kıslar çokg üzel geçtiii kına gecemmmmmmmmmmm:)gerçekten çok güzel oldum kendimi çok begendim:)kiiiiiiiiiiiii normalde kendimi begenmem:)herkes bayıldıııı süperdi herşey düğünde öle gecer inş:)sevyorum sizi:)ayaklarımmm su topladı oynamaktan:):):):
Oske'mizde bugün evliliğe ilk adımını atıyo,hakkında hayırlı olmasını ve herşeyin gönlünce geçmesini diliyorum.Tatlı telaşlar ve güzel heyecanlar.
Mutluluklar Diliyorum.
kıslar çokg üzel geçtiii kına gecemmmmmmmmmmm:)gerçekten çok güzel oldum kendimi çok begendim:)kiiiiiiiiiiiii normalde kendimi begenmem:)herkes bayıldıııı süperdi herşey düğünde öle gecer inş:)sevyorum sizi:)ayaklarımmm su topladı oynamaktan:):):):
canım çook çook teşekkür ederim güzel dileklerin için yerimseniben
canım benim,prensesim eminim çok güzel olmuşsundur:))ayyy çok merak ediyorum seni.Telaşın bitsinde bana fotolarını gönder,çatlarım meraktan.Dün aklımdaydın canım.Düğünde inşallah güzel geçer tatlişim benim.Kısssss bu arada malatyada kına oldu galiba.Hangi kuaföre gittin.BENDE 1 AYA KADAR NİŞANLANACAĞIM YA KUAFÖRÜNÜ BEĞENDİYSEN BENDE ORAYA GİDEYİM.bEN ŞİMDİLİK MURATI DÜŞÜNÜYORUM CANIM.beni bilgilendir.Tekrar mutluluklar....
kizlarrrrrrrrrrrrrr nem bana fotolarini yolladi msnden
bi görseniz varyaaaaaaaaaaaaaa bir icim su olmus canim benim:asigimpuyorumnanaktan
zaten güzeldi ama kiyafeti saci basi harika olmus bayildiiim bayildiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
simdide dügünü varrrrr, acaba dügün bitmis midir :jeyyar:
ayhh pek bi sapik gördüm kendimi:roflol:
Asılemm bende 1 aya nısanlancam ınsallah
Yer bulabılırsek 17 temmuzda dusunuyoruz.
Senınkıde sımdıden hayırlı olsum tatlım
Kalılacım sanada cok tesekkur ederım darısı basına
woowwwdelikafadulden
neler neler oluyomuş bu topicte de haberimiz yokmuş
nem, oske, asilem hepinizi tebrik ederima.s
bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq:
darısı da fstkın başına artıkhihoyyyt
Kizlar hepinize hayirli kapilar nazip etmisdir umarim yüce Rabbim!
Hayirli ugurlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?