benim eşim onu da demezdi. bunaltma, terledim, yeter, çocuk musun. sizin 3 yıllıkmış biz 3 aylık evliyken bu hale geldikHep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
Elbette beni sev demiyorum ama mesela kucağına uzanıp yada yanına oturup onu sevdgmi benimde onun sevgisini hissetgmde ne kdr mutlu oldugumufelan söylüyorum.tipik anne konusuna gelirsek eğer kizim çok eziyetli 2 yasinda ama hala geceleri 6-7kere kalkar benden başkasında asla durmaz kime biraktiysam hep yarı yoldan donmusumdur ki esim asla onu bırakmayı kabul etmez kendi annesine bile ona rağmen uyku bile uyumamki esimle ilglnym diye ters giden birşeyler olduğunu bende düşündüm çok araştırdım takip bile ettrdm çünkü aldatildgmdan emindim ama hiç birsey yapmiyodu ya aslında esim için evliliğin anlamı ile benim için anlamı çok farklı bence asıl sorun bu çünkü o babası gibi yaşamak istyo yani emekli hayatı kadın çalışır ev temizler cocuk bakar afedersin erkeği mutlu eder erkekte yan gelir yatar onun için anneme git yardım et kızına iyi bir anne ol ev temiz olsun etrafta asla oyuncak olmasın ben ne dersem diyeyim sen sus annene babana gitme gitmeyelim hatta mümkünse ailesinde yatalim haftada iki gun bende bunlardan birini yapmazsam böyle oluyo ama annesigilde kaldgmz gün yapmacık yapmacık karicim şunu ye bunu ye seni sevyrm bilmem ne eve geliyoruz hoppp yine aynı adam benimle oturup birgün sohbet eymisligi yoktur benim söylediklerimi ciddye bile almaz ama annesiyle kardeşiyle babasyla saçma şeyleri bile konuşurSevgi beklenince olmuyor.Sanırım sadece bana çok saçma geldi yaşadıklarınız,kusura bakmayın.
Siz de tipik anne rolune hemen girmişseniz,eşiniz çok haklı.
Ama herkesin yerini ayırıyorsanız eşinize gerçekten istediği anlarda ilgiyi gösteriyorsanız ters giden bişey var demektir.
Ayrıca beni sev tarzı şeyler birisi bana söylese kaçarım o ortamdan,çok itici çünkü.
Tavrınızı değiştirin muhtaç durumda görüneni-sevgiye bile olsa-benim gibi çoğu insan itici bulur.
niye sevgisiz bi hayata alışıyorsunuzki.kızınız varmış ne güzel.her şartta sizi sevecek.eşinizin vermediği sevgiyide rabbim rüyalarınızda hissettiriyor size.yani sizi ALLAH ta seviyor.eşiniz sevse ne olacak sevmese ne olacak.üstüne düşmeyin bakın nasılda sevecek sizi
Mesajınız beni öyle rahatlattikianlatamam gerçekten Allah razı olsun doğru soyluyosunuz tabiki ama herkesin sevgisi ayrı yer tasiyoinanın esimin sevgisini çok istyrm cokkkk ama bu hiç bir zaman olmayacak onuda biliyorumniye sevgisiz bi hayata alışıyorsunuzki.kızınız varmış ne güzel.her şartta sizi sevecek.eşinizin vermediği sevgiyide rabbim rüyalarınızda hissettiriyor size.yani sizi ALLAH ta seviyor.eşiniz sevse ne olacak sevmese ne olacak.üstüne düşmeyin bakın nasılda sevecek sizi
Hep deniyorjm bunu inanir misin canım gel hadi biraz dertleselim bak ben seni seviyorum bir sorunun olursa paylasmani yardımcı olmayı isterim biz bir aileyiz şöyle olur böyle olur vs vs detayi çok yani isleilgili sıkıntısı olsa hemen kizimi uyutup anına kosarimama yok tek kelime konusmuyodedgm gibi esim için varsa yoksa temizlik düzen iyi yemek iyi utuve malum konu gerisi onemsizKıyamam ya.
Rüyalarınızda bile sevgi görmüşsünüz.
Hayır olur inşallah...
Madem sevişerek evlendiniz,sevgi çok güçlü bir ilaç,öyle ha deyince tükenmez.
Kızınızı büyüklere bırakıp ya minik bir tatil yapsanız ya da başbaşa bir gece evinizde olsanız.
Oturup sakince konuşsanız,boşluklarınızı,yalnızlıklarınızı konuşsanız karşılıklı.
Belki onun da içine attığı bir şeyler vardır,su yüzüne çıkarsanız gerçekleri.
İletişim çok önemli inanın bana.
Uzun uzun konuşun,saçınızı okşayın,yanağınızı sevin,ellerinizi tutun birbirinizin...
Bakalım ne çıkacak ortaya?
