Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sağ ol Sevgi ablacığım!!:16::16:kolay gelsin,dikkat et kendine ceyran da kalma:34::34:ben de yapacağım ama ....bir de taşınma işi çıktı ya...hiç keyfim yok:18::18:ama mecburen yapılacak:27::27:sevgiler:16::16:

Şimdi den ilk olarak senin de kandilin kutlu olsun,dualarınızı bekliyorum.Sağ ol dikkat etmeye çalışacağım.Taşınma işiniz bu kadar yakınmı.?yakın zamanda mı taşınıyorsunuz? Sana da kolay gelsin......:16::16::16::16::16::16:

Merhaba Sevgicim, nasılsın? :16::16:
Kolay gelsin, dikkat et kendine.

Sana katılıyorum, erken saatte güneşe çıkarsan zarar vermez muhtemelen. saat 10 gibi en ideal saat diyordu Osman Müftüoğlu.. Bu arada D vit. ve kalsiyumun kemiklerdeki yerini almasını sağlamak için hareket etmek lazım. Bayramdan sonra yürüyüşlerine başlarsan ağrılarının geçmesine yardımcı olabilir :16:

Dallidacım, ozon tabakası deliniyor. Küresel ısınmadan kaynaklanan sera gazları da atmosferde bir tabaka oluşturup güneş ışınlarının daha zararlı hale gelmesine sebep olmuş olabilir. UVA ve UVB denen 2 farklı ultraviyole ışını bize ulaşıyor. Şimdilik alerji yapıyor. Daha da önlem almazsak (bireysel değil tabii, Kiyoto' ya uyum filan) DNA bozulmalarına yol açar bu ışınlar. Mutasyonlar bile başlayabilir.

Yine içinizi kararttım di mi?... Ama ne yapayım, söylemesem olmuyor. Hepimiz sorumluyuz. En azından kullandığımız ürünlerin doğa dostu olmasına dikkat edebiliriz. Tüketimden gelen gücümüzle denetimin artırarak doğa dostu ürünlerin artmasını sağlayabiliriz. Evimizde geri dönüşüm için ayrıştırma işlemini yapabiliriz.

Öptüm sizi kızlar :16::16::54:[/QUOTEMerhaba Serapcığım,mutasyon mı dedin??Allah korusun...evet,elimizden geleni yapmalıyız...içimizi karartmazsın,aslında çevremizdeki insanları da uyarmak gerek...sende öpüldün:16:
Sağol canım inşaALLAH dikkat ederim,uyarın için teşekkürler.Bayramdan sonra yürüyüşe başlamak istiyorum,burada 2 komşum yürüyor ama onlar sabah 5,30 gibi gidiyor,onlara katılsam iyi olur galiba.güneşin ilk ışınlarını alırım.
Ozon tabakası konusunda doğru söylüyorsun.Akşam okuduğum bir kitapta kıyametin bu şekilde gelebileceği yazıyordu.Önümüzdeki yüzyıl şu andan itibaren çok dikkat etsek de Dünya'nın ısısı 7 derece artacakmış ve bu toplu ölümlere yol açacakmış.Aslında en güzel temizlik maddesi arapsabunu,karbonat....gibi doğal maddeler.Sen hep söyle,bizim içimiz kararmaz canım benim.:16::16::16::16:
Bu arada kandilinde kutlu olsun,dualarını bekliyorum.:16::16::16:
:16::16::16::16::16::16:
Şimdi den ilk olarak senin de kandilin kutlu olsun,dualarınızı bekliyorum.Sağ ol dikkat etmeye çalışacağım.Taşınma işiniz bu kadar yakınmı.?yakın zamanda mı taşınıyorsunuz? Sana da kolay gelsin......:16::16::16::16::16::16:
Merhaba Sevgi ablacığım,çok teşekkür ederim,bende Kandilinizi kutluyorum:)Rabbim günahlarımızı af etsin...evet,...yakın olabilir...teşekkür ederim:16::16:

Hayırlı kandiller!!

Eklentiler

• $Kadir_Gecesi_750.webp
    $Kadir_Gecesi_750.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 71
iyi bayramlar Sevgi ablacigim ellerinden öpüyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: bayram haftasini gecirelimde bizde düzenli girelim ve kaldigimiz yerden devam edelim ablacigim ne dersin......

