slm kıslarrrrrrrr annemlere geldik bizim evde net yok malesef:)
düğünüm çok ama çok güzeldi hayatımda gördügüm en güzel düğündüüü:)
hiç böle gececegini düşünmesdim:)
düğünümdede kınamdada ilk kes kendimi bukdr begendimmmmmm :)
makyajım saçlarım süper ötesi oldu:)
neti baglatınca bisürü resim yüklüycem kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
seviyorum sizi özledim
slm kıslarrrrrrrr annemlere geldik bizim evde net yok malesef:)
düğünüm çok ama çok güzeldi hayatımda gördügüm en güzel düğündüüü:)
hiç böle gececegini düşünmesdim:)
düğünümdede kınamdada ilk kes kendimi bukdr begendimmmmmm :)
makyajım saçlarım süper ötesi oldu:)
neti baglatınca bisürü resim yüklüycem kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
seviyorum sizi özledim
ya kızlar taşınma vs derken topikten koptumNemimi aradım dün ama teli hep kapalıydı bende sesli mesaj bıraktımmm :))
Nemmmm, canım mutlulukların en büyügünü hak ediyorsun eminim cok güzel bir gelin olmussundur, kına elbisen gelinligin ,sacın vs az çok hepsini hayal edebiliyorum, ne güzel gelin olmussundur ya keske orada olabilseydimmmtekrar tebrikler, eminim cok ama cok mutlu olacaksın:) resimleri görmek icin catlıyorummm msn e ne zaman gelebilirsin acaba:)))
Öskecimmm sectigin elbiseyi cok begenmiştim fistik gibi olmussundur valla, seko dügünü yarın yapalım diye düsünmüs olabilir:)))şimdiden mutluluklar canım:)
Asilemcimdemek sende yuvadan uçuyorsun cok sevindim nişan haberine ancak, damat adayının fotosunu görüp onaylamadan kız vermiyoruz burda ona göre:)))
Asilem canıım siz düğünü ne zaman düşünüyosunuz
canım biz düğunu seneye duşunuyoruz:))
oooo herkes bir telaşta.
asilem sende düğün hazırlığındasın galiba. Allah yarıdmcın olsun.
oske nasılsın ?
tuonela ne var ne yok fıstık.
lachesis tatilide yaptn galiba.
bende bugün yüzümden 12 tane et beni aldırıdm . offff amma zormuş. kafam bri ağırlaştı .ölüyorum valla.eeeee olmuşken tam olsun dedik doktor hepsi,nide bir seferde aldışimdi heryerim bantlı.çok komiğim valla.
bu sezon yenilenme yılım benim.yüzüm şimdiden açıldı ohhh.saçlarda boyadım nar kızılına.
oooo herkes bir telaşta.
asilem sende düğün hazırlığındasın galiba. Allah yarıdmcın olsun.
oske nasılsın ?
tuonela ne var ne yok fıstık.
lachesis tatilide yaptn galiba.
bende bugün yüzümden 12 tane et beni aldırıdm . offff amma zormuş. kafam bri ağırlaştı .ölüyorum valla.eeeee olmuşken tam olsun dedik doktor hepsi,nide bir seferde aldışimdi heryerim bantlı.çok komiğim valla.
bu sezon yenilenme yılım benim.yüzüm şimdiden açıldı ohhh.saçlarda boyadım nar kızılına.
ya kızlar bişi sorcam benim üst taraftaki şişler indide alt tarafa doğru daha geçmedi komik durmaya başladı panic oldum gızlar yaa akannehir
ayy şekerim bende alamadım henüz ne alcam bilemiyorum bu elbiseyi çok beğendim ama sadece Yurt dışında varmış :S
Watermelon latisha maxi dress - Evening & party dresses - Dresses - Women -
zoom yaparak bakınca daha güzel duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?