Hoffffffffffffff ben boşuna ameliyat oldum yaaaaa(((((((((( nefesm kötüleşiooo artı doktorlarm deviasyon a çare yapmamışlar birde 4.5 ay sonra gidiyorum diyoki deviasyonun varrrrr ay deliricemmmmm sanırım ben tekrar ameliyat olucammm başımmm çok ağrımaya başladı tekrar kıslar morall gitti gidiooooo
ay yokk alamıyorum devamlı bi akıntım varr jöle kıvamında diim anlayın vede bu tam nefes alcam yerde birikioo tıkanıoo zaten bu vardı ya inanamıyorum vallahi inanamıyorum 3 doktor 1 doktor edemediii çok sinirliyimmmm baş ağrım arttıı buda bende agresiflik yapıyorrr hoffff bildiiniz azım açık dolaşıyorum gecede zor bela nefes alıp uyuyorum(((((((((( bi kbb doktoru var onla bi konuşcam bakim ne dicek offffffffff bide beklemek cabası valla çok kötü olay çıkarıcam ama şuan susuyorum bidahada doktorlarıma gitmicem yaa kadın birde deviasyonun var diyoo ozaman niye halletmednn allam yarabbimmmm
balim zaten yildan yila kuaföre gidiyorum:roflol:oske.06 .!.:Sen Ankaraya gel kuşum ben seni en güzel kuaförlere götürtürümm :)
deme kusum yaa bilmiyorumkismilePink7 .!.:Hoffffffffffffff ben boşuna ameliyat oldum yaaaaa(((((((((( nefesm kötüleşiooo artı doktorlarm deviasyon a çare yapmamışlar birde 4.5 ay sonra gidiyorum diyoki deviasyonun varrrrr ay deliricemmmmm sanırım ben tekrar ameliyat olucammm başımmm çok ağrımaya başladı tekrar kıslar morall gitti gidiooooo
gördük anacım gördükk süper olmuş yaa fıstıkkk gibi olmuşsuun opuyorumnanaktan aklinialirimsmile
tuonelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa albümünü yorum bombardımına ugrattım:)çok begendim tatlım canı yürekten söylüyorumm kraliçeeeeeeeeeeee burunlum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?