Sevgi bitince herşey biter.

Nasıl olacak?

  • Boşanmalı mı?

    OY: 8 100,0%
  • Boşanmamalı mı?

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    8

Tugcemu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
14
6
1
30
Merhaba arkadaşlar, özetle geçecek olursak 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve 5 yıllık evliliğim süresince eşim hiç çalışmadı uyuşturucu madde kullandı, ve şu an da cezaevin de ben boşanmak istiyorum daha cezası belli değil, evet boşanmaya kararlıyım ama herkes cezaevinden çıktıktan sonra düzelir diyor. Ama ben onun asla düzeleceğine inanmıyorum 1 yıl süredir cezaevin de ama artık şu son zamanlarda onu gerçekten sevmediğimi Fark ettim hissettim? Sizce ne yapmalıyım böyle bir kişilik düzelir mi çocuklarına baba, bana eş 5 senedir olamayan şimdi olur mu? Onun dışın da 2 çocukla geçinebilir miyim biri 4 biri 1.5 yaşın da bana sahip çıkabilecek bir tek babam var oda kendi halinde yaşıyor işte aynı evde oturucaz ne gibi zorluklar çekerim?
 
o cezaevınden cıkınca duzelır dıyen tanıdıklarınıza allah akıl fıkır versın
sız onlarla gorusmeyı kesın akıl sormayın herkes akıllı benım aklım bana yeter deyın sacmalamasınlar

kesınlıkle ayrılın
 
Uyusturucu kullanip nasil bitirecek? Insan sigarayi bile birakamiyor.

Calismiyor diyorsun. Boyle gecmisi olani hangi kurum alip calistirir? Gelecegi yok bir kere. Nasil bakacak size?

O sogukluk icine girdiyse birak gitsin.geri gelince eskisi gibi hissedemezsin birdaha!
2 cocukla herkes sana uzuluyordur(bende ayni durumdayim)
O yuzden ayri kalmayin,belki barisirsiniz,duzelirsiniz,yuvani yıkma,duzelmezse o zmn ayrilirsin,cocuklarin kucuk,genç yasinda 2 cocukla napacaksin,cocuklar babasiz kalacak(ki olmaması daha iyi bu durumda),cocuklari dusun vsvs... diye akil verip ayrilma diyen cok olur.
GERÇEKÇİ OL. SIMDI OLMASA 3 YIL SONRA YINE AYRILIRSIN! Adam tekin degil,duzelmez bence. Kafanda bittiyse bitir. Yok seviyorum yine de diyorsan zamana birak,izle biraz..ama rol yapar mi bilmem...allah yardimcin olsun
 
Bi an tüm özgüvenimi topluyorum, evet diyorum artık bitti, bunu ailesiyle paylaştığım da bütün özgüvenimi kırıyorlar, ne yapmaya çalışıyorsunuz, bir kere bu adam düzelse bile benim ona karşım sevgim bitti diyorum çocukların var evet, çocuklarım var ama sağlıklı bir anne ancak sağlıklı çocuklar yetiştirebilir.
 
Niye ailesiyle paylaşıyorsunuz ki?
Açın davanızı kurtarın kendinizi de evlatlarınızı da!
 
Esin sadece çalışmayan biri olsa belki düzelir diyebilirdim fakat bu bile mümkün değilken uyuşturucu kullanan bir adamla çocuklarının aynı evde büyümesi çok yanlış .armut dibine düşermiş ! Al çocuklarını ,git babanın evine .bağımlı bir kocadan 40.000 kat daha iyidir en kötü baba ..

Bir süre bağımlıların tedavi gördüğü özel bir hastanede bulundum .kadının biri 50 yaşındaki kocasını bu hastaneye atıp atıp kaçardı .çok bunalmış artik fakat boşanmiyor da ..neden : para ! başka kadınlar ve adamlar da vardı 20 30 yıllık bağımlı eşlerinin refakatçiliğini üstlenen .neden dedim ? Ortak cevap : cahillik ,baskı ve para !

Bunun sonu yok ,çocuklarını ve kendini kurtar .
 
Fikirleriniz için teşekkür ederim, dediklerinizi birbir dikkate alacağım. Az önce kuzenimle görüştüm tanıdık bir avukat arkadaşı var profesyonel bir dilekçe yazabilmem için yardımcı olacak bana inşallah herşey yolunda gider.
 
Allah hakkinizda hayirlisini versin bu durumda bosanmak daha iyi
bosanmak cok kotu birsey ama bende bosanmayi dusunuyorum 2010 dan beri beraberiz 3 yillikta evliyiz 1 kizim var 6 aylik hamilelimden beri aramiz tam duzelmedi guvenim sarsildi isten gec geliyor yalan soyluyor aldatiyor bence s..iz supheleniom ona hic hakaret etmemistim iyice sinir etti beni gerizekali dedim beyinsiz dedim
Artik biktim okadar ilgisizki ev arkadasi gibiyiz zaten surekli telle oynuo bende evde tikili kaldim disari bile cikarmior dogruz duzgun tek gittimiz yer onun ailesi benim ailem biktim artik herkesten ya birgun basima gelecegi aklima gelmedi goya severek askla evlendik ben hala cok seviorum ama o artik sevmior brnce bosanmaknistiyorda soyleyemiuor ben soylim eniuisi kizimi bama vrrir mahkeme insallah ben kizimsiz uapamam
 
Allah yerdımcın olsun.bu adam hayatında olmayacakmış gibi tedbirini al.düzenli bir iş,güvence gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…