Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok tesekkurler lachecim acaip sistim ama idare ediyorum sanırım hihi:):1hug:

Evet bandajlar açılınca acaip şişiyor burun, uzun süre de inmiyor

Canim birascik rahatsizdim dun gece pek uyuyamadimda bugun erken yatacaktim ama kismet diilmis :)

Canım benim kıyamam hala iyileşemedin mi sen Ihlamur falan iç uyku yapar sakin sakin uyursun.

Ayy ictigim ada cayi, ihlamur ve grip cayinin hatti hesabi yok neyse yarin aksama tas gibi olurumm biseycigim kalmaz insallah

kıs senin yorumun onemliydi zaten malum kk nın en guzel tasarımcısısın:))) cokkk tesekkurler cok sevindim begenmene ya umarım sislikler gidincede duzgun bisey olur hihi:))):asigim:

ahaha:) sagol balim :kedi: ex-tasarimci maalesef :sinifsinif:
kizzz simdiden bile hic sis gibi durmuyoo
bide sislik inince nasil olur acabaaa zemuszemus

Ayy ictigim ada cayi, ihlamur ve grip cayinin hatti hesabi yok neyse yarin aksama tas gibi olurumm biseycigim kalmaz insallah

Olursun tabi canım, dikkat et kendine, ben de gidip dizi izliycez, öptüm hepinizi çok opuyorumnanaktan

yarinada iyilesmezsen cekiceeen var benden klava:
cabuk iyiless kisssssssss aklinialirimsmile

Ayyy cokk tirstiim :)
Yarina cok buyuk ihtimal iyilesirim artik yoksa bademciklerimi kendim alacam hahha :)

kaydirigubbakcemile3 tirsta cabuk iyiles
kizzz aslinda sen bademciklerini aldirsan daha kolay olmazmi :ecrin_bebek:
cekilirmi bu her ay her ay :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…