Yaptım bağıra çağıra kardeşini aradi kizimi getir hemen diye kizim geldi yemeğimizi yedik sofrayı kaldır meydanda kalmasın sonra gel yanimadedi topladım temizledimo ustumle basimlakizim biyandan sürekli ağladı esim bi yandan meyve kahve vsistedi gece oldu birlikte olduknormal bir şekilde ve uyudukbirde acaba bi geceliğine cocugunuzu babane ananeye verip romantik bi gece mi geçirseniz yada 1-2 günlüğüne tatile çıksanız ?
Öff eşin de tam köy kahvelerindeki Murtaza Emmi lere örnek.Elbette beni sev demiyorum ama mesela kucağına uzanıp yada yanına oturup onu sevdgmi benimde onun sevgisini hissetgmde ne kdr mutlu oldugumufelan söylüyorum.tipik anne konusuna gelirsek eğer kizim çok eziyetli 2 yasinda ama hala geceleri 6-7kere kalkar benden başkasında asla durmaz kime biraktiysam hep yarı yoldan donmusumdur ki esim asla onu bırakmayı kabul etmez kendi annesine bile ona rağmen uyku bile uyumamki esimle ilglnym diye ters giden birşeyler olduğunu bende düşündüm çok araştırdım takip bile ettrdm çünkü aldatildgmdan emindim ama hiç birsey yapmiyodu ya aslında esim için evliliğin anlamı ile benim için anlamı çok farklı bence asıl sorun bu çünkü o babası gibi yaşamak istyo yani emekli hayatı kadın çalışır ev temizler cocuk bakar afedersin erkeği mutlu eder erkekte yan gelir yatar onun için anneme git yardım et kızına iyi bir anne ol ev temiz olsun etrafta asla oyuncak olmasın ben ne dersem diyeyim sen sus annene babana gitme gitmeyelim hatta mümkünse ailesinde yatalim haftada iki gun bende bunlardan birini yapmazsam böyle oluyo ama annesigilde kaldgmz gün yapmacık yapmacık karicim şunu ye bunu ye seni sevyrm bilmem ne eve geliyoruz hoppp yine aynı adam benimle oturup birgün sohbet eymisligi yoktur benim söylediklerimi ciddye bile almaz ama annesiyle kardeşiyle babasyla saçma şeyleri bile konuşur
Biz 10 yıl görüştük yani yarı arkdstik yarı sevgili aslında bu kdr değildi evlendikten sonra hatta ailesinde kalmayı bıraktıktan sonra böyle oldu desem daha doğru olurBenim esimde böyleydi teskr ederim diyodu sonra ona kkarşı olan sevgimi anlayıp farkına varınca oda sevmeye başladı senin esinde düzeliri inşallahbelki ssevgisini içinde yasiyodur yansitamiyodur biz bilemeyiz ama sen anlarsın hep böyle miydi ki ? Sonradan mıoldu
26 yasindayizikimiz de ona fırsat vermiuo ki keşke versebiraz kendi kafami dağıtmak iyi gelecek biliyorum ama hicbiryere göndermiyor biri geliyo sorun yapiyo aslında evllgmz baştan sona sorun biliyorum ama benim asıl sıkıntım bu sevgi ihtycndan kurtulmak istyrmÖff eşin de tam köy kahvelerindeki Murtaza Emmi lere örnek.
Yaşlarınız kaç ,içi mi geçti nedir.
Bırak allasen kendinle ilgilen,hiç oralı olma ama neşenden de bişey kaybetme,kudursun ne oluyor bu kadına diye.Sırf meraktan yine ilgilenecek.Naturaları bu yönde.
Ha siz onun ailesiyle kaliyodunuz sonra ayrı eve mi çıktınız doğru mu anlamisimBiz 10 yıl görüştük yani yarı arkdstik yarı sevgili aslında bu kdr değildi evlendikten sonra hatta ailesinde kalmayı bıraktıktan sonra böyle oldu desem daha doğru olur
Aynı evde degildik 10.cu aya kadar haftada 2-3 yani esim istedikçe oturmaya gttgmzde yatiya kalirdik bir süre sonra ben kalmak istememeye başladım haklı olarakHa siz onun ailesiyle kaliyodunuz sonra ayrı eve mi çıktınız doğru mu anlamisim
Birde bizim burda bağ evleri olur yazın ailesi orda kaliyo oda orda kalmayı istyoHa siz onun ailesiyle kaliyodunuz sonra ayrı eve mi çıktınız doğru mu anlamisim
Esin bu yuzden mi sana böyle davranıyor acaba tamam kalalim bi iki gün de haline hareketlerine bak o zaman anlaşılır değilse de kendi aranızda var sıkıntı ondan oöyle davraniyoBirde bizim burda bağ evleri olur yazın ailesi orda kaliyo oda orda kalmayı istyo
Sesli güldüm kusura bakmayın :)Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
Doğru söylüyorsunuz ama hani her insan için hayatta bir adım önde olan birsey vardır ya benim için da sevgi sanırım sevgisiz bir hayat düşünemiyorum biliyorum yanlış birinden sevgi beklemek ama inanın elimde değil bende bundan kurtulmak istedgmiçin paylaştım bunu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?