olayn dısından biri olarak gordugumu soyluyorum her ne olursa olsun bir erkegin bir kadına el kaldırması onaylanabilcek birsey degil gozun sismis kafanı yumruklamıs sinirlendiginde sana siddet uygulayabilcek birisi demekki hepimiz sinirleniyoruz bazen icinden neler geciyor ama siddet uygulamıyoruz oyle olsa herkes birbirini dover sabır gerekli sabır yoksada o ilişki yurumez..
birde olayın icindeymisim gibi dusunuyorum sevgi oldugu icin arada insan bir daha yapmaz ama bende hatalıydım diye dusunuyor yada kendini oyle inandırmaya calısıyor ama en sonunda mantık kazanıyor bu tarz olaylarda dikkat et yarın oburgun daha buyuk sorunlarla karsılabilirsin iyi dusun
kesinlikle bende bundan korkuyorum..hiç birşey vazgeçlmez değil kesnlikle..üstüne gidip sinirlendiryorum ama bu onun bana şiddet uyglmasını haklı çıkarmaz...sadece brz zamana brkıyorum..şu an bana ne ypms olsada yıkılırım..ailemden çok uzakta bi yerde okuyorum...herşeym oldu o bnm çokta seviyorum ama yürümz biliyorum...artık üstünede gitmiyorum ..snavıma 3 ay kaldı o zmana kadar zmana brktım