Sevgi ve Şiddet..

okurken irkildimm.. kavga, tartışma bazen iteleşme her ilişkide olurr.. ama bu şiddet.. sana bir bayan olarak tavsiyem evlenmeye kalkma.. hayatı zehir etme bir el bir kere kalktıysa inan daima kalkıcaktırr, bu yaşamında sana ders olucak ve olgunlaştıracak bir olay ama tavsiyem uzak dur.. inan degişmiycekktirr.. Sevgiyle kall..

İkinizde şiddet yanlısısınız. Sevgilinizinki fiziksel şiddet, sizinki psikolojik şiddet. İkinizin de destek alması lazım; hem de acilen...

aslında hiç birşey söylememize gerek yok.. Yazdıgın konu başlıgını karşına al ve bir oku.. *Sevgi ve şiddet* bu iki kelime yanyana gelmişse korkmalısın..

Üniversite son sınıftasını yakında mezun olacaksınız. Birbirinize şiddet gösterdiğiniz gerilimli bir ilişkiniz var. Hem de konsere gitmek gibi antin kuntin nedenlerden. İkinizinde ciddi öfke kontrol sorunu var. Sevgi ve şiddet bir arada bir ilişki olmaz. Saygı bitmişse sevgi de biter. 3 yıldır beraber olduğunuza göre bu ilişkinin geleceğinin ne yöne gittiğini düşünebilecek bir olgunluktasınız. Siz ne kadar sahiplense korusa da böyle hastalıklı sevgiyle yüzünüz gözünüz mor bir şekilde mutlu mu olacaksınız? Yakında mezun olup meslek sahibi olacak genç bir bayanın yediği dayağı bir kenara bırakıp sevgilisinin onu koruyup sahiplenmesinden memnunluk duymasına inanamıyorum ben, aileniz sizi sevgiliniz dövsün diye mi yetiştirip okutuyor? oturun bir düşünün.

evt bunu düşünüyoruz biz yapamyız olmucak diyoruz..evliliği yürütemeyiz diyoruz bunları konuşuyoruz..bn öfkeme yenik düşüyorum oda öle..bn ısrar ettikçe o sinir oluyo o sinir oldkça ben..

evt koruyup kollamasından memlukluk duyarım çünkü siz bnim ne yasadıgımı bilmiyosunuz oun bni korumak için neler yptıgını bilmiyorsunuz..ama bu demek degil ki yedigim dayagı bi kenara bırakıyorum..bn asla onun bana yptıgı iyiliği unutacak kadar nankörde degilim vurdugu unutacak kadar saf..bn zaten bi yorumumda yazdım ailemin yüzüne bakamıyorum die..sadece zmana bırakıyorum..

zaten bu ilişkiler konusunda erkek arkadaşlarından dert yanan kadınlar kulubu üyesi bayanlarında gözlemledigim bisey var,
önce konu acıyolar erkek arkadaslarının olumsuz huylarından sözediyolar,daha sonraaaaaa aman Allahım erkek arkadasını kotuleyici yorumlar okundu mu erkek arkadas bir kıymetleniyor bir kıymetleniyor..ama ben de oyle yaptım ama ben de boyle yaptım oyuzden o da boyle yaptı yoksa yapmazdı gibisinden yorumlar baslıyor sonra.yani gercekten bazı bayanların asıl istegi gozunun acılması degil,sadece duymak istediklerini duymak istiyolar..e yapmayın ozaman anacım ya,kıyamıyorsanız dert yanmayın,katlanın olsun bitsin:34:

zaten bu ilişkiler konusunda erkek arkadaşlarından dert yanan kadınlar kulubu üyesi bayanlarında gözlemledigim bisey var,
önce konu acıyolar erkek arkadaslarının olumsuz huylarından sözediyolar,daha sonraaaaaa aman Allahım erkek arkadasını kotuleyici yorumlar okundu mu erkek arkadas bir kıymetleniyor bir kıymetleniyor..ama ben de oyle yaptım ama ben de boyle yaptım oyuzden o da boyle yaptı yoksa yapmazdı gibisinden yorumlar baslıyor sonra.yani gercekten bazı bayanların asıl istegi gozunun acılması degil,sadece duymak istediklerini duymak istiyolar..e yapmayın ozaman anacım ya,kıyamıyorsanız dert yanmayın,katlanın olsun bitsin:34:

ne alakası var..bn zaten diyorum psi sornları var..bana vurma hakkı yok...
ohh ne güzel bana vuruyor o bitane demiyorum farkındaysanız...

sadece bana şiddet uyguladı die tamamen kötü olmaz...

okurken irkildimm.. kavga, tartışma bazen iteleşme her ilişkide olurr.. ama bu şiddet.. sana bir bayan olarak tavsiyem evlenmeye kalkma.. hayatı zehir etme bir el bir kere kalktıysa inan daima kalkıcaktırr, bu yaşamında sana ders olucak ve olgunlaştıracak bir olay ama tavsiyem uzak dur.. inan degişmiycekktirr.. Sevgiyle kall..

