O sana demiyorsa sen ona seni seviyorum diceksin cnmMerhaba kizlar belki şimdi yazacaklarim size saçma gelebilir ama inanın artık bu durumdan kurtulmak istiyorum.açtığım konulardan hatırlayanlar olur belki 1 kizim var 3 yıllık evliyim çok severek evlendik yada ben mi sevdim demeliydim bilmiyorumesim çok ilgisiz son 1 yıldır 1 kere bile seni seviyorum demedi ne canım ne cicim ne özel bir an emekliler gibi yaşayıp gidiyoruz bense ona sürekli sevgi istedgmi buna ihtycm olduğunu gerek sözlü gerek hareketlerimle belli ediyorum ama yok artık öyle bir hale gelmişim ki ruyalarimda hep ya esim yada başka biri tarafından öyle seviliyorum ki koşulsuz şartsız tarif edemediğim bir duyguyla inanın bu duyguyu daha fazla yaşamak için hiç uyanmak istemiyorum bu sabah yine aynı şekilde ruyamda yüzünü bile görmediğim birisi beni öyle seviyoduki beni herkesten ayrı tutması sarılması öyle bir gözüme bakiyodu ki sevgiyle icim hala titryo hiç uyanmak istemedim hiccccc hala gözlerim doluyo ve tam bunun üzerine esimin sesi geldi kalkta şunu utule geç kalıyorum diye......uyandirma sekline bakarmisiniz ya....gercek hayatta yasadigim adam birde yasamak istediklerim buda beni hergün daha da yipratiyo nasıl kurtulsam ne yapsam da sevgisiz bir hayat yaşamaya alissam nolur yardım edin
Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....O sana demiyorsa sen ona seni seviyorum diceksin cnm
Teşekkür mü ediyoHep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
bencesevgiden deönemlisigüven,güvenebilmek, başına bir iş gelsemeselaseni koruyup kollayacağına inanıyor musunMerhaba kizlar belki şimdi yazacaklarim size saçma gelebilir ama inanın artık bu durumdan kurtulmak istiyorum.açtığım konulardan hatırlayanlar olur belki 1 kizim var 3 yıllık evliyim çok severek evlendik yada ben mi sevdim demeliydim bilmiyorumesim çok ilgisiz son 1 yıldır 1 kere bile seni seviyorum demedi ne canım ne cicim ne özel bir an emekliler gibi yaşayıp gidiyoruz bense ona sürekli sevgi istedgmi buna ihtycm olduğunu gerek sözlü gerek hareketlerimle belli ediyorum ama yok artık öyle bir hale gelmişim ki ruyalarimda hep ya esim yada başka biri tarafından öyle seviliyorum ki koşulsuz şartsız tarif edemediğim bir duyguyla inanın bu duyguyu daha fazla yaşamak için hiç uyanmak istemiyorum bu sabah yine aynı şekilde ruyamda yüzünü bile görmediğim birisi beni öyle seviyoduki beni herkesten ayrı tutması sarılması öyle bir gözüme bakiyodu ki sevgiyle icim hala titryo hiç uyanmak istemedim hiccccc hala gözlerim doluyo ve tam bunun üzerine esimin sesi geldi kalkta şunu utule geç kalıyorum diye......uyandirma sekline bakarmisiniz ya....gercek hayatta yasadigim adam birde yasamak istediklerim buda beni hergün daha da yipratiyo nasıl kurtulsam ne yapsam da sevgisiz bir hayat yaşamaya alissam nolur yardım edin
Inan bana herşeyi yaptım onuda denedim o zamanda şikayet etmeye başladı seni ne yapsam mutlu edemedim varsa yoksa kızınzaten sonrada sevgi bekliyosunbenden diye onu gerçekten hiç anlayamıyorumBnde tam tersi dusunuyorum sende kendini bi sure geri cek izle bakaljm ne zaman fark edicek ilgisizligini
Erkeklere ara sira bunu yapmak lazim o zaman bi sirkeleniyorlar
Asıl sorunda bu zaten ne ozelimiz var ne bişey sadece evet basima birsey gelse korur oda cocugunun annesiyim diyebencesevgiden deönemlisigüven,güvenebilmek, başına bir iş gelsemeselaseni koruyup kollayacağına inanıyor musun
bu soru evetse canımıcicim önemli değil
ona anlattıklarını sağa sola anlatırmı sır tutar mıseni yargılar mı buları düşün
bizim analarımıxa babalarımız bak,çocukolduktan sonra özel mözel kalmıyor, en azından gece yatağa yatınca birazkonuşabilsenizAsıl sorunda bu zaten ne ozelimiz var ne bişey sadece evet basima birsey gelse korur oda cocugunun annesiyim diye
Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
Hep diyorum neler yapıyorum bir kere canım cicim desindiye demiyo geldiğinde sariliyorum koklayarak opuyorum seni seviyorum herseyimdiyorum teşekkür ederim diyo....
Bizim insanımız eleştirmeyi ne kadar çok seviyor gerçekten ben burda derdimi paylaşıyorum siz eleştiriyorsunuz o zaman şöyle bir açıklık getirym ben arkadasin sorusuna cevap verdim yani sir saklamıyor paylaştığımız aramızda kalmıyor anlamında yoksa inanın elimden gelenin fazlasını yapıyorum annesi bile beni sevmediği halde sürekli senin gibisini bulamaz çok emek veriyorsun oğluma diyo kendimde gördüğüm hatalarda var elbette mesela o sevgisizliestikce ben sinirli bir insan haline geliyorum cocuk olduktan sonra bende elbette mecburen değişen şeyler oldu ama hicbirzaman bakimimi soframi esime olan ilgimi bırakmadım yani kizimi uyutup hemen esimin yanına giderim güzel kokular sikarim bakimimi yaparım yanına uzanirim ama adam uzak durunca bir süre sonra benimde gururm kiriliyo ve üzülmemek için kendimi kizima odakloyorum onunla tartismamak daha çok üzülmemek için oda bunu kullaniyo ve hemen varsa yoksa kızın diyo açıklayıcı olmuştur umarımbizim analarımıxa babalarımız bak,çocukolduktan sonra özel mözel kalmıyor, en azından gece yatağa yatınca birazkonuşabilseniz
Doğru söylüyorsunuz ama hani her insan için hayatta bir adım önde olan birsey vardır ya benim için da sevgi sanırım sevgisiz bir hayat düşünemiyorum biliyorum yanlış birinden sevgi beklemek ama inanın elimde değil bende bundan kurtulmak istedgmiçin paylaştım bunu zatenO sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran.
Hayat felsefemdir.
Kimseye bana verdiğinden fazlasını vermem.
Sevgi dilenmek nedir ayrıca?
Bence acizlik göstergesi.
Dik durun biraz.Bakın nasıl geliyor.
Çocuğunuz var, aileniz var illaki arkadaşlarınız da vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?