Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrik ederim canım.senin adına çok sevindim.Senin güzel olacağını hepimiz biliyorduk tatlişim benim.meraktan öldük valla.çok bekletme foto yükle.öpüyorum:))

kuzucummmmm...gelmişte gitmiş bile yawww,eminim çok güzelsindir sen zatenn..hadi yükle bişi yappp beklioreeee:)))
ayy benimde son 17 günümmm hihoyyyt​

Günaydın kıslarr:)

Nemmm zaten cok güzel bir gelin olacagından süphemiz yoktu :))) muhtesem bisey cıkmıstır eminim ortaya:)

Bu arada fstk_cigima ne oldu gene kimler banladı (

canım benim çok.tşk ederim,darısı sana olsun:))

Günaydın kızlar, öskem seni faceden ekledim görmedin mi bakıyım:)

canım iş yerinde face e giriş yasak akşam bakayım :)

kabul ettim canım şimdi :)

Son düzenleme:
oooo herkes bir telaşta.
asilem sende düğün hazırlığındasın galiba. Allah yarıdmcın olsun.

oske nasılsın ?
tuonela ne var ne yok fıstık.
lachesis tatilide yaptn galiba.
bende bugün yüzümden 12 tane et beni aldırıdm . offff amma zormuş. kafam bri ağırlaştı .ölüyorum valla.eeeee olmuşken tam olsun dedik doktor hepsi,nide bir seferde aldışimdi heryerim bantlı.çok komiğim valla.

bu sezon yenilenme yılım benim.yüzüm şimdiden açıldı ohhh.saçlarda boyadım nar kızılına.

Son düzenleme:

saol tatlım valla iş güç bide nişan telaşı koşturuyoruz işte (daha var ama ben tez canlıyımdır biraz :)

geçmiş olsun yahu :bbo: anamm walla 2010 yaradı sana baya :)
baştan yarattın kendini :)

ya kızlar bişi sorcam benim üst taraftaki şişler indide alt tarafa doğru daha geçmedi komik durmaya başladı panic oldum gızlar yaa akannehir

geçmiş olsun tatlım ne güzel yenilikler insana iyi geliyor:)

ya kızlar bişi sorcam benim üst taraftaki şişler indide alt tarafa doğru daha geçmedi komik durmaya başladı panic oldum gızlar yaa akannehir

alt taraf geç iniyor canım 3 aydan sonra falan ancak yavaş yavaş iniyor.

bunun gibi beyaz olmayacak tabi, mavi ya da senin resimdeki pembe gibi falan.

Canım ben bısı solucem ama kızma
1.Bu elbıselerın modası gectı
2.Bırazcık cocuk elbısesı gıbı duruyo
Hanı en azından tek kollu modeller falan daha ıyı olur gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…