen ne sevmesen ne, huzur yok ki..

Biz düsman da olamadik. Birbirimize sarilip boşancaz heralde
biz : ) gozyasiyla bosandik.. aglaya aglaya.. ama benimki pismanlik filan degildi.. onunla o duruma gelmis olmamiz ve artik baska yolun kalmamis olmasiydi.. cok zordu.. Allah yardim ediyor, cok sukur.. toparlaniyorsun.. ama tabi o surec cok yorucu..

Back
X