Sevgi ve şefkati naisl sağlıyorsunuz heey yalnızlar!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Sevgilim yok. Hoslandigim biri var tüm gün dibimde isyerimde. Lakin önceki konumda anlatmıştım. Kendisi yabancı bir kadınla ilişki kurmuştu ve benle tanıştığında onla konuşmasına rağmen gizledi sonra bn öğrendim flortlesiyoduk baya üzüldüm derken bunla ilişki olmayacak anladım. Beraber çalışıyoruz. Ve yaş 27 tabi hormonlar bir yandan ilgi sevgi insan olmak bir yandan icimdne bazen ona sarılmak geliyor. Neden o çünkü dibimde o var belki de o yüzden o. Kadınla konuşmayı birakti beni bekliyor lakin ona güvenmiyorum. Esas sorum ise şefkat ve sevgi nasıl karşılanır.. normal kız arkadaş kardeş başka anne baba başka ikili ilişki başka çünkü .. sanırım biri olana dek mecburuz böyle olmasina

Üzülmiceni düşünüyorsan git sarıl olursa olur olmazsa olmaz ben bunu diyebiliyorum çünkü çok beklenti içine girmem günümü yaşarım ama sen böyle biri değilsin daha kötü olursun sonrasında ;)

Hayatta mutlu olmak için illa bi erkeğin sevgisine ihtiyacın yok. Bunu anlamaya ve kabul etmeye çalışırsan bu moddan çıkarsın. Sevilmeyi bekleme. Sen kendini sev. En cok kendine değer ver. Daha iyi hissedersin. Kimse senden önemli değil.

Hayatta mutlu olmak için illa bi erkeğin sevgisine ihtiyacın yok. Bunu anlamaya ve kabul etmeye çalışırsan bu moddan çıkarsın. Sevilmeyi bekleme. Sen kendini sev. En cok kendine değer ver. Daha iyi hissedersin. Kimse senden önemli değil.

Bu ayrı konu ama. Cinsellik yaşamak için birine ihtiyacımız var aslinda cinsellik dediğim penis vajina birleşmesi de değil. Daha çok sefkattan doğan paylaşıma ihtiyacım var hissediyorm öpüşmek sarılmak gibi ve bu tek başına olmaz..

Bu ayrı konu ama. Cinsellik yaşamak için birine ihtiyacımız var aslinda cinsellik dediğim penis vajina birleşmesi de değil. Daha çok sefkattan doğan paylaşıma ihtiyacım var hissediyorm öpüşmek sarılmak gibi ve bu tek başına olmaz..

Hımm. Konuyu açarken bundan bahsetmemişsin açıkça, anlayamadım. Hormonlar filan deyince duygusal bişeyden bahsediyosun sandım haliyle.
Yani cinsellik konusunda bişey diyemicem çünkü rastgele biriyle yaşanması bana göre bir seçenek değil. E evli de değilsin. Allah sabır versin ne diyem bacım :KK48:

Bence bi erkek olmadan geçmiyor, illa temassal da kastetmiyorum, kendi açımdan sevilmek ilgi görmek istiyorum. Önce kendini sev kendine yet gibi cümleler fazla klasik. Kendimi seviyorum, değer veriyorum, yalnızken de mutluyum. hiçbir erkeğin hatasını da sırf yalnız kalmayayım diye çekmiyorum ama yine de ihtiyacım var işte. İnsan doğası. Tabi olmayınca da olmuyor bi şekilde yaşıyorsun. Bu konuyu takipteyim yolu varsa ben de istiyorum 😄

Kadınla konuşmayı bıraktığından ve seni beklediginden nasıl eminsin ki?

Psikopatlik seviyem biraz yüksek emin olmak zorundaydım. Kadını başka hesaptan kekledim başka.mevzular ile bu konuya geldim Türkiye den bir arkadaşım vardı bir kız için beni engelledi ama mutlu olsun kararına saygı duyuyorum dedi. Yanımdakini de kontrol ettim çaktırmadan. Yani şuan konuşmadıklarına eminim.

