Sevgi ve Şiddet..

olayn dısından biri olarak gordugumu soyluyorum her ne olursa olsun bir erkegin bir kadına el kaldırması onaylanabilcek birsey degil gozun sismis kafanı yumruklamıs sinirlendiginde sana siddet uygulayabilcek birisi demekki hepimiz sinirleniyoruz bazen icinden neler geciyor ama siddet uygulamıyoruz oyle olsa herkes birbirini dover sabır gerekli sabır yoksada o ilişki yurumez..
birde olayın icindeymisim gibi dusunuyorum sevgi oldugu icin arada insan bir daha yapmaz ama bende hatalıydım diye dusunuyor yada kendini oyle inandırmaya calısıyor ama en sonunda mantık kazanıyor bu tarz olaylarda dikkat et yarın oburgun daha buyuk sorunlarla karsılabilirsin iyi dusun

kesinlikle bende bundan korkuyorum..hiç birşey vazgeçlmez değil kesnlikle..üstüne gidip sinirlendiryorum ama bu onun bana şiddet uyglmasını haklı çıkarmaz...sadece brz zamana brkıyorum..şu an bana ne ypms olsada yıkılırım..ailemden çok uzakta bi yerde okuyorum...herşeym oldu o bnm çokta seviyorum ama yürümz biliyorum...artık üstünede gitmiyorum ..snavıma 3 ay kaldı o zmana kadar zmana brktım

kesinlikle bende bundan korkuyorum..hiç birşey vazgeçlmez değil kesnlikle..üstüne gidip sinirlendiryorum ama bu onun bana şiddet uyglmasını haklı çıkarmaz...sadece brz zamana brkıyorum..şu an bana ne ypms olsada yıkılırım..ailemden çok uzakta bi yerde okuyorum...herşeym oldu o bnm çokta seviyorum ama yürümz biliyorum...artık üstünede gitmiyorum ..snavıma 3 ay kaldı o zmana kadar zmana brktım

senin icin hayırlısı olsun cnm ama hep bunları goz onunde bulundur umarım bir daha yapmaz ama eger tekrarlarsa sakın dusunme bile devam etmeyi..senin yerinde olsam bende belki zamana bırakıyım derdim o yuzden seni anlamaya calısıyorum arada sevgi olunca mantık devre dısı oluyor ama kendine dikkat et insallah iyi olur hersey

Tabi kisilerin olaylara gore tepkileri farkli oluyor. Ben olsam bu adami birakinca degilde ilk tokati yiyince alt ust olurdum. Kendimden utanirdim herhalde nasil izin verdim buna diye. Cunku bu tokatlarin basi olmus sende kolunu morartircasina sikmis vs.
Neyse tatlim sen kendine neyi layik gorursen karsindakide onu layik gorur. Ezdirme kendini bunlarin intikaminida al.

haklısın tatlım..3 yıl okadar gzl bi ilşkimiz vardkı konduramadım yapamadım...utanmadım mı nasıl utandım ailemin yüzüne bakamadım..ama asla ezdrmem bundan snra..bn dedim ona dyecegimi zaten..biraz daha zamana ihtiyacım var..keske sevgimde o tokatlarla birlikte bitseydi ama bitmadi :(

haklısın zaten yazarkende bn nerde yanlış yptım demiştim..evt gerçekten ii analiz etmşsin..çok sıkıyorum bana dil döküyü nolur ugraşma git..bak sinirleniyorum ama ben durduramıyorum kendimi burada suç bnm ztn..ama diyorum ki ne yparsam yapayım bana vurmamalı bunu düşünüyorum..dedim bn üstüne gittigim için böle oldu ...o zman uğrasmıcam 4 aydır baktım üstüne gidilmesini istemiyor rahat bırakıyorum...ve hiç elini bile kaldırmadı...ama bn zamanında yptıgını kaldıramıyorum..ya tekrar dverse deyip duruyorum..

