- Konu Sahibi veronika_nika
kaç yaşındasınız... kaç yıllık evlisiniz... ailevi derken 2 taraftamı sorun çıkartıyor... birbirinizi de sevdiğinizi söylediğiniz için sorunu tam olarak anlayamadım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ciddi misiniz ya. Ben sizin fotografinizi görüp hep maşallah derdim. Çok üzüldüm şimdiBende varım. Küçük sebepler tamamen boşanma lafı eşimden çıktı ama bende karar verdim biticek bu iş. Çok oynadı benimle yarı yolda bıraktı beni, ben ona güvenmiştim.. Hergün ağlıyorum ama biticek geçicek biliyorum!
Bende varım. Küçük sebepler tamamen boşanma lafı eşimden çıktı ama bende karar verdim biticek bu iş. Çok oynadı benimle yarı yolda bıraktı beni, ben ona güvenmiştim.. Hergün ağlıyorum ama biticek geçicek biliyorum!
Siz ciddi misiniz ya. Ben sizin fotografinizi görüp hep maşallah derdim. Çok üzüldüm şimdi
Evet ya bende üzüldüm şimdi. Kurtulma şansı yok mu![]()
Canım benim.. :/
Eşim içimde ki her şeyi bitirdi kalbim paramparça. Biz tekrar şans vermiştik ama ufacık bir şey için tekrar boşanma konusunu açtı bende pes ettim. Boşansın da kurtulsun artık.. Kaç keredir hep ağzındaydı..
Bana kalsa evet ama onun da çaba sarfetmesini isterdim. Ayrı havalarda, ona hakkımı bile helal edemiyorum, hep bi nefret olucak içimde..
hani 1 kereden fazla beğenebileydik daha fazla beğencektim :)))))Mesele sevmek değil azizim,
Kime sorsam herkes seviyor zaten.
Mühim olan güzel sevebilmek,
Kırmadan,
Dökmeden,
Yormadan,
Acıtmadan...
(Alıntı)
ben varim.. simdi sevmiyor olsam da ayrilirken icim sökülüyordu..Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
sen seviyorsun ama kalitesiz/kotu niyetli ailesi surekli fitne pesinde ve esim dedigin insan da onlarin derdinde, seni uzuyor, aglatiyor, kiriyor kirdiriyor.. ilerisi kapkaranlik gorunuyor.. ne yapabilirsin? sevgi yetmiyo dedikleri sey bu.. hani 'guven' diyoruz ya, iste o illa baskasina bakmamasi degil, onunla birlikte, her ama her kosulda seninle olmasi/kollamasi/laf soyletmemesi demek.. o olmayinca, sen sevsen ne sevmesen ne, huzur yok ki..Bende bunu merak ederim gercekten seviyorsaniz bosanmaniza sebep nedir![]()
biz : ) gozyasiyla bosandik.. aglaya aglaya.. ama benimki pismanlik filan degildi.. onunla o duruma gelmis olmamiz ve artik baska yolun kalmamis olmasiydi.. cok zordu.. Allah yardim ediyor, cok sukur.. toparlaniyorsun.. ama tabi o surec cok yorucu..Biz düsman da olamadik. Birbirimize sarilip boşancaz heralde