sevgi nasıl belli edilir?

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
53
sevdiğiniz bir insana, anne-baba olsun (sevgili değil) sevginizi nasıl belli edersiniz? yapılabilecek en güzel şey nedir?

Son düzenleme:
bence....

sevgi gerçek sevgi ama karşındakinin kararlarını yanlış bulsan bile ona destek olmaktır. onu anlamaya çalışmak, anlayışlı olmaktır.

sevdiğim insanlara içten olurum bol bol sarılır gözlerinin içine bakar koluna dokunur böyle dokunur okşarım canım ya der gibi. hemcinsimse yakın arkadaşımsa yanak alırım. sevdiğim kişilik özelliklerine iltifat ederim konu içinde yeri gelince. ve bol bol hayatımda olduğu için teşekkür ederim içimden geldiğinde iyi ki varsın derim. çocukça safça sevebiliyorum ben insanları içimden geldiği gibi davranıyorum kasmadan.

Haklısınız :)

karşındakine bağlı.
mesela ben babama kahve yaptığımda bile hisseder onu sevdiğimi :)
anneme eve giderken sevdiği çikolatadan alırım o da bilir sevdiğim için yaptığımı.
ama onlar dışındakilere daha farklı tabi anne baba kalbinin taaa içini görürde el diye tabir ettiğimiz eş dost bazen bilemez neyi neden yaptğımızı anlayamaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…