Sevgi ve nefret.

Benim son konuma bir göz atabilirsin..
Şuraya takıldım biraz
"9a kadar evde ol dediğim halde 11de evde olurum demesi". Bu cümle beni geriyor, buna çok karşıyım sonuçta ikinizinde ayrı bir hayatı var. Nefes almaya ihtiyacı oluyor insanların. Belli ki bunalmış bu durumlardan,erkekler böyledir bilirsin. Bunalırlar,sıkılırlar,sıkıya gelemezler özgürlüğüne düşkündürler. Beklentileriniz farklı demek ki..

Soruna gelirsek eğer; hayır ben devam etmezdim. Eğer edersem daha çok üzüleceğimi bilirdim. Umursamayan insan en korktuğum insan tipidir benim nedense. Bol bol dua et,ancak o zaman huzura kavuşursun Allah yardım eder..

vallahi dizginleri eline alacaksın arkadaşım,4 yılı geçmiş bu zamandan sonra biraz zorda .. sana değer vermiyorsa,sağlığını bozuyorsa koyver gitsin,erkek mi yok yaaa,kocan değil bir şeyin değil..en uyuz olduğum tiptir,alttan alıp tepeye çıkarmayın şu erkekleri .. şimdiden laf dinlemiyor,evlenince nasıl zapt edeceksin ??? :113:

Amacım ona baskı yapmak değil gece yarısına kadar gezmemek şartıyla istediği kadar gezebilir ama kavga ettikkten sonra dısarı cıkmasına deli oluyorum ve çıktıgı arkadasını hiç sevmiyorum tekin biri değil. onun yanındayken böyle davranması.. sanırım bu kadar bizim işilkimiz.

1 yıl önce böyle değildi 3 yılımız gayet güzeldi en azından benm açımdan. Hiçbi zaman onu tepeme cıkartmadım ama 1 yıldr ne değişti anlamıyorum. onunda dediği olurdu benımde yanı eşittik.
Sanırım haklısnız böyle biriyle nereye kadar giderdiki. şuan beraber değilim az öcne bitirdim ama onsuzluk yınede zor nasıl alışıcam :/

gelen gideni arattırmaz,gelen gideni her zaman unutturur,unutturmayı başaramasa da acını dindirir..bu benim görüşüm..ayrılık hastalığına yakalanmamak için bu bile yeterli..bu cümleleri yazmak istemezdim,herkesin mutlu olmasından yanayım,lakin;takıntı hastalığına yakalanmak istemiyorsan eğer,ya bir psikolog yardımı ile ilişkine sağlıklı bir şekilde devam edeceksin,gamsızlığı,vurdumduymazlığı öğreneceksin ya da GİTME DEDİM NEDEN GİTTİ,ERKEN GEL DEDİM NEDEN GEÇ GELDİ,ÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ LAFIMI DİNLERDİ,ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ,ACABA BANA DEĞER Mİ VERMİYOR,ACABA BENDEN SOĞUDU DA MI BÖYLE YAPIYOR gibi gibi gibi takıntılara da razı ve sabırlı olabilirsen devam et derim tatlım ..

Sizin en fazla kavga çıkarıp iki üç gün küsüp sonra iki tatlı lafa kanacağınızı affedeceğinizi düşünüyor da umursamıyor gibi.
Yani gerçekten kaybetme korkusu yok bence bir gidin pir gidin akıllanacaktır.
Gerçi 4 senede birbirinizi çok iyi tanımışsınızdır en azından o sizi çok iyi tanıyor ki umursamıyor bir ters köşeye yatırmak lazım derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…