sevgi acligi :( bundan nasıl kurtulabilirim :(

Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
benim eşim onu da demezdi. bunaltma, terledim, yeter, çocuk musun. sizin 3 yıllıkmış biz 3 aylık evliyken bu hale geldik

Elbette beni sev demiyorum ama mesela kucağına uzanıp yada yanına oturup onu sevdgmi benimde onun sevgisini hissetgmde ne kdr mutlu oldugumufelan söylüyorum.tipik anne konusuna gelirsek eğer kizim çok eziyetli 2 yasinda ama hala geceleri 6-7kere kalkar benden başkasında asla durmaz kime biraktiysam hep yarı yoldan donmusumdur ki esim asla onu bırakmayı kabul etmez kendi annesine bile ona rağmen uyku bile uyumamki esimle ilglnym diye ters giden birşeyler olduğunu bende düşündüm çok araştırdım takip bile ettrdm çünkü aldatildgmdan emindim ama hiç birsey yapmiyodu ya aslında esim için evliliğin anlamı ile benim için anlamı çok farklı bence asıl sorun bu çünkü o babası gibi yaşamak istyo yani emekli hayatı kadın çalışır ev temizler cocuk bakar afedersin erkeği mutlu eder erkekte yan gelir yatar onun için anneme git yardım et kızına iyi bir anne ol ev temiz olsun etrafta asla oyuncak olmasın ben ne dersem diyeyim sen sus annene babana gitme gitmeyelim hatta mümkünse ailesinde yatalim haftada iki gun bende bunlardan birini yapmazsam böyle oluyo ama annesigilde kaldgmz gün yapmacık yapmacık karicim şunu ye bunu ye seni sevyrm bilmem ne eve geliyoruz hoppp yine aynı adam benimle oturup birgün sohbet eymisligi yoktur benim söylediklerimi ciddye bile almaz ama annesiyle kardeşiyle babasyla saçma şeyleri bile konuşur

Benim esimde böyleydi teskr ederim diyodu sonra ona kkarşı olan sevgimi anlayıp farkına varınca oda sevmeye başladı senin esinde düzeliri inşallahbelki ssevgisini içinde yasiyodur yansitamiyodur biz bilemeyiz ama sen anlarsın hep böyle miydi ki ? Sonradan mıoldu

Mesajınız beni öyle rahatlattikianlatamam gerçekten Allah razı olsun doğru soyluyosunuz tabiki ama herkesin sevgisi ayrı yer tasiyoinanın esimin sevgisini çok istyrm cokkkk ama bu hiç bir zaman olmayacak onuda biliyorum

Hep deniyorjm bunu inanir misin canım gel hadi biraz dertleselim bak ben seni seviyorum bir sorunun olursa paylasmani yardımcı olmayı isterim biz bir aileyiz şöyle olur böyle olur vs vs detayi çok yani isleilgili sıkıntısı olsa hemen kizimi uyutup anına kosarimama yok tek kelime konusmuyodedgm gibi esim için varsa yoksa temizlik düzen iyi yemek iyi utuve malum konu gerisi onemsiz

birde acaba bi geceliğine cocugunuzu babane ananeye verip romantik bi gece mi geçirseniz yada 1-2 günlüğüne tatile çıksanız ?
Yaptım bağıra çağıra kardeşini aradi kizimi getir hemen diye kizim geldi yemeğimizi yedik sofrayı kaldır meydanda kalmasın sonra gel yanimadedi topladım temizledimo ustumle basimlakizim biyandan sürekli ağladı esim bi yandan meyve kahve vsistedi gece oldu birlikte olduknormal bir şekilde ve uyuduk

Öff eşin de tam köy kahvelerindeki Murtaza Emmi lere örnek.
Yaşlarınız kaç ,içi mi geçti nedir.
Bırak allasen kendinle ilgilen,hiç oralı olma ama neşenden de bişey kaybetme,kudursun ne oluyor bu kadına diye.Sırf meraktan yine ilgilenecek.Naturaları bu yönde.

Biz 10 yıl görüştük yani yarı arkdstik yarı sevgili aslında bu kdr değildi evlendikten sonra hatta ailesinde kalmayı bıraktıktan sonra böyle oldu desem daha doğru olur

26 yasindayizikimiz de ona fırsat vermiuo ki keşke versebiraz kendi kafami dağıtmak iyi gelecek biliyorum ama hicbiryere göndermiyor biri geliyo sorun yapiyo aslında evllgmz baştan sona sorun biliyorum ama benim asıl sıkıntım bu sevgi ihtycndan kurtulmak istyrm

Biz 10 yıl görüştük yani yarı arkdstik yarı sevgili aslında bu kdr değildi evlendikten sonra hatta ailesinde kalmayı bıraktıktan sonra böyle oldu desem daha doğru olur
Ha siz onun ailesiyle kaliyodunuz sonra ayrı eve mi çıktınız doğru mu anlamisim

Birde bizim burda bağ evleri olur yazın ailesi orda kaliyo oda orda kalmayı istyo
Esin bu yuzden mi sana böyle davranıyor acaba tamam kalalim bi iki gün de haline hareketlerine bak o zaman anlaşılır değilse de kendi aranızda var sıkıntı ondan oöyle davraniyo

bende de vardı sevgi açlığı kotu bir çocukluk geçirdim
farkında olmadan herkese beni sevsin diye sirinlik yapıyordum
sonra evlendim esime yapıyordum o da seninki gibiydi şimdi sonuç bizde üzücü umarım senin daha güzel olur ..

Sevgiyi hissetmediğim evlilikte durmam. Ama benim çocuğum yok çocuk olunca nasıl oluyor bilmem. Biraz kendimi geri çekerdim kendi hayatıma bakardım. Ama senin eşinin hayat görüşü çok farklı içi geçmiş adamın. Bu adam düzelmez kafa yapısı o şekil çünkü. Ya alışacaksın ya ayrılacaksın..

Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
Sesli güldüm kusura bakmayın :)
Ben de eşime bazen böyle yapıyorum seni seviyorum dediginde evet hayatım bu hayatta yaptığın en iyi sey ben de beni seviyorum diyorum..
Ama ben o demediği zaman da soylerim onu sevdiğimi

Tatlım tabiki herkes sevgiyi bir adım önde tutar.
Herkes demek de yanlış olur da çoğunluk için diyelim.
Ama adam yakınlık göstermiyorsa da zorlama bence.
Çocuğun olmasa çek derdim ama çocuğun var.
Bir süre dayan bakalım olmazsa son çare çekme derim.
Senin dediklerinin 1\100'ini yaptı, ilgi göstermedi diye yol verdim.
İşim olmaz yani.
Şu hayatın telafisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…