tatlım ama böyle bir mantık yokki.. benim eşim aşırı sakin kontrollü bi adamdır.bende eşimin üzerine çok gidiyordum..aşırı uzatırdım duvarları yumruklardı,kapıdan çıkıp giderdi..bi keresinde çok abarttıp çenemi sıktı..bende çeneme ayar verdim artık susacağım zamanı biliyorum..yani senin dediğin gibi mantık yok.
neden ne olursa olsun vurmamalı diyeceğine yarım saat çene yapmamalıydım demiyosun?
cinnet geçirip öldüren insanlarda var...insandan insana ve ruh halinden ruh haline değişir cnm

senin adam şiddet yanlısı değil..bence sende kendine çeki düzen ver..tabiki seviyosan

senin icin hayırlısı olsun cnm ama hep bunları goz onunde bulundur umarım bir daha yapmaz ama eger tekrarlarsa sakın dusunme bile devam etmeyi..senin yerinde olsam bende belki zamana bırakıyım derdim o yuzden seni anlamaya calısıyorum arada sevgi olunca mantık devre dısı oluyor ama kendine dikkat et insallah iyi olur hersey

kesnlikle bnde braz önce bi yorumda yazdım..asla bidaha ezdirmicem..ama işte ben aşık olunca bmbşka oluyorum..ve bnm ilk sevgilimdi..ilk gözağrım..zamana braktım ama ileriyide düşündgümü söleyemem..teşekkrler tatlım..inş

tatlım ama böyle bir mantık yokki.. benim eşim aşırı sakin kontrollü bi adamdır.bende eşimin üzerine çok gidiyordum..aşırı uzatırdım duvarları yumruklardı,kapıdan çıkıp giderdi..bi keresinde çok abarttıp çenemi sıktı..bende çeneme ayar verdim artık susacağım zamanı biliyorum..yani senin dediğin gibi mantık yok.
neden ne olursa olsun vurmamalı diyeceğine yarım saat çene yapmamalıydım demiyosun?
cinnet geçirip öldüren insanlarda var...insandan insana ve ruh halinden ruh haline değişir cnm

senin adam şiddet yanlısı değil..bence sende kendine çeki düzen ver..tabiki seviyosan

aynı onun bana dedgini dedin...yarım saat bişey deme bn zaten düzliyorum bn sana vurmak istemiyorum şiddet yanlısı degilim die....

seviyorum onun sevgisinin bnden daha çok oldgnada eminim..4 aydır kapıyorum ağzımı artık kavga bile etmiyoruz...ama ileriden korkuyorum..

sadece çok ısrar ettiğimde inatlaştıgımda sert çıkıyo...

bana bagırırdı eskide uyardım...ve şimdi asla bgrmaz o kadar vururken bile..inş buda düzelr diyorum ama gvnemyorum

Sevgi varda Siddet yoktur
Siddet varsa Sevgi yoktur

cok basit ve acik bi formül... Hic bosuna kandirma kendini sevgilim beni seviyor diye...
sevmiyor...
kasimi gözümü sisirip, kafama yumruklar atam beni sevse ne olur sevmese ne olur ayrica
cehennemin dibine kadar yolu var...

aynı onun bana dedgini dedin...yarım saat bişey deme bn zaten düzliyorum bn sana vurmak istemiyorum şiddet yanlısı degilim die....

seviyorum onun sevgisinin bnden daha çok oldgnada eminim..4 aydır kapıyorum ağzımı artık kavga bile etmiyoruz...ama ileriden korkuyorum..

sadece çok ısrar ettiğimde inatlaştıgımda sert çıkıyo...

bana bagırırdı eskide uyardım...ve şimdi asla bgrmaz o kadar vururken bile..inş buda düzelr diyorum ama gvnemyorum

cnm kendine mi güvenmiyosun :1: adam sen susuncağın yeri bilince gıkı çıkmayan bi adam..

şiddet yanlısı adam her şeyi bahane eder döver.. ama sen sadece sen uzatınca bu durumda karşılaştığını yazmışsın..

eşimde bana derki o çeneyi yapacağına bana 2 yumruk at ve sus der yeterki sus,kendimi kaybetmekten korkarım der...seninkide öyle sanırım:36: kulağımızı tıkıcaz ve susucazz

ben 8 yılı geride bıraktım 8 aylıkta evliyim yıllar önce aştım bu sorunu çok şükür yıllarca bişi olmadı olmazdaa :8:

Sevgi varda Siddet yoktur
Siddet varsa Sevgi yoktur

cok basit ve acik bi formül... Hic bosuna kandirma kendini sevgilim beni seviyor diye...
sevmiyor...
kasimi gözümü sisirip, kafama yumruklar atam beni sevse ne olur sevmese ne olur ayrica
cehennemin dibine kadar yolu var...

bn ona olan sevgimden eminim ama bnde vuruyorum adeta dövşyoruz...vucudunun çogu yeri morarmstır...ama sevmiyoda olbilir kimsenin içini bilemzsn kendinden bşka...

ne yaparsam yapayım şiddete karsıyım ama sevmiyo diemyrum gerçkten...sevmeyen bi insan neden devmlı ilgilenir,sahiplenir.merak eder..ki önemli olan bni sevip sevmemeside degil zaten...

