merhaba arkdaslar..ne zmandır bu siteyi takip ediyodum ama bugn üye olup derdimi size anlatmak istedim ve yorumlarınınzı bklyorum...
benm 4 yıllık bi ilişkim var gayet güzel bşladı herşey şimdide ii ama eskisi gibi olmuyor..
üni 1.snfta bşladık benim için herşeyi yaptı diyebilirim...
dgru düzgn 2 sene hiç kavga etmedik...sadece bana bi kere bagırdı (ki ben hiç gelemem) uyardım ve o gnden snra şimdiye kadar hiç bağırmadı...
3. snıfa giderken son dönem tartışmalarımız oldu..devamlı oyun oynuyodu pc de ve ben çok bunalıyodum ve hep ilgi isteyen biriyim...bırakmadım bi gün pc basına otrmasına elinden tuttum..ben inatlaştım o inatlaştı bilegime öle bi cimdirik attı ki mosmor kaldı ne oldugumu anlayamadım öle kaldım bi süre...tabi özr diledi tamam dedim geçtik..
benim sevgilim evden hiç çıkmaz dgru düzgn bnde eve kapanıp kalamam..bi knser vardı ünide gidelim dedim tamam dedi tam knser günü hayır...sinir oldum devmlı çekiştirdim oturdgu yerden kaldırdım(çok ısrarsı e inatçı oluyorum bazen) yok diyo gelmicem diyip iktirdi beni..düştüm yere gittim npyosun die yanına (ben asla o an sızlanmam diklenrim böle durumda) bi tane tokat attı...

yine noldugumu şasrdım tabi çıktım gittim..nyse tabi yine özürler sen üstüme gldin öle durumlarda beni bırak tek bunu istiyorum üstüme gelme dio (ama ben bunu bi türlü beceremedim )
4.snıftayız şimdi...geçen dönem aynı eve çıktık...birden degişti bu bi tavrlar sanki ona muhtaçmışım gibi ki çık die ne kadar yalvardı...bi konudan tartışmaya başladık yine..oturdu sustu pc başına müzik dinliyo konuşmuyo...1 saat sonrada derse gidecek bakyım moreli bozuk onada gitmicek...gittim yanına başladım uğraşmaya..o müziği acıyo ben kapıyorum..nolur rahat bırak beni üstüme gelme seni üzmek istemiyorum die..o öle dedikçe ben üstüne gittim....
yarım saat böle uğraştım bana dönüp gözümün kenarına bi tane vurdu ama nasıl vurduysa artık gözümün kenarı ceviz kadar şişti..bi baktım aynaya ne yapacagımı bilemedim o an deliye döndüm...odayı dagıttım gittim ona vurdum öle duruyo...ayna vardı kare orta boy onu attım dirsegine geldi baktım ayna kırılmış dirsegi kanıyo...
baktı koluna üstüme yürüdü kafama 4 5 tane yumruk atmstır heralde...ben yne kaçtım evden...aynı eve çkmstık mecbur yine geldim zaten...snra bi gün sinir oldum yine kapıyı çarpıp çıktım o dada tekrar odaya geldigimde sen npyosun die tokat atacaktı fırsat vermedim çekildim...ama bu çok zoruma gitmişti tamam ne olrsa olsun vurması yanlış ama hep üstüne gidince devmlı uğrasınca vuruyodu ....ama bu alşkanlık geldi bana...snra yarı yıl geldii biz eve gittik..1,5 ay görmedik birbirimizi...en tokat olayında çok utanmış beyfendii
yarı yılda arayıp sormadım pek umursamıyo gibi yaptım..devamlı arıyodu...şimdi 4 ay oldu kavgadan sonra..bi kere bile tartışmadık daha...artık öle durumlarda üstüne gitmiyorum...bazen karamsar olrdu ben uğrasırdım,pc takılırdı ugrasırdım ama artık bıraktım onları ve baktım çok ilgili bana...
ki seven insan vurmaz bana görede öle ama ben sevgisinden eminim biz devmlı yayanayız 2 3 saatlik okula gider msj atar o arada nsılsın die..glir glmez özledim die sarılır öpmeden evden çıkmaz...
ne desem elinden geldikçe yaptı koruyup kolladı..öle bakar ki bazen anlarım gözlerinden..ben fevri biriyim bi an sinirlenir geçer..kavga ederiz tamam bitsin derim ama o an tartışmayı bitiri olmaz öle seviyorum seniii...
ben nerde yanlış yaptım ve napmalıyım arkdaslar bana yardım edin nolur...sizce ayrılmalımıyım...korkuyorum ben yine böle tartışırız die..ve tek taraflı deil biz resmen dövüşüyoruz ev yerle bir oluyor...ama artık 4 aydır maşşallah çok iiyiz ama tekrar olmayacagı ne malum..
uzun yazdım kusura bakmayın ama ben kmseye anlatamdım bunları...teşkkr ederim şimdiden