sevgi acligi :( bundan nasıl kurtulabilirim :(

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
Merhaba kizlar belki şimdi yazacaklarim size saçma gelebilir ama inanın artık bu durumdan kurtulmak istiyorum.açtığım konulardan hatırlayanlar olur belki 1 kizim var 3 yıllık evliyim çok severek evlendik yada ben mi sevdim demeliydim bilmiyorum esim çok ilgisiz son 1 yıldır 1 kere bile seni seviyorum demedi ne canım ne cicim ne özel bir an emekliler gibi yaşayıp gidiyoruz bense ona sürekli sevgi istedgmi buna ihtycm olduğunu gerek sözlü gerek hareketlerimle belli ediyorum ama yok artık öyle bir hale gelmişim ki ruyalarimda hep ya esim yada başka biri tarafından öyle seviliyorum ki koşulsuz şartsız tarif edemediğim bir duyguyla inanın bu duyguyu daha fazla yaşamak için hiç uyanmak istemiyorum bu sabah yine aynı şekilde ruyamda yüzünü bile görmediğim birisi beni öyle seviyoduki beni herkesten ayrı tutması sarılması öyle bir gözüme bakiyodu ki sevgiyle icim hala titryo hiç uyanmak istemedim hiccccc hala gözlerim doluyo ve tam bunun üzerine esimin sesi geldi kalkta şunu utule geç kalıyorum diye......uyandirma sekline bakarmisiniz ya....gercek hayatta yasadigim adam birde yasamak istediklerim buda beni hergün daha da yipratiyo nasıl kurtulsam ne yapsam da sevgisiz bir hayat yaşamaya alissam nolur yardım edin

O sana demiyorsa sen ona seni seviyorum diceksin cnm

niye sevgisiz bi hayata alışıyorsunuzki.kızınız varmış ne güzel.her şartta sizi sevecek.eşinizin vermediği sevgiyide rabbim rüyalarınızda hissettiriyor size.yani sizi ALLAH ta seviyor.eşiniz sevse ne olacak sevmese ne olacak.üstüne düşmeyin bakın nasılda sevecek sizi

Bnde tam tersi dusunuyorum sende kendini bi sure geri cek izle bakaljm ne zaman fark edicek ilgisizligini
Erkeklere ara sira bunu yapmak lazim o zaman bi sirkeleniyorlar

bencesevgiden deönemlisigüven,güvenebilmek, başına bir iş gelsemeselaseni koruyup kollayacağına inanıyor musun
bu soru evetse canımıcicim önemli değil
ona anlattıklarını sağa sola anlatırmı sır tutar mıseni yargılar mı buları düşün

Bnde tam tersi dusunuyorum sende kendini bi sure geri cek izle bakaljm ne zaman fark edicek ilgisizligini
Erkeklere ara sira bunu yapmak lazim o zaman bi sirkeleniyorlar
Inan bana herşeyi yaptım onuda denedim o zamanda şikayet etmeye başladı seni ne yapsam mutlu edemedim varsa yoksa kızınzaten sonrada sevgi bekliyosunbenden diye onu gerçekten hiç anlayamıyorum

Kıyamam ya.
Rüyalarınızda bile sevgi görmüşsünüz.
Hayır olur inşallah...
Madem sevişerek evlendiniz,sevgi çok güçlü bir ilaç,öyle ha deyince tükenmez.
Kızınızı büyüklere bırakıp ya minik bir tatil yapsanız ya da başbaşa bir gece evinizde olsanız.
Oturup sakince konuşsanız,boşluklarınızı,yalnızlıklarınızı konuşsanız karşılıklı.
Belki onun da içine attığı bir şeyler vardır,su yüzüne çıkarsanız gerçekleri.
İletişim çok önemli inanın bana.
Uzun uzun konuşun,saçınızı okşayın,yanağınızı sevin,ellerinizi tutun birbirinizin...
Bakalım ne çıkacak ortaya?

ilişki dengeli gitmeli,siz de eşinize yeteri kadar sevgi gösteremiyorsunuz, eşiniz de öle düşünyor, ev işi, temizlik çocuk belki siz de farkında değilsiniz

Asıl sorunda bu zaten ne ozelimiz var ne bişey sadece evet basima birsey gelse korur oda cocugunun annesiyim diye

Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....

