• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi mi yüzsüzlük mü?

portakalimon

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
41
6
6
Kuzenimin başı dertte...

Buraya ilk yazışım ama gecenin bu saati hem burada ki yazıları okuyup hem de Kuzenimin sevgilisi sayılabilecek bi erkekle 500. Tartışmasına şahit olunca buraya yazarak kafami bosaltmak istedim.

Kuzenim 7 aya yakin bi çocukla konusuyor henüz sevgili değiller (çocuk teklif etmiyor ama öyle gibi davranıyorlar.) Kiskanmaktan kisitlamaya kadar hersey adeta sevgili gibi...
Herneyse bundan 1 ay önce kuzenim çocuğun facebook şifresini alip mesajlarini karıştırdı. Hic kızla konusma yok ancak sonradan erkek arkadaslariyla konusmalarini okumuş orada çocuğun bi arkadasina kiz ayarlamaya çalıştığını, konuştuğu cocuga birden fazla sevgilisi varmış gibi konusmus. Bunları okuduktan sonra guven filan kalmadi sonunda ama gel gor ki iliski bitmedi bir sekilde cocuk inandirdi kendine ancak guvensizlik doğal olarak devam ediyor.

Ben kuzenime nasil yardimci olacağımı bilmiyorum açıkçası o cocuga guvenmiyorum ama birkere inanmis ve aşık olmuş soğutmakta istemiyorum. Sorun su ki 7/24 konuşup 7/24 tartışıyorlar. 5000.kez bitti diyip benden moral bekliyor. Sıkıldım ama ona da üzülüyorum yardimci olmak istiyorum.

Kiz ona "Bitti artik konusmayalim"dan bir suru seyler söylüyor ama cocuk bırakmıyor.

Kuzenim cok hakaret ediyor ona (zampara vs.) Bıktım senden igreniyorum tarzi cumleleri cok var ama çocuk hala bırakmıyor peşini sizce bu sevgiden mi yoksa baska bi nedeni olabilir mi?

kuzeninizin yasi kac? teklif vs bekledigine gore lise ile universite arasi oldugunu var sayalim... kendisine sunu iletin ki, bu yaslardaki hicbir iliski kalici degildir, buyuk olasilikla bu ve bunun gibi birkac yanilmadan sonra olgunlasacak ve gercek bir iliskinin ne olduguna vakif olacak. iste o zaman evlilige giden bir yola cikabilecek. bu yaslardaki flortler keyif ve mutluluk uzerine olmali; tartisma, guvensizlik uzerine degil.

kuzeninizin yasi kac? teklif vs bekledigine gore lise ile universite arasi oldugunu var sayalim... kendisine sunu iletin ki, bu yaslardaki hicbir iliski kalici degildir, buyuk olasilikla bu ve bunun gibi birkac yanilmadan sonra olgunlasacak ve gercek bir iliskinin ne olduguna vakif olacak. iste o zaman evlilige giden bir yola cikabilecek. bu yaslardaki flortler keyif ve mutluluk uzerine olmali; tartisma, guvensizlik uzerine

Yaşı 19 çocuk ise 21 olmasi gerek. Katılıyorum ama bunu açıklamak çok zor ona. Teşekkürler yorumun icin ona birkez daha aciklayacagim bu sekilde

Insanin bazen basireti baglaniyor boyle ya yuzune bakilmayacak adamlarla aylarca gorusuyoruz iste.

Ne dersen de vazgecmicek. Guvenmiyorum falanda demesin bunun Turkce yapti ama duzelecek seni kandirmak icinde guvenmiyorum diyorumdur.

Insanin bazen basireti baglaniyor boyle ya yuzune bakilmayacak adamlarla aylarca gorusuyoruz iste.

Ne dersen de vazgecmicek. Guvenmiyorum falanda demesin bunun Turkce yapti ama duzelecek seni kandirmak icinde guvenmiyorum diyorumdur.

Bana da öyle geliyor yoksa neden vakit kaybetsin. Ama kendini o kadar acı cektiriyor ki guvenemiyorum diye elimde olsa ben o güveni vereceğim

Düpedüz yüzsüzlük . Bu nasıl aşk nasıl sevgi?

Back
X