• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi eksikligi

Cesur _lotus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
222
Puanlar
103
Merhaba,ben uzun zamandır buralarda yoktum.nasilsiniz ? İnşallah iyisinizdir.
Size bir şey sorucam uzun süren evliliklerde 10+yıl gibi sevgi eksikliği ,Arzu eksikliği oluyor mu? Yaşanan sorunlar içeride bir yerlerde kırgınlık bırakmış ve bu arkadaşça vakit geçirmeye bile engel olurken yatak hayatı sıfır oluyor.fethetmek istenmiyor içeride hep bir öfke...eşim beni eril enerjide görüyor erkek gibisin diyor ve bu söz beni çileden çıkarıyor gerçekten erkek gibi dayilaniyirum.garip hallerdeyim.

Eşiniz sizi eril görüyor ama dişiliğinizi artırmak için bişey yapıyor mu? Romantizm gibi?

Eşiniz sizi eril görüyor ama dişiliğinizi artırmak için bişey yapıyor mu? Romantizm gibi?
Malesef canım yapmıyor.eskiden romantikti,değer verirdi.sarilirdi ya öylesine.en son ne zaman bana sarıldı hatırlamıyorum.kendisi 47 yaşında ben 37

10+ yıllık evliliklerde yaşanan kırgınlıklar çözülmediğinde arzunun ve sevgi gösterilerinin bitmesi malesef çok yaygın..

İçte biriken öfke, insanı ister istemez savunma mekanizması olarak “eril,sert” bir tutuma sokar,yani kendini korumaya çalışıyorsun. (Çoğu zaman yaşadığım şey.)

Eşinin seni suçlaması yerine, ikinizin de bu aşamada şu soruları sorması lazım.
Biz birbirimizi nerede kırdık ve bu öfkeyi nasıl dönüştürebiliriz?

Arkadaşça vakit geçiremiyorsanız yatak odasının soğuması çok doğal. Profesyonel bir çift terapisi almadan veya karşılıklı dürüst bir yüzleşme yapmadan bu döngüyü kırmak çok zor olabiliyor gerçekten. Kendini suçlama fakat bu evlilik kırmızı alarm veriyor gibi geldi bana.

Tam da bugün bunu düşündüm
Kocam bk olmasaydı nasil sever sayardım
Yatak odasında bile
11 yıllık evliyim. Bende

Merhaba,ben uzun zamandır buralarda yoktum.nasilsiniz ? İnşallah iyisinizdir.
Size bir şey sorucam uzun süren evliliklerde 10+yıl gibi sevgi eksikliği ,Arzu eksikliği oluyor mu? Yaşanan sorunlar içeride bir yerlerde kırgınlık bırakmış ve bu arkadaşça vakit geçirmeye bile engel olurken yatak hayatı sıfır oluyor.fethetmek istenmiyor içeride hep bir öfke...eşim beni eril enerjide görüyor erkek gibisin diyor ve bu söz beni çileden çıkarıyor gerçekten erkek gibi dayilaniyirum.garip hallerdeyim.
Bazen yatak odası rutinin dışına cikmayinca, göze hitap edilmeyince, seksapellik kaybedilip unutulunca karşı taraf eskisi kadar etkilenmeyebiliyor. Eskiden olup ta şimdi olmayan ne var sence, düşündün mü bunu

Bazen yatak odası rutinin dışına cikmayinca, göze hitap edilmeyince, seksapellik kaybedilip unutulunca karşı taraf eskisi kadar etkilenmeyebiliyor. Eskiden olup ta şimdi olmayan ne var sence, düşündün mü bunu
Heyecan 🤣 bazen sıkılıyorum bile şimdi on yılı tamamladık bir on yıl somra cinsel hayatımız olmaz gibi

Back
X