• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi, şiddet ve vicdansızlık!

FrKafka

Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor!
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
4.217
8.681
108
Merhaba kk hanımları

Ben sevgimi gösterirken sanırım bazen abartıyorum ve bu sevgi şiddet eğilimine dönüşüyor.
Mesela eşimi sürekli ısırmak istiyorum. Yanaklarını öperken ısırmamak için kendimi zor tutuyorum. Çoğu zaman ısırıyorum tabi :KK48: Gece uyurken çok tatlı geliyor, sürekli öpme isteği oluşuyor içimde.

Dün nevresim değiştirirken şakalaşıyorduk. Sonra sevmediğim bir hareketi yapmaya başladı bende parmaklarını sıktım. Aslında sıkarken farkında değilim o an bütün gücümü verdiğimin. Canı acıdığında sevmediğim harekete son vereceğini düşünüerek yapıyorum bunu ama o inatla tekrar yaparım dedikçe ben de sıkmaya devam ettim. Bu sırada gülüyoruz hala şakalaşıyoruz yani ciddi bir durum değildi. Sonra çok canımı acıttın dedi küstüm falan dedi yattı yatağın üzerine, ben mutfağa gelip su içtim geri gittim kalkmıyor küsmüş !

Çok vicdansızsın dedi bana. Ben senin bir yerine yanlışlıkla vururum canın acır diye düşünürken sen hiç acımadan parmaklarımı sıktın dedi. O an çok üzüldüm. Evet sıkarken canı yansın bir daha yapmasın düşüncesindeydim fakat bu kadar acıdığını ve kırılacağını düşünmedim.

Bu yaptığım saldırganlık içgüdüsü mü yoksa bazı konularda ben haklı olsam da beni yeterince savunmadığını düşündüğümden ona verdiğim bir ceza mı bilemiyorum.:KK64:

Bir de kötü bir alışkanlık kazandım, sevmediğim bir şaka yaptığında ya da beni gıcık ettiğinde yavaş bir şekilde vuruyorum. Hani şakasına vurursunuz ya hafifçe o şekilde koluna, karnına, kafasına nereye denk gelirse.
Bir şey dediğinde vurma Kafka diye içimden telkin ediyorum kendimi ama olmuyor. :eek:

Onu çok sevmem canını yakacak hareketlerime engel olmuyor. Bunlar aramızda hiç sorun olmadı ama dün vicdansızsın demesi beni çok düşündürdü.

Öperken ısırmak istemem, istemediğim şakalarda vurma eğilimi, bazen canını yakmam ama sonra da surat ifadesine dayanamayıp çok üzülmem.
Vicdansız mıyım gerçekten o_O

Psikoloğa gitmem mi gerek?
zamanla düzelir mi ne yapabilirim bunun için.

kedi-gifi12.gif

Bazen bu çocuk gibi bütün gücümle vurduğumu düşünüyorum :oops:
Bir gün eh yeter be deyip kedi gibi karşılık verirse ne yaparım hiç bilmiyorum :KK53:

Son düzenleme:
Bu durum bana da oluyor, kötü bir şekilde sonuçlanmaz umarım bir gün bu davranışlarımız.
Benim eşimde bazen çok acıttın fln diecek oluyor bende hemen senin canın çok tatlı ya bağlıyorum napimm...

ooo ben de öyle yapardım. bak kaçtı adam sonunda :KK53::KK53:

şaka bi yana da ısırarak sevmek bende de vardır, öyle neresine geleceğini önemsemeden vurmak çok yanlış kız tut kendini:KK11:

Öperken ısırma bende de var hızımı alamama o, ama sinirle fiziki şiddet uygulamak farklı

Merhaba kk hanımları

Ben sevgimi gösterirken sanırım bazen abartıyorum ve bu sevgi şiddet eğilimine dönüşüyor.
Mesela eşimi sürekli ısırmak istiyorum. Yanaklarını öperken ısırmamak için kendimi zor tutuyorum. Çoğu zaman ısırıyorum tabi :KK48: Gece uyurken çok tatlı geliyor, sürekli öpme isteği oluşuyor içimde.