Severek evlenmişsiniz. Ne zamandan beri böyle. İlk zamanlarda teşekkür ederdi demeyin lütfen.

Bebek olduktan sonra eşler arası epey bir soğuyor. Çünkü annenin tüm ilgisi bebeği üzerine olunca adam bu duruma alışıp duyarsızlaşıyor. İçine attığı bir şeyler var belli ki. Yoksa "varsa yoksa kızın" diye bir cümle kuramazdı. Kızınızı çok güvendiğiniz bir yere bırakıp, kısa bir tatil yapın başbaşa. En iyi çözüm budur.

Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....

bunlara teşekkür mü ederim diyyo gerçekten ?

ben olsam başlarım teşekkürüne der bi güzel paralarım valla.
he böyle şeyler biraz da içten gelecek tabi ama acaba hiç sizi özlemesine fırsat vermiyor musunuz ? çok mu darlıyorsunuz ki bu kadar küçük bir isteği bile yapmayacak duruma gelmiş ?

birde acaba bi geceliğine cocugunuzu babane ananeye verip romantik bi gece mi geçirseniz yada 1-2 günlüğüne tatile çıksanız ?

Sevgi beklenince olmuyor.Sanırım sadece bana çok saçma geldi yaşadıklarınız,kusura bakmayın.
Siz de tipik anne rolune hemen girmişseniz,eşiniz çok haklı.
Ama herkesin yerini ayırıyorsanız eşinize gerçekten istediği anlarda ilgiyi gösteriyorsanız ters giden bişey var demektir.
Ayrıca beni sev tarzı şeyler birisi bana söylese kaçarım o ortamdan,çok itici çünkü.
Tavrınızı değiştirin muhtaç durumda görüneni-sevgiye bile olsa-benim gibi çoğu insan itici bulur.

O sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran.
Hayat felsefemdir.
Kimseye bana verdiğinden fazlasını vermem.
Sevgi dilenmek nedir ayrıca?
Bence acizlik göstergesi.
Dik durun biraz.Bakın nasıl geliyor.
Çocuğunuz var, aileniz var illaki arkadaşlarınız da vardır.

Âââmmoaiâa
bizim analarımıxa babalarımız bak,çocukolduktan sonra özel mözel kalmıyor, en azından gece yatağa yatınca birazkonuşabilseniz
Bizim insanımız eleştirmeyi ne kadar çok seviyor gerçekten ben burda derdimi paylaşıyorum siz eleştiriyorsunuz o zaman şöyle bir açıklık getirym ben arkadasin sorusuna cevap verdim yani sir saklamıyor paylaştığımız aramızda kalmıyor anlamında yoksa inanın elimden gelenin fazlasını yapıyorum annesi bile beni sevmediği halde sürekli senin gibisini bulamaz çok emek veriyorsun oğluma diyo kendimde gördüğüm hatalarda var elbette mesela o sevgisizliestikce ben sinirli bir insan haline geliyorum cocuk olduktan sonra bende elbette mecburen değişen şeyler oldu ama hicbirzaman bakimimi soframi esime olan ilgimi bırakmadım yani kizimi uyutup hemen esimin yanına giderim güzel kokular sikarim bakimimi yaparım yanına uzanirim ama adam uzak durunca bir süre sonra benimde gururm kiriliyo ve üzülmemek için kendimi kizima odakloyorum onunla tartismamak daha çok üzülmemek için oda bunu kullaniyo ve hemen varsa yoksa kızın diyo açıklayıcı olmuştur umarım

Doğru söylüyorsunuz ama hani her insan için hayatta bir adım önde olan birsey vardır ya benim için da sevgi sanırım sevgisiz bir hayat düşünemiyorum biliyorum yanlış birinden sevgi beklemek ama inanın elimde değil bende bundan kurtulmak istedgmiçin paylaştım bunu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…