şiddet ve bnm dyglarım..

cnm kendine mi güvenmiyosun :1: adam sen susuncağın yeri bilince gıkı çıkmayan bi adam..

şiddet yanlısı adam her şeyi bahane eder döver.. ama sen sadece sen uzatınca bu durumda karşılaştığını yazmışsın..

eşimde bana derki o çeneyi yapacağına bana 2 yumruk at ve sus der yeterki sus,kendimi kaybetmekten korkarım der...seninkide öyle sanırım:36: kulağımızı tıkıcaz ve susucazz

ben 8 yılı geride bıraktım 8 aylıkta evliyim yıllar önce aştım bu sorunu çok şükür yıllarca bişi olmadı olmazdaa :8:

yok tabiki kendime güveniyorum ama o bnm ilk sevgilim ...ama onun bana öle bi bkısı varki ki arkdaslarımda der hep aşkla bkyo gerçekten...ama bn ölemiyim blmiyorum..

evt ksnlikle sussam bişey ypmcak bundan adım gibi eminim..çnkü artık susyorum kndiliğinde sakinleşiyo..hiçte bişey yapmaz....aynen kndimi kaybtmek istemiyorum nolr ugrasma...dil döker ama bn duramam....

şimdi tutyorum kendimi ama yinede korkuyorum....ve gerçekten zmana bırakıp susmak en iisi galiba...o zman nasıl die...

maşşllah canım inş...bide bn asabilsem...

bn ona olan sevgimden eminim ama bnde vuruyorum adeta dövşyoruz...vucudunun çogu yeri morarmstır...ama sevmiyoda olbilir kimsenin içini bilemzsn kendinden bşka...

ne yaparsam yapayım şiddete karsıyım ama sevmiyo diemyrum gerçkten...sevmeyen bi insan neden devmlı ilgilenir,sahiplenir.merak eder..ki önemli olan bni sevip sevmemeside degil zaten...

şiddet ve bnm dyglarım..

kendini niye sucluyorsun sürekli, neden onu hakli cikarma cabasina giriyorsun?
yok cok üstüne variyorum, cok bende dövüyorum...

var ya, istiyorsan tepesine cik... bu dövmesini hakli mi cikarir. cok ilgiliyse neden ilgisini cekebilmek icin bu kadar ugrasiyorsun o zaman?
bu celiski degilde ne...
yemisim böyle sevgiyi, hala sevgisinden eminim diyorsun...
belli ki kafasinda sorunlari var, hangi normal insan böyle bisey yapabilir ki...
onunla ugrasiyorsun diye kafana yumruklar atan, yarin bi gün neler yapar sana...
hafife almamak gerekir böyle seyleri...

dayak yiyosun, dayak atiyorsun... ortada saygi adina bisey kalmamis zaten, daha ne iliskisi ki bu :26:

Son düzenleme:
ben senin problemini gerçekten iyi anladığımı düşünüyorum...ve erkek arkadaşının seni çok sevdiğine eminim..problemini çok güzel ifade etmişsin, bende yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni..inş. sende aşarsın cnm :34:

kendini niye sucluyorsun sürekli, neden onu hakli cikarma cabasina giriyorsun?
yok cok üstüne variyorum, cok bende dövüyorum...

var ya, istiyorsan tepesine cik... bu dövmesini hakli mi cikarir. cok ilgiliyse neden ilgisini cekebilmek icin bu kadar ugrasiyorsun o zaman?
bu celiski degilde ne...
yemisim böyle sevgiyi, hala sevgisinden eminim diyorsun...
belli ki kafasinda sorunlari var, hangi normal insan böyle bisey yapabilir ki...

dayak yiyosun, dayak atiyorsun... ortada saygi adina bisey kalmamis zaten, daha ne iliskisi ki bu :26:

diger yorumlara bakarsanız ne yaparsam yapayım onun buna hakkı yok dedim zaten....saygı şiddetle bitmiyor bana göre...bn de yaşadım vurma dygusunu cinnet geçirir gbi o zman sevdigin gözkmyor gözüne...ki bn onu haklı çıkarmıyorum..evt bazı konularda haksızım üstüme gitmemem gerkiyor birini buna ypmamam gerekiyor ama onunda ne olrsa olsun bana vurmaması gerekiyor....

bn sadece zmana brktım..