Bence bi erkek olmadan geçmiyor, illa temassal da kastetmiyorum, kendi açımdan sevilmek ilgi görmek istiyorum. Önce kendini sev kendine yet gibi cümleler fazla klasik. Kendimi seviyorum, değer veriyorum, yalnızken de mutluyum. hiçbir erkeğin hatasını da sırf yalnız kalmayayım diye çekmiyorum ama yine de ihtiyacım var işte. İnsan doğası. Tabi olmayınca da olmuyor bi şekilde yaşıyorsun. Bu konuyu takipteyim yolu varsa ben de istiyorum 😄

Aynen anlatmak istediğim buydu..

Üzülmiceni düşünüyorsan git sarıl olursa olur olmazsa olmaz ben bunu diyebiliyorum çünkü çok beklenti içine girmem günümü yaşarım ama sen böyle biri değilsin daha kötü olursun sonrasında :KK66:

Hayatı gelişigüzel yaşamıyorum ben ya planlı biriyim .. alalade bir yaşam da istemem. Ama senin yaşına gelince belki fikrim değişir teyze yinede saol..

Psikopatlik seviyem biraz yüksek emin olmak zorundaydım. Kadını başka hesaptan kekledim başka.mevzular ile bu konuya geldim Türkiye den bir arkadaşım vardı bir kız için beni engelledi ama mutlu olsun kararına saygı duyuyorum dedi. Yanımdakini de kontrol ettim çaktırmadan. Yani şuan konuşmadıklarına eminim.
Peki buna eminsin ama adamın seni beklediğine?

Hayatı gelişigüzel yaşamıyorum ben ya planlı biriyim .. alalade bir yaşam da istemem. Ama senin yaşına gelince belki fikrim değişir teyze yinede saol..
Ben evli barklı teyzeyim zaten ben yaşıyacağımı yaşamışım bu yaşta bile senin gibi içim geçmediği için kusura bakma tabi ;) yazık üzülüyorumda bi yandan sana

Kekliyorum derken keklenmiş olabilir misin? Kadın neden durup dururken Türkiye'den arkadaşım vardı kız için beni engelledi desin ki?
Herşeyi kitabına uyduran adam ayrıldığı kadına neden seni engelliyorum başka biri var desin?Birini engellerken ayrılırken başka biri var der mi ki insan:KK57:

Kekliyorum derken keklenmiş olabilir misin? Kadın neden durup dururken Türkiye'den arkadaşım vardı kız için beni engelledi desin ki?
Herşeyi kitabına uyduran adam ayrıldığı kadına neden seni engelliyorum başka biri var desin?Birini engellerken ayrılırken başka biri var der mi ki insan:KK57:

Ya hiçbir şeyi bilmeden ne çok bildiğinizi sanıyorsunuz.. herşeyi burda anlatsam 100 cümle olacak. Keklenmiyorum merak etmeyin. Kadın gayet geniş biri bu da asosyal netten başlamış bir ilişki yaşamışlar sonu yok ikiside biliyormuş vakit geçirmek amaçlı. Sonuçta benle tanışınca başta duyguları yoğun değilken onla konuşmaya devam etti ama benden hoşlanmaya başladı . Birden eksip atamadı onu da sonuçta kaç ay paylaşım yapıp konusmuslardi. Kadın boşanmış iki çocuklu bol vakitli biri. Şuan beni mesela erkek biliyor ve her zaman online durumda. Gayet normal sohbet ediyor . Anlamasına imkan yok ben ona göre planladım.. zaten gerçek hesabımı engelledi mesela kadın görmek istemiyor olabilir veya ona yazmamı istemiyor da olabilir bilemem. Benden bahsettiğini zaten açıkça söylemişti bana herşeyi baştan anlattığında. Kadında zaten tek onunla takılan biri değil belli ki o da ilgiye aç biri . Ama özgür biri ülkelere seyahat ediyor bununla konuşurken bile Türkiye de başka biriyle görüşmüş yani. Sevgililer desek değil sadece cinsellik desek değil . Paylasim işte illa bı adı olmak zorunda değil . Boşluk doldurma iki taraflı.

