- Konu Sahibi sevgi-liebe
Afiyet olsun canım, tarçına devam.Kizlar bugun ben giriyorum siz yoksunuz, siz giriyorsunuz ben yokum bir turlu karsilasamiyoruz. sabah cocuklar gidince biraz girdim kimse yoktu . hava karanlikti birde gec yatmistik yatiyim biraz dedim. bir uyandimki saat oglen 12olmus. kahvaltimi oglen yemis oldum. gene rokali mozzerellali yumurtali vs... salatami yedim. az once ara ogunumu yaptim. kucuk bir muz yarim elma,yarim nektarinden meyve salatasi yaptim ve bol tarcin serptim. biliyorum ara ogun olarak biraz cok oldu. Biliyosunuz malum gunum geliyo tatli istegimi bu sekilde veyada tarcinli ilk sutle gidermeye calisiyorum. basariyorumda. onceden ben boyle zamanlarimda nutella kasiklardim. hic aklima gelmiyo suan. birkac gun sonra meyveemi daha azalticam. bugun gec kalktigim icin herhalde siizinde sabah bahsettiginniz gibi 2ogun yappacagim.
Sağol canım bizim sana misafir olmamız zorda belki Türkiye'ye gelince sen bize misafir olursun.Aksamada karabugday salatasi yapmayi dusunuyorum. Sevgi ablacim dedigin o tatlilari biliyorum. gercektende nefis seyler. fakat benim calistigim yerde uretim yapilmiyo. hersey hazir yari pisirilip dondurulmus olarak geliyodu. biz tekrar firinlayip satiyoduk. o yuzden tariflerini bende bilmiyorum. gelin bana misafir olun ben size ikram edeyim onlardan.
Agave şurubu kalorisiz fakat yine insülünü çalıştırır diye düşünüyorum.Arkadaslar dun karabugday almaya gittigim dukkandan himalaya tuzunuda aldim. birde gul kaynagin gulbende cok kullandigi agave surubuda vardi. pahaliydi alsammi almasammi diye cok dusundum. acaba aysegul hocada bahsetmismi bundan. faydali birsey galiba
Gördüm canım, hatta bir göz gezdirdim. Yeme listesinide uygulamayı düşünüyorum. çok sağol.Kolay gelsin.Allah ikinizede şifa versin..Başka hastalık göstermesin..
Amin Allah hepimize sağlık versin.
Çiğ Beslenme | Hafif Tarif Burada da tarifler var gözden kaçmıştır diye tekrar ekledim..Benim liste ıkarıp alışveriş yapmam lazım..
Dalida Gülfuren merhaba;
Ögleden sonra kardeşime gitmiştim,çayın yanına kahvaltilık gibi hazırladı ,yediklerim
2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEĞİ
12 PARÇA KAŞAR
2 KAŞOK PATLICAN YEMEĞİ
1 KÜÇÜK SALKIM ÜZÜM
BOL MİKTARDA SALATA