ayy tamam yani üstüne gitmişsin de gittiğin konu ne allahaşkına hakaret mi ettin,sadakatsizlik mi yaptın da vurma hakkını kendinde görüyor? konsere götürmek için yırtındın diye vurması falan bana cok anormal geldi.ama gönül ferman dinlemez tabi,sevgi gösterdiği için bırakamazsın da..sen de üstüne saldırdıgına göre zaten cok naif kırılgan bi bayan degilsin :27:

ben senin problemini gerçekten iyi anladığımı düşünüyorum...ve erkek arkadaşının seni çok sevdiğine eminim..problemini çok güzel ifade etmişsin, bende yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni..inş. sende aşarsın cnm :34:

çok teşekkr ederim canım destegin ve önerilerin için..gerçkten içimi okudun...inş canım zman gösterecek herşeyii..

ayy tamam yani üstüne gitmişsin de gittiğin konu ne allahaşkına hakaret mi ettin,sadakatsizlik mi yaptın da vurma hakkını kendinde görüyor? konsere götürmek için yırtındın diye vurması falan bana cok anormal geldi.ama gönül ferman dinlemez tabi,sevgi gösterdiği için bırakamazsın da..sen de üstüne saldırdıgına göre zaten cok naif kırılgan bi bayan degilsin :27:

asıl konu knser deyil aslına..öneden gidecekti..nolduysa vazgeçti moreli bozk oturuyodu..glmicem dedim...az uğrasmadım gerçkten üstüme glme dedkçe gittim.ne yaptıgı biliyorum onun yerinde olsam bnde kötü olrdum...ama ne olrsa olsun vurmamalı iste..evt biri bana karsı bişey yptıgında kndi köşeme çekilip sızlanmam saldrgan oluyorum

asıl konu knser deyil aslına..öneden gidecekti..nolduysa vazgeçti moreli bozk oturuyodu..glmicem dedim...az uğrasmadım gerçkten üstüme glme dedkçe gittim.ne yaptıgı biliyorum onun yerinde olsam bnde kötü olrdum...ama ne olrsa olsun vurmamalı iste..evt biri bana karsı bişey yptıgında kndi köşeme çekilip sızlanmam saldrgan oluyorum

yaa bagırırsın git basımdan dersin evden kapıyı vurar cıkarsın da gozunu sisiresiye vurmak nedir? seni sevmiyordur diyemem,ama psikolojisi gercekten bozuk yani senin üstüne cok gidisinle ilgili bisi degil bu.

bu arada inanamadım yorumlara..eee okadar üstüne gitmişsin olur oyle diyenlere gercekten agzım acık okudugum yorumlar oldu:53:

Üniversite son sınıftasınız yakında mezun olacaksınız. Birbirinize şiddet gösterdiğiniz gerilimli bir ilişkiniz var. Hem de konsere gitmek gibi antin kuntin nedenlerden. İkinizinde ciddi öfke kontrol sorunu var. Sevgi ve şiddet bir arada bir ilişki olmaz. Saygı bitmişse sevgi de biter. 3 yıldır beraber olduğunuza göre bu ilişkinin geleceğinin ne yöne gittiğini düşünebilecek bir olgunluktasınız. Siz ne kadar sahiplense korusa da böyle hastalıklı sevgiyle yüzünüz gözünüz mor bir şekilde mutlu mu olacaksınız?

Yakında mezun olup meslek sahibi olacak genç bir bayan yediği dayağı bir kenara bırakıp sevgilisinin onu koruyup sahiplenmesinden mutluluk duyuyor. Aileniz sizi sevgiliniz dövsün diye mi yetiştirip okutuyor? oturun bir düşünün.

Son düzenleme:
yaa bagırırsın git basımdan dersin evden kapıyı vurar cıkarsın da gozunu sisiresiye vurmak nedir? seni sevmiyordur diyemem,ama psikolojisi gercekten bozuk yani senin üstüne cok gidisinle ilgili bisi degil bu.

bu arada inanamadım yorumlara..eee okadar üstüne gitmişsin olur oyle diyenlere gercekten agzım acık okudugum yorumlar oldu:53:

gözümü şişirdigi baska zmandı..o da öle olcagını tahmin etmiyodu ama bu önmli degil vurdu zaten bikere ha şişmiş ha şişmemiş...evt bncede bozuk şu son iki sender saçları byazladı kndinden bkmış karamsar bn çok üzülüyorum onun o haline anlıyorumda onu ama elimden bişey glmiyo...

aynen soklar icindeyim... :26:
bi kadin olarak böyle biseyi nasil bu kadar normal karsilanabiliyor anlamiyorum...

Back
X