Sevgi ve şefkati naisl sağlıyorsunuz heey yalnızlar!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hiçbir şeyi bilmeden ne çok bildiğinizi sanıyorsunuz..
Sevgililer desek değil sadece cinsellik desek değil . Paylasim işte illa bı adı olmak zorunda değil . Boşluk doldurma iki taraflı.
Boşluk doldurma mı?:KK57:paylaşım mı?:kusmuk:
Ben hiçbir şey bilmiyorum canım bu konuda üstat sizsiniz.

Öf cevaplara bak. Yalnız olman normal seni kim niye sevsin ya? Teyze demişsin kadına sözde yaşından vuracak. Sen hiç yaşlanmayacaksın değil mi? 27 yaşındaymışsın zaten çok genç de değilsin. Ben senden küçüğüm ama farkındayım göz açıp kapayıncaya kadar 40'a 50'ye geleceğimin. Yaşçılık kadar kıro ve varoş çok az şey vardır herhalde.

Kadınla konusmayı bıraktı beni bekliyor😂😂
Senin yanında yanına 2 kere gittiği ukraynalı hatunla mesajlaşan, sorunca da "ingilizcemi geliştiriyorum" diyen adam şimdi her seyi bıraktı seni bekliyor öyle mi canım? Bi de sarılasın geliyor...Valla kusura bakma o herif ukraynalıya ne niyetle bakıosa, sen de adama o niyetle bakıyorsun başka bişi değil...

Yok efendim malum hormonları varmış...
Nerdeyse adamın ukraynalıya gittiğini öğrendikten sonra daha bi cekici geldi gözüne...Mart ayını kaçırma hadi...Bizde de var hormon...

Belki adam rusça kursuna başladı???

Son düzenleme:
Senin yanında yanına 2 kere gittiği ukraynalı hatunla mesajlaşan, sorunca da "ingilizcemi geliştiriyorum" diyen adam şimdi her seyi bıraktı seni bekliyor öyle mi canım? Bi de sarılasın geliyor...Valla kusura bakma o herif ukraynalıya ne niyetle bakıosa, sen de adama o niyetle bakıyorsun başka bişi değil...

Nerdeyse adamın ukraynalıya gittiğini öğrendikten sonra daha bi cekici geldi gözüne...Mart ayını kaçırma hadi...Bizde de var hormon...

Hepsini çıkarırım...
Ama en son 2 çocuklu kadınla napıcak evlenecek değil ya diyordu (teyze ona göre :27: ) kendisiyle evleneceğini düsünüyordu şimdi olay hormonlara kadar geldi mi :70: yanlız ölüp gidecek yazık bu içinin karalığıyla

Ama en son 2 çocuklu kadınla napıcak evlenecek değil ya diyordu (teyze ona göre :27: ) kendisiyle evleneceğini düsünüyordu şimdi olay hormonlara kadar geldi mi :70: yanlız ölüp gidecek yazık bu içinin karalığıyla

2 cocuklu ama 90-60-90 ...
O hatunun yanında kendisi teyze gibi kalmasın da...

Öf cevaplara bak. Yalnız olman normal seni kim niye sevsin ya? Teyze demişsin kadına sözde yaşından vuracak. Sen hiç yaşlanmayacaksın değil mi? 27 yaşındaymışsın zaten çok genç de değilsin. Ben senden küçüğüm ama farkındayım göz açıp kapayıncaya kadar 40'a 50'ye geleceğimin. Yaşçılık kadar kıro ve varoş çok az şey vardır herhalde.

Tatlım bu kişiyle olan muhabbetimi bilmediğin icin böyle düşünmen normal :) gerçekten huysuz bir teyze gibidir kendisi ben onu öyle kabul ettim yorumuna saygı duyuyorum

2 cocuklu ama 90-60-90 ...
O hatunun yanında kendisi teyze gibi kalmasın da...
Ama en son 2 çocuklu kadınla napıcak evlenecek değil ya diyordu (teyze ona göre :KK53: ) kendisiyle evleneceğini düsünüyordu şimdi olay hormonlara kadar geldi mi :KK70: yanlız ölüp gidecek yazık bu içinin karalığıyla

Öyle ya teyze tabi.. huysuz bir teyze misali benzer yönleriniz var :) hormonlara da gelebilir tabiki gencim güzelim 😘

Belki adam rusça kursuna başladı???

Üzgünüm ama bilmen lazım okuduğunu anlama sorunun var. Benim yanımda iki kez gittiğini nerden çıkardın ah anlasam bı.. neyse bu yazdıklarımı da anlamama durumun olacağı için yorulmasin parmaklarım 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X