• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi sözleri söylememek

afedersiniz bu kadar çekinirken cinsellik nasıl oluyor
onda uzaklaşmadık dediniz yaa
kocanızdır o öpüp koklayın canım :KK70: ne olacak[
Evet dediğiniz gibi yapayim ama sanki ben kendimi bi tuhaf hissediyorum ya. Hani yeni tanıştıgın birine mesafeli durursun çekinirsin bi anda öpsen saçma sapan bi durum olur ya ayni öyleyim :KK70: ama yapa yapa bende alisirim heralde ya :)
Sen çekinirsin ama senin olanı öpmekten başkası çekinmez var öyle yuva yıkma hobisi olan kadınlar karı koca arasında çekinme utanma yasak yok Allah koymamış kendini niye kasıyonki erkekler sever öyle şeyleri şımarmayı ilgiyi sever neden aldatıyorlar dışardaki kadın ilgileniyo öpüp kokluyo güzel şeyler söylüyo fazla abartmadan ona ihtiyacın oldgunu belli et güçlü olduklarını hissetmek sana yardım etmek hoşuna gider mesela bi kavanoz açarken çagır yanına ya hayatım açamadım açarmısın de açar mutlaka açıncada ay nasıl kuvvetin varya erkek gücü farklı falan de ben yapıyom bunu benim adam kasıla kasıla gidiyor gülüyom bende ama kendinide agırdan sat çok üstüne gitme ama beklemediği anlarda sürprizler yap mumlar yak müzik aç ne bilem yap bişeyler benim iki çocuk var ben yapıyom arada o tv izlerken bi geliyom hayran kalıyo içime düşüyor kocana yapmıcen de kime yapcen günahı yok ayıbı yok frenleme kendini şarkılar söyle gülücükler saç evin içinde arada onada göz kırp hadi dene bakam bi flört gibi uzun oldu baya ben sana dil döküyorum burda sen utanıyom diyon ya :KK20:çok abartma ama dozunda ona dokun mesela tv izlerken falan elini tut dizine yat belki kendi beceremiyodur yol göster mutlaka saçlarını okşucektir ...

afedersiniz bu kadar çekinirken cinsellik nasıl oluyor
onda uzaklaşmadık dediniz yaa
kocanızdır o öpüp koklayın canım :KK70: ne olacak
Ya aslında eşim o konulara geldi mi cok romantik öper koklar :D aceleye felanda getirmez :D :D ama ben illa cinsellikte değil normal zamanda istiyorum:):)

Sen çekinirsin ama senin olanı öpmekten başkası çekinmez var öyle yuva yıkma hobisi olan kadınlar karı koca arasında çekinme utanma yasak yok Allah koymamış kendini niye kasıyonki erkekler sever öyle şeyleri şımarmayı ilgiyi sever neden aldatıyorlar dışardaki kadın ilgileniyo öpüp kokluyo güzel şeyler söylüyo fazla abartmadan ona ihtiyacın oldgunu belli et güçlü olduklarını hissetmek sana yardım etmek hoşuna gider mesela bi kavanoz açarken çagır yanına ya hayatım açamadım açarmısın de açar mutlaka açıncada ay nasıl kuvvetin varya erkek gücü farklı falan de ben yapıyom bunu benim adam kasıla kasıla gidiyor gülüyom bende ama kendinide agırdan sat çok üstüne gitme ama beklemediği anlarda sürprizler yap mumlar yak müzik aç ne bilem yap bişeyler benim iki çocuk var ben yapıyom arada o tv izlerken bi geliyom hayran kalıyo içime düşüyor kocana yapmıcen de kime yapcen günahı yok ayıbı yok frenleme kendini şarkılar söyle gülücükler saç evin içinde arada onada göz kırp hadi dene bakam bi flört gibi uzun oldu baya ben sana dil döküyorum burda sen utanıyom diyon ya :KK20:çok abartma ama dozunda ona dokun mesela tv izlerken falan elini tut dizine yat belki kendi beceremiyodur yol göster mutlaka saçlarını okşucektir ...
Ay canım valla çok sağol çok işime yaricak gaza geldim öyle olucam bundan sonra :D valla biraz bende de var çok geri duruyorum demin mesaj attım seni çok seviyorum kocacım yazan bişyy yolladm :D oda bende seni seviyorum karıcım yazmış :D baya olduydu böyle şeyler yazmayalı :))))