Dün nevresim değiştirirken şakalaşıyorduk. Sonra sevmediğim bir hareketi yapmaya başladı bende parmaklarını sıktım. Aslında sıkarken farkında değilim o an bütün gücümü verdiğimin. Canı acıdığında sevmediğim harekete son vereceğini düşünüerek yapıyorum bunu ama o inatla tekrar yaparım dedikçe ben de sıkmaya devam ettim. Bu sırada gülüyoruz hala şakalaşıyoruz yani ciddi bir durum değildi. Sonra çok canımı acıttın dedi küstüm falan dedi yattı yatağın üzerine, ben mutfağa gelip su içtim geri gittim kalkmıyor küsmüş !

Çok vicdansızsın dedi bana. Ben senin bir yerine yanlışlıkla vururum canın acır diye düşünürken sen hiç acımadan parmaklarımı sıktın dedi. O an çok üzüldüm. Evet sıkarken canı yansın bir daha yapmasın düşüncesindeydim fakat bu kadar acıdığını ve kırılacağını düşünmedim.

Bu yaptığım saldırganlık içgüdüsü mü yoksa bazı konularda ben haklı olsam da beni yeterince savunmadığını düşündüğümden ona verdiğim bir ceza mı bilemiyorum.:KK64:

Bir de kötü bir alışkanlık kazandım, sevmediğim bir şaka yaptığında ya da beni gıcık ettiğinde yavaş bir şekilde vuruyorum. Hani şakasına vurursunuz ya hafifçe o şekilde koluna, karnına, kafasına nereye denk gelirse.
Bir şey dediğinde vurma Kafka diye içimden telkin ediyorum kendimi ama olmuyor. :eek:

Onu çok sevmem canını yakacak hareketlerime engel olmuyor. Bunlar aramızda hiç sorun olmadı ama dün vicdansızsın demesi beni çok düşündürdü.

Öperken ısırmak istemem, istemediğim şakalarda vurma eğilimi, bazen canını yakmam ama sonra da surat ifadesine dayanamayıp çok üzülmem.
Vicdansız mıyım gerçekten o_O

zamanla düzelir mi ne yapabilirim bunun için.

kedi-gifi12.gif

Bazen bu çocuk gibi bütün gücümle vurduğumu düşünüyorum :oops:
Bir gün eh yeter be deyip kedi gibi karşılık verirse ne yaparım hiç bilmiyorum :KK53:

Ben bazen midesine ya da omzuna yumruk geçiriyorum şakacıktan.. Acıttın diyo :KK53:

Eşimin de aşırı sevgisinden dolayı hart diye ısırma huyu var. . Kızıyorum ama engel olamadığını söylüyor.

Normal bir durum mu acaba ? 10 yıldır idare ediyorum :KK59:

Öperken ısırma bende de var hızımı alamama o, ama sinirle fiziki şiddet uygulamak farklı

Sinirli olmuyorum ki ya da bir anda sinirleniyor muyum bunun farkında değilim.

Vicdan konusunda bir şey söyleyemem
Ama şiddet eğiliminiz var mı bir psikologla görüşün
İlerde çocuğunuz olduğunda ne yapacaksınız
Cezalandırmak için var gücünüzü mü kullanacaksınız

Bilmiyorum bu boyutunu hiç düşünmedim.
Sanırım ciddi bir problemim var.

Mesela benim canımı çok sıkan ve sorun yaşadığım bir insanın başına bir şey geldiğinde o an bana yaşattıkları aklıma gelir ve üzülmem hiç.

Ben bazen midesine ya da omzuna yumruk geçiriyorum şakacıktan.. Acıttın diyo :KK53:

Eşimin de aşırı sevgisinden dolayı hart diye ısırma huyu var. . Kızıyorum ama engel olamadığını söylüyor.

