Sevgi mi? İliskim çok sorunlu.:/

Luckylowe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
155
103
103
Merhaba sevgili forumdaslar, yardımcı olabileceğinizi umarak yazıyorum derdimi, fikirleriniz önemli benim için.
Bir iliskim var uzun süredir fakat iletişim sorunumuz var bunun sebebi daha çok uzak mesafelerde oluşumuz, birbirimizi seviyor ve tanıyoruz ama yeterince vakit geçiremiyoruz. Ama mutluyuz genelde. Yaşlarımız da var ileriye donuk hiç konuşmuyor planlar yapmıyoruz bu canımı sıkıyor. Ben evlilik konusunu açınca geçiştiriyor bu adam beni önemsiyor ama ciddi düşünmüyor sanırım. Nasıl bir tepki vermeliyim çünkü artık gerçekten sevdiğimle bir yuva kurmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim rest mi çekmem gerekir?

İleriye dönük hiçbir plan yapılmayan uzak mesafe ilişkisi neden sürdürülür ki? Hani anı yaşamak istiyorum dese, hangi an? Zaten uzaktasınız. Bu mesafeyi sonlandırmak için hiçbir çabası yoksa sevgilinizin ayrılmayı düşünmelisiniz bence. Çünkü karşınızda ne şu anda ne gelecekte olmak isteyen biri var görünüyor.

Ne yazık ki davranışları bunu gösteriyor, çok anlamsız geliyor bu iliski ve artık bitirmek istesem de bitiremez oldum, o da istemiyor bitmesini. Ne yapacağımı şaşırdım.

Uzaklık olması çok zor.Tükeniyor gitgide ilişki.Görüşüyor musunuz hiç

Bence evlilikten korkuyor. Açık açık konuşun onunla. Neticede geleceği olmayan bir ilişkiyi sürdürmek saçma

Ben de açık açık konuşmanız taraftarıyım, hayat durmuyor akıp gidiyor ve hayattan istediklerinizi almak için harekete geçmeniz gerekiyor. Ilişkiniz zaman kaybı gibi görünüyor.

Ben de açık açık konuşmanız taraftarıyım, hayat durmuyor akıp gidiyor ve hayattan istediklerinizi almak için harekete geçmeniz gerekiyor. Ilişkiniz zaman kaybı gibi görünüyor.
Bence evlilikten korkuyor. Açık açık konuşun onunla. Neticede geleceği olmayan bir ilişkiyi sürdürmek saçma
Haklısınız bu durumdan çok rahatsızım baskı yapmak da istemiyorum, sizce ne demeliyim?

Haklısınız bu durumdan çok rahatsızım baskı yapmak da istemiyorum, sizce ne demeliyim?
Yüzyüze konuşmanız daha doğru bence. Seninle konuşmak istediğim bir konu var deyin ve mümkün olduğunca yakın bi sürede bir araya gelin.

Hayattan beklentilerinizi, onu yanlış anlamamasini evlilik meraklısı olmadiginizi ancak değer verdiğiniz bir insanla hayatınızi birleştirmeyi istediğinizi, tabiki bunu uygun bir zamanda yapmak istediginizi ancak onun böyle bir düşüncesi yoksa ve onun hayat görüşüne uygun değilse birbirinizi kırmanın üzmenin ve birbirinizin zamanindan calmanin cok büyük yanlis olacagini söyleyin. Ondan ne kadar hoslandiginizi ve gerçekten değer vermeseydiniz bu konuşmayı yaparak onun da görüşlerini almaya gerek bile gormeyebileceginizi anlatin.

Her zaman açıklık iyidir. Insanları kendine getirir. Kendinizi ve hayatınızı düşünün öncelikle.

Tatlı bir dille bu konuyu açın eğer sert çıkarsanız sizden uzaklaşır. İlişkimizde bir gelecek görüyor musun benim geleceğe yönelik hayallerim var ikimize dair de :) burada ki en önemli şey bence sakinliğinizi korumanız yoksa ilişkiniz zedelenebilir

Çok teşekkür ediyorum görüşlerinize ancak ben bu konuşmayı sakince yapmıştım, net olmadığını kararsız olduğunu farkettim. Bitirdim, yeniden başladık şimdi nereye gidiyoruz bilmiyorum. Tekrar aynı konuları açmak yerine sessizce bitirmek istiyorum çünkü hayat akıp gidiyor. Ya da nasıl davranmaliyim? Dışardan bakamıyorum artık bu iliskiye.

Net değilse sevgisi de gerçek değildir bence. İnsan sevdiği insanla bir ömür geçirmek ister. En iyisi siz bu ilişkiyi sonlandırın

Sizinle kavusmak icin herhangi bir plani yoksa, o zaman bence baska sakladigi birseyler vardir. Belki o sizi sanal sevgilisi olarak goruyordur sadece. Imkanlarini acik tutuyordur gercek hayatta biri karsisina cikarsa diye. Veya belki zaten evlidir

Öyle haklı ve dogru yorumlar yaptınız ki teşekkür ediyorum. İnsan üzülüyor, yaşadığı şeyin ne olduğunu bilememek cok yıpratıyor.
Beni kaybetmek istemediğini söyledi ama evlenmek de istemiyor henüz. İstiyorsan gel istemiyorsan git. Öyle değil mi? Kaybetme korkusunu nasıl yaşatırım ona lütfen söyleyin arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…