Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ins uzatir ama saclarim o kadar kirikki kuaföre gitmeye korkuyorum
hepsini keserler :sinifsinif:
bide güvendigim adam akilli kuaför yok:/

Hoffffffffffffff ben boşuna ameliyat oldum yaaaaa (((((((((( nefesm kötüleşiooo artı doktorlarm deviasyon a çare yapmamışlar birde 4.5 ay sonra gidiyorum diyoki deviasyonun varrrrr ay deliricemmmmm sanırım ben tekrar ameliyat olucammm başımmm çok ağrımaya başladı tekrar kıslar morall gitti gidiooooo

nefes alman çokmu kötü kıs...bak bende mükemmel nefes alamıyorum ama eskisinden daha iyiyim..eger nomal nefes alıyorsan başına iş çıkarma bidaha yafffboshayallersmile

ay yokk alamıyorum devamlı bi akıntım varr jöle kıvamında diim anlayın vede bu tam nefes alcam yerde birikioo tıkanıoo zaten bu vardı ya inanamıyorum vallahi inanamıyorum 3 doktor 1 doktor edemediii çok sinirliyimmmm baş ağrım arttıı buda bende agresiflik yapıyorrr hoffff bildiiniz azım açık dolaşıyorum gecede zor bela nefes alıp uyuyorum (((((((((( bi kbb doktoru var onla bi konuşcam bakim ne dicek offffffffff bide beklemek cabası valla çok kötü olay çıkarıcam ama şuan susuyorum bidahada doktorlarıma gitmicem yaa kadın birde deviasyonun var diyoo ozaman niye halletmednn allam yarabbimmmm

cnmmm ozman cidden sorun vardır amaaa nebilimm ben azdanefes alsam bidaha olmasdım estetikkk cesaretim yok korkak biriyim çünkü...6 ayın geçsin ozman bidaha bak baklım başka bi doktorada git özellikle kbb doktoruna git bakalım nediycek nefes konusundasengözlerimebaksanab

canım benim bozma moralini biliyorum çok bekledin ama biraz daha bekle bi bakalım bide terramycin alcaktın aldınmı
onu kullanmaya başla belki akıntına bir etkisi olur benim burnum akamadığı zaman bi sürüyorum
foşşş :)

oske.06 .!.:
Sen Ankaraya gel kuşum ben seni en güzel kuaförlere götürtürümm :)
balim zaten yildan yila kuaföre gidiyorum:roflol:
benim biricik canim kuaförüm ankarada
burda güvendigim kuaför yok
hepsi mahfediyo saclari
deme kusum yaa bilmiyorumkismile
hangi doktor söyledi sana bunu??

pinkim üzüldüm cnm valla
nefes alamamak cokkk kötü

evet pitirciklar yeni konu acmıycam useniyorum bandajsız fotolarım albumdeee:)) ilgi bekliyorumm hihihi

gördük anacım gördükk süper olmuş yaa fıstıkkk gibi olmuşsuun opuyorumnanaktan aklinialirimsmile

tuonelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa albümünü yorum bombardımına ugrattım:)çok begendim tatlım canı yürekten söylüyorumm kraliçeeeeeeeeeeee burunlum:)

cidden tatlım bence sen abartıyosun patates falan diye gayet ii görünüyo maşallah

tuonelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa albümünü yorum bombardımına ugrattım:)çok begendim tatlım canı yürekten söylüyorumm kraliçeeeeeeeeeeee burunlum:)

ahahaa yerim iltifatlarını:)))) saol nemim her zamanki gibi coks ekersin hihi:asigim:

tuonelaaaaaaam süper olmus cnm burnun yaaaa maşallahhh süperrrrr daha cok yeni olmasına ragmen bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…