Normal bir durum mu acaba ? 10 yıldır idare ediyorum :KK59:

Bazen o da beni ısırıyor canım çekti diye
Aranızda hiç sorun yarattı mı bu
Mesela ben bazen ısırınca acıyor ve ters ters baktığı çok oluyor :KK17::KK53:

Bazen o da beni ısırıyor canım çekti diye
Aranızda hiç sorun yarattı mı bu
Mesela ben bazen ısırınca acıyor ve ters ters baktığı çok oluyor :KK17::KK53:

Eşimi hiç ısırmadım. Sadece arada midesine yumruk geçirmek zevkli oluyor.. Isırılmak daha can yakıcı :KK61:

Eşini ısır ama abartma .

Sinirli olmuyorum ki ya da bir anda sinirleniyor muyum bunun farkında değilim.

Bilmiyorum bu boyutunu hiç düşünmedim.
Sanırım ciddi bir problemim var.

Mesela benim canımı çok sıkan ve sorun yaşadığım bir insanın başına bir şey geldiğinde o an bana yaşattıkları aklıma gelir ve üzülmem hiç.

Sevmediğim bi hareket yaptı dedin ya ona istinaden dedim, belli ki kızdın o anda

kusura bkmayın ama güldüm ya :) burda hep kocam beni dövüyor diye konu açıyorlardı şimdide siz kocama vuruyorum diyince gülesim geldi :)

Cok tatlisin, video superdi :)))

Bizde boyle bi ciftiz hic vicdansiz oldugumuzu dusunmemistim..

ayy o ısırma huyu bendede var ve kendimi zor tutarım canını acıtmayayım diye...hırçın seviyoruz işte...napalım..

Sevmediğim bi hareket yaptı dedin ya ona istinaden dedim, belli ki kızdın o anda

Olabilir. Kızdığımda kendime engel olamıyorum sanırım

kusura bkmayın ama güldüm ya :) burda hep kocam beni dövüyor diye konu açıyorlardı şimdide siz kocama vuruyorum diyince gülesim geldi :)

Gülebilirsiniz tabi ben de gülüyorum. Keşke konular hep böyle gülmelik olsa :)

Cok tatlisin, video superdi :)))

Bizde boyle bi ciftiz hic vicdansiz oldugumuzu dusunmemistim..

Valla eşim bana vicdansız dedi zoruma gitti ben de hiç düşünmüyordum:KK23:

Ben burda bir daha eşinden şiddet gören kadına boşa kocanı diyen. Gormiyim. Napıyorsun uz allah aşkına siz baya adamları seviyorum ayağına dayaktan geçiriyor sunuz :KK70:

Yok ya olur öyle şeyler
O hadi canım diye hafifce insanlara vurma olayı bende de var
Bir gün biri beni çok kötü bozacak ama bekliyorum =)
Ya bazı acılar insanları sinirlendirir
Mesela şu faul denilen bölgedeki saçların çekilmesi , parmaklarin öyle üst üste sıkılması , bu tarz acılar benim içimde böyle çığlık çığlığa bağırma isteği oluşturuyor sinirleniyorum
Karşı tarafı o an öldürebilirim haliyle kendi içimde yaşamak zorundayim sinirden gozlerim doluyor.
Kolumu bi yere carpsam öyle sinir olmuyor.
Eşiniz sinirlenmistir o yüzden

Video süper :))) olur arada öyle. Büyütecek bir şey yok. Bazen ben bazen de eşim ısırıp sıkar. Üzülmeyin, sevmeye devam :)) Allah muhabbetinizi artırsın.

Vicdanla ne alakasi var bunun be.
Bazi insanlar boyle sever.
Ben sadece popo isiririm mesela, ama esim gecen severken dudagimi patlatti.
Esinin cani aciyinca naz yapmis kendi kendine.
Dudagim patlayinca ben de kusmusculuk oynamistim :D
Siddet middet deyince odum koptu kafka, kocan dovdu sandim bu arada.

Back
X