Ay canım valla çok sağol çok işime yaricak gaza geldim öyle olucam bundan sonra :KK70: valla biraz bende de var çok geri duruyorum demin mesaj attım seni çok seviyorum kocacım yazan bişyy yolladm :KK70: oda bende seni seviyorum karıcım yazmış :KK70: baya olduydu böyle şeyler yazmayalı :))))
Seni özledim yaz yada sadece özledim yaz gönder ben normaldede arkadaşlarıma bu konularda tavsiyeler veririm hep yararlanırlar mesela arada bir güzelce süslen giyin dekolte olsun fotografını at ona sakın başkasına atma ha :KK70:

Ya aslında eşim o konulara geldi mi cok romantik öper koklar :KK70: aceleye felanda getirmez :KK70: :KK70: ama ben illa cinsellikte değil normal zamanda istiyorum:):)
o zaman siz başlatın geldiğinde candan ciğerden öpün
bazen seksi bazen çocukça
bence oda yapmaya başlayacaktır :D

ben doğum izindeyken her sabah kapıya kadar gidip onu uğurlardim da...
şimdi eşim evde ben işe giderken o kapıya kadar hiç gelmiyor. ben dürtüyorum aşkım ben gidiyorum diye. o yarim yamalak uykuyla bana bakiyo hımm diye... tekrar uykuya dalip gidiyor. bende işe gidiyorum .:işsiz:
işten gelince ben zile bastığım an kapıyı açip kaçiyo bana sarılmadan bilgisayarin masasina geçiyor :işsiz: bazen telefona.
bende firçaliyorum sarılmadin diye. ayy aşkım gel sarılayim diye bunlar ben dedikten sora :sinirli:
sora yemege geçiyorum çocuga bak dedim arada kontrol ettiğimde adam uyuyor benim kız benim peşimden dolaniyor :D
ben hep sarıluyorum öpüyorum eskisi gibi sevgi aşk yok bana diyo ki eskisiden daha çok seviyorum.... :işsiz:
inanmadim. :63:
cinselige gelirsek ben yanaştım hep o hiç orali degil.
seni seviyorumlular geçmişte kaldi.. :KK1:
aşkım dondurma yiyelim... aşkım su getir aşkım bu getir bende ay yoruldum şimdi oturdum sen getir dedim kendine yiyor dondurmayı bana yok :sinirli: bide gitirmidin :KK47:
sevgi mi bu sence ya bu yorumunda ne düşünüyorsun.:kahve:

Bizdede mesaj kısmı falan hiç yok attigim mesaj genelde süt maydanoz ekmek falandır eşimde cevap bile yazmaz . Cevap yazmadığı için bende artık yazmıyorum. Foto çeker atarım birşey yazmaz akşam sorarım görmedin mi diye gördüm de yanımda biirleri vardı .yoğundum falan diyo böyle böyle heyecanımızı yok etti sağolsun öküz

ben doğum izindeyken her sabah kapıya kadar gidip onu uğurlardim da...
şimdi eşim evde ben işe giderken o kapıya kadar hiç gelmiyor. ben dürtüyorum aşkım ben gidiyorum diye. o yarim yamalak uykuyla bana bakiyo hımm diye... tekrar uykuya dalip gidiyor. bende işe gidiyorum .:işsiz:
işten gelince ben zile bastığım an kapıyı açip kaçiyo bana sarılmadan bilgisayarin masasina geçiyor :işsiz: bazen telefona.
bende firçaliyorum sarılmadin diye. ayy aşkım gel sarılayim diye bunlar ben dedikten sora :sinirli:
sora yemege geçiyorum çocuga bak dedim arada kontrol ettiğimde adam uyuyor benim kız benim peşimden dolaniyor :KK70:
ben hep sarıluyorum öpüyorum eskisi gibi sevgi aşk yok bana diyo ki eskisiden daha çok seviyorum.... :işsiz:
inanmadim. :63:
cinselige gelirsek ben yanaştım hep o hiç orali degil.
seni seviyorumlular geçmişte kaldi.. :KK1:
aşkım dondurma yiyelim... aşkım su getir aşkım bu getir bende ay yoruldum şimdi oturdum sen getir dedim kendine yiyor dondurmayı bana yok :sinirli: bide gitirmidin :KK47:
sevgi mi bu sence ya bu yorumunda ne düşünüyorsun.:kahve:
Her erkek aynı olmaz ama zaten bi evde bilgisayar varsa işiniz zor zaten o zaman sizede biraz soguk davranmanızı tavsiye ederim erkekler çocuk gibi çabuk alışır demiştim sizinkide bu ilginize alışmış ve hep bana hep bana diyor bir anda ilgiyi kesince o size yönelecektir mesela bir gün hiç telefon etmeyin, yatağa o uyuduktan sonra girin, yatağa girince ona dogru yönelmeyin yani sanki o hayatınızda yokmuş gibi eminim şaşıracaktır noluyo ya diyecektir ve işte o zaman iş konuşma kısmına geldiginde aynı şekilde oturup şikayetlerinizi dile getirin incitmeden. Ben dilini kullanarak. Ben üzülüyorum, ben böyle olmak istemiyorum, en güzel zamanlarımız geçiyor gibi mesela hiç eşimden ayrı yatmadım ama dün akşam çok canımı sıktı ayrı yattım ben çok rahattım ama o yorgun olmasına ragmen uyuyamadı ertesi günde küslügümü devam ettirdim on kere özür diledi hiç umursamadım o yokmuş gibi davrandım on kere telefon etti biraz nazlandım ama fazla abartmadan dozunda yapın bu seferde o sizi boşvermesin