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Hayırlı bayramlar!!!!:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sağol caNIM SANA DA HAYIRLI BAYRAMLAR....:16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16:

iyi bayramlar Sevgi ablacigim ellerinden öpüyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: bayram haftasini gecirelimde bizde düzenli girelim ve kaldigimiz yerden devam edelim ablacigim ne dersin......

Sağol gurbetim,sana da hayırlı bayramlar....Tamam canım çok ara verdik,toparlanma zamanı,dediğin gibi yapalım....:16::16::16::16::16::16:

Merhaba Sevgi ablacığım:16::16::16:bir selam verip çıkacağım,bugün de çok işim var....bugün internet nakili için başvuru yapacağım ve büyük ihtimal ile internetim kesilecek....inşallah 1 hafta sonra tekrar görüşürüz:16::16:sevgiler,Allah'a emanet ol....:16::16::16:

Dalidam seni takip ediyorum ama benim farkıma varamadın,önce senin sayfanda şimdi burada karşılaştık.:16::16::16:

Merhaba Sevgi abla,online olduğunu gördüm,ama nerde olduğunu bakmadım....dün koli aldık,ancak kitapları yerleştik.... bugün da dışarda işim var,gidipinternet nakili yaptıracağım,oğluma biraz alış veriş yapmam gerek...sen nasılsın,nasıl oldun?

Uzunca aradan sonra diyet işine başlamak istiyorum.Uzun zamandır istediğim gibi yiyince.sudan çıkmış balık gibiyim.Kilom 90,4kg ve yazarken utanıyorum.Bu hafta ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum,Karatay-kan gurubu-alkali karışımı bir şeyler yapacağım inş.Karatayı kan gurubumlaberaber götürmeye çalışacağım,fakat yabancı yazarın kitabına göre sabah kahvalısında yiyecek bir şey yok.Yumurta sınırlı izin veriliyor,süt ve ürünlerine izin olmadığı için bilmiyorum ne yiyebilirim,sabah sabah meyveyi de sevmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin,birde kaç öğün beslenmeliyim.Bekliyorum ........:16::16::16::16::16::16:

dün bende biraz dikkat etmeye basladim cok sükür. hatta kizimda baladi, aslinda kizim zayif ama hafif bir göbegi var onu gözünde cok büyütüyo. neyse yapsin biraz bakalim, genclik iste :1:. bende ramazan sonrasi bayramdi, tatlilar, börekler derken son bir haftadirda havanin son güzel günlerini degerlendirmek adina yptigimiz piknikler bana artilar olaarak geri Döndü. geri Döndü diyorum , tartilmadim ama bariz bir sekilde belli Kilo aldigim, aynalar yalan söylemez :30: iki gündür hava bulanik ve yagisli, pikniklerde bittigine göre dün dedim basla gurbet tam Zamani, insallah basladim. tartilmadim cünkü regli durumundayim, bitsin öyle tartilacagim, hem o arada belki bir iki kiloda giderse tartilinca gözlerim yuvalarindan cikmaz :27: serapcim hala cok yogun az önce sayfasina baktim, dönmüs ama misafir trafigi yogunmus bu aralar, bekliyoruz serapcim. dallidada tasinma ve yerlesme derdinde, Allah kolaylik versin insallah. :16::16::16: Sevgi ablacigim sanirim sende baslamistin diyete nsil gidiyor bakalim ben hemen dünkü menümü yazayim.

Sabah : iki dilim tam bugday ekmegi, 1 haslanmis yumurta, bir dilim peynir, 3-4 dilim domates ve salatalik, bir bardak portakal suyu, 6 zeytin

ara : bir fincan Yesil cay

öglen : bir Tabak yogurt corbasi, bir Tabak patlican kurusu yemegi, 1 dilim ekmek

ara : nektarin

aksam : bir Tabak semizotu yemegi , yogurt

Arkadaslar, cümle iclerinde bazi harfler kendiliginden büyük harf olarak yaziliyor, sasirmayin bu ne alaka diye :1: bende sorun yok galiba cocuklar ayarlariyla oynadilar. bende hic anlamamki düzelteyim, idare edin artik. imla kurallarindan dolayi cevreme verdigim rahatsizliktan dolayi özür dilerim. :1: simdilik hoscakalin, görüsürüz.:16::16::16::16:

Back
X