Cevap veriyorum : saglayamiyorum :olamaz:

Yani romantik ilgi psikolojik bir ihtiyac, insanlarin ihtiyaci var. Olmayinca da olmuyor. Bir sure gormezden gelebilirsin, kismet diyebilirsin ama bir sure sonra ciddi sekilde mutsuzluk ve depresyon sebebi olabiliyor. Insan yalnizlik icin yaratilmis bir canli degil.

Durduk yere tabiki demedi. Elimde güzel bir yol vardı kullandım onu da buraya yazmiyorum. Ucu ona çıkacak bir alisveris olayı diyeyim uluslararası. Öyle öyle konuyu getirdim oraya alacağım cevabı çok güzel hissettirmeden aldım .

Cevap veriyorum : saglayamiyorum :olamaz:

Yani romantik ilgi psikolojik bir ihtiyac, insanlarin ihtiyaci var. Olmayinca da olmuyor. Bir sure gormezden gelebilirsin, kismet diyebilirsin ama bir sure sonra ciddi sekilde mutsuzluk ve depresyon sebebi olabiliyor. Insan yalnizlik icin yaratilmis bir canli degil.

Aynen .. kadınlar kulübü önceden böyle değildi ya. Şimdi burada 2-3 kişi var her konuyu sabote eden. Nasıl mutsuzlarsa sürekli herkese cemkiriyorlar. Sevgi istiyorum diyene sen sus kendini sev diyen guruh ay valla gına geldi onlardan.. kendini sevmek ayrı duygusal ilişki ihtiyacı ayrı

Ben evli barklı teyzeyim zaten ben yaşıyacağımı yaşamışım bu yaşta bile senin gibi içim geçmediği için kusura bakma tabi :KK66: yazık üzülüyorumda bi yandan sana

Yaşayacağını yasamissin işte kaybedecek biseyin yok ipini şer ununu ele modu.. koy ver totosuna yasiyosun başka napican gençlik gidince. Ben memnunum ya gayet ahlak yapım seni aşar :)

Sevgilim yok. Hoslandigim biri var tüm gün dibimde isyerimde. Lakin önceki konumda anlatmıştım. Kendisi yabancı bir kadınla ilişki kurmuştu ve benle tanıştığında onla konuşmasına rağmen gizledi sonra bn öğrendim flortlesiyoduk baya üzüldüm derken bunla ilişki olmayacak anladım. Beraber çalışıyoruz. Ve yaş 27 tabi hormonlar bir yandan ilgi sevgi insan olmak bir yandan icimdne bazen ona sarılmak geliyor. Neden o çünkü dibimde o var belki de o yüzden o. Kadınla konuşmayı birakti beni bekliyor lakin ona güvenmiyorum. Esas sorum ise şefkat ve sevgi nasıl karşılanır.. normal kız arkadaş kardeş başka anne baba başka ikili ilişki başka çünkü .. sanırım biri olana dek mecburuz böyle olmasina
Sevilmeyi beklersen cok uzulursun. Ben cok üzüldüm

Hmm anladığım kadarı ile bu bahsettiğin çocuk hariç bir alternatif yok ve sende bir beraberlik istiyorsun hayatında o zaman bence şu yolu dene ,
misal çocuğu ölçtün biçtin hayatında kimse yok eminsin çocukla beraber ol hiç düşünme devam et .Fakat gördüğüm kadarı ile duygularının her an alabora olma ihtimali yüksek bir kişiliğe sahip olduğundan çocuğa çok kaptırma kendini bu ilişki süresince. Sürekli kendine o çocuğu sevmediğini telkin et dur. Çocuğa da pek aşık olduğunu belli ederek davranma . Bir süre bu şekilde ilerle zaten o zaman ak koyun kara koyun belli olur . Tabi cinsellik de yaşama . Yani işi son noktaya getirme , öpüş koklaş yapabilirsin. (Cinsellik yaşama deme sebebim konu sahibi işler yolunda gitmezse yaşadığı cinselikten ötürü ağır travma yaşayabilire benziyor )
Tüm bu şekil ilerledikten sonra eğer zaten çocuk da istiyor ise devam eder ve farklı bir boyuta taşınabilir yok olmazsa sen de çok üzülmemiş olursun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X