Aynen öyle. Şuan köşe minderiyiz ikimizde. Hayır çok bişey de istemiyorum bişey mi dicek bi canım hayatım aşkm gibi bişey desin. Yapısı biraz sert eşimin öyle kibar biri değil tamam fazlasını istemiyorum ama önceden diyordu sonuçta :)
her kadın aynı şeyleri istiyor, bütün erkekler aynı model olmalı ozaman...bırakın şu türk dizilerindeki erkek beklentilerini, inanın daha mutlu olacaksınız...o dilerde gördüğünüz romantik maçolar varya, gerçek hayatta nasıl davranıyorlar eşlerine, sevgililerine bir bilseniz...

Her erkek aynı olmaz ama zaten bi evde bilgisayar varsa işiniz zor zaten o zaman sizede biraz soguk davranmanızı tavsiye ederim erkekler çocuk gibi çabuk alışır demiştim sizinkide bu ilginize alışmış ve hep bana hep bana diyor bir anda ilgiyi kesince o size yönelecektir mesela bir gün hiç telefon etmeyin, yatağa o uyuduktan sonra girin, yatağa girince ona dogru yönelmeyin yani sanki o hayatınızda yokmuş gibi eminim şaşıracaktır noluyo ya diyecektir ve işte o zaman iş konuşma kısmına geldiginde aynı şekilde oturup şikayetlerinizi dile getirin incitmeden. Ben dilini kullanarak. Ben üzülüyorum, ben böyle olmak istemiyorum, en güzel zamanlarımız geçiyor gibi mesela hiç eşimden ayrı yatmadım ama dün akşam çok canımı sıktı ayrı yattım ben çok rahattım ama o yorgun olmasına ragmen uyuyamadı ertesi günde küslügümü devam ettirdim on kere özür diledi hiç umursamadım o yokmuş gibi davrandım on kere telefon etti biraz nazlandım ama fazla abartmadan dozunda yapın bu seferde o sizi boşvermesin
soğuk davraniyorum ama nafile.
çocuk var diye. hep bahane.. çocuğu bahane olarak görünce çok kızıyorum.

romantıklık bence saçma ya sankı.sevgılyken daha tatlı gelıyordu bana oyle şeyler.hedıye aldığında bıle nıye aldın nıye masraf ettın derım =)bir buket çiçek 80 lıra olurmu.maydanoz alsın daha ıyı =)

her kadın aynı şeyleri istiyor, bütün erkekler aynı model olmalı ozaman...bırakın şu türk dizilerindeki erkek beklentilerini, inanın daha mutlu olacaksınız...o dilerde gördüğünüz romantik maçolar varya, gerçek hayatta nasıl davranıyorlar eşlerine, sevgililerine bir bilseniz...
hehh şoyle..vala arkadsıma verdiğim tavsıyenın aynısı..hep bundan yakınırdı çünkü..bende dalga gecerdım artık lohusa olunca bıyıklarınızı beraber kesersınız dedım o zaman gorursun rmnatıklıği dedım =)

soğuk davraniyorum ama nafile.
çocuk var diye. hep bahane.. çocuğu bahane olarak görünce çok kızıyorum.
İki çocukta bizde var ama çocuklar daha memnun oluyo annem babam birbirini seviyo diye tm kısıtlıyoruz davranışları ama çocuk engel degil ama sizi sevmedigini söylemiyor ama o şekilde davranıyorsa bişeylere alışılmış sizi artık kafeste kuş görüyor sanki kaybetme korkusu yok daha kötüye gitmeden müdahale edin bence konuşun ciddi ciddi çiçek oldugumuzu unutuyorlar dogalarında bu var onlar odun çünkü

Back
X