teşkkr ederim..zaten ileri düşünemiyorum demiştim sadece zamanı şimdi degil..bn bunu suan kaldıramam..zmana brkyorum

ne alakası var..bn zaten diyorum psi sornları var..bana vurma hakkı yok...
ohh ne güzel bana vuruyor o bitane demiyorum farkındaysanız...

sadece bana şiddet uyguladı die tamamen kötü olmaz...

tamamen kötü bir insan demedim zaten..sevmiyordur seven vurmaz da demiyorum vurabilir psikolojik sorunları varsa isterse sevgisinden askından ölsün yine vurabilir.ama ben cok ustune gittimi okadar cok vurguladın ki onun yaptıgını normallestirme cabası gibi gorunuyor biraz.

aslında hiç birşey söylememize gerek yok.. Yazdıgın konu başlıgını karşına al ve bir oku.. *Sevgi ve şiddet* bu iki kelime yanyana gelmişse korkmalısın..

zaten korkuyorum...çnkü sevgim var ama şiddetide ykstıramıyorum...sadece o an neden bitrmedim diorum..şimdide bşy olmayınca kndimi kandrmaya çlşıyorum...

zmanla herşey daha ii olacak inş

tamamen kötü bir insan demedim zaten..sevmiyordur seven vurmaz da demiyorum vurabilir psikolojik sorunları varsa isterse sevgisinden askından ölsün yine vurabilir.ama ben cok ustune gittimi okadar cok vurguladın ki onun yaptıgını normallestirme cabası gibi gorunuyor biraz.

hayır asla normal degil...ne olrsa olsun eli kalkmamalı...bnde öfkemi kntrl eden biri dgilimdir..o anki durum bmbaska...ama ne olrsa olsun olmamalı..biz bi konudan tartısırız diyelim bn çok sert yanıtlar verirm yinede bişey dmez..ama bazen istemedigi bişey için çok ısrarcı olrum o an moreli bozktur ama bn üstüne üstüne giderim ozma patlıyo..bu tani onu haklı çıkrmaz..ama bnm yptıgımda dgru denilemz bn bunu dmek istiyorum

konu sahibinin sevgilisini haklı bulan yorumları hayretle okudum

insanın saygısı olmalı kendine...

aman allahım ne yapabilirim mi diyor?hiçbirşey yapma sus otur evinde.şakamısın sen ya .adam seni resmen benzetiyor .ne demek üstüne gidince yapıyor .zaten iki taraf sinirliyse biri alttan almalı da yani faturasıda böle ağır olmamalı .bence dayak olayı artarak devam eder.siz evlenirseniz de seviyorum kabul ederim dersen bilemem ama bir fikseyi bile kaldıramam allah yaşatmasın hiç hayatımda bir erkek tarafından tartaklanmadım allah korusun .kaldı ki evli bile değilsin neden çekiyorsun anlamış değilim.sevdiğinden eminim demişsin bbütün bunlara rağmen pessss.....

canim ne okulu bitirmesi falan ya,erteleme ayriligi neden cekiyorsun sen bu adami ?? eger durum soyle olsaydi: sen mesela sevgiline bi konuda cok israrcisin o da diyo ki lutfen israr etme,istemedigim seylerin zorla yaptirilmasi hic hosuma gitmiyo dese ve bagirsa,sana derim ki" biraz guzellkle yaklas bakalm tatli dil yilani deliginden cikarir misali ".. ve de daha sevgilisiniz cocuga bu kadar karisma derim. ama durum bambaska.. ve sen ilerde bu adamla evlensen esi oldugun icin artik hayatina karisma hakki olacak sende. istemedigin seyleri zorla yaptigini dusunsene. ve sen tepki verdiginde kafa goz girisir bu adam sana. cidden kendimi senin yerine koyarak yaziyorum bunlari. kendine yazik etme. birak kendi pisliginde bogulsun dengesiz cunku..

canim ne okulu bitirmesi falan ya,erteleme ayriligi neden cekiyorsun sen bu adami ?? eger durum soyle olsaydi: sen mesela sevgiline bi konuda cok israrcisin o da diyo ki lutfen israr etme,istemedigim seylerin zorla yaptirilmasi hic hosuma gitmiyo dese ve bagirsa,sana derim ki" biraz guzellkle yaklas bakalm tatli dil yilani deliginden cikarir misali ".. ve de daha sevgilisiniz cocuga bu kadar karisma derim. ama durum bambaska.. ve sen ilerde bu adamla evlensen esi oldugun icin artik hayatina karisma hakki olacak sende. istemedigin seyleri zorla yaptigini dusunsene. ve sen tepki verdiginde kafa goz girisir bu adam sana. cidden kendimi senin yerine koyarak yaziyorum bunlari. kendine yazik etme. birak kendi pisliginde bogulsun dengesiz cunku..

durum şöyle olsaydı demişsiniz ya evt bn onaa ısrar ediyorum ve yarım saat dil döküyo nolur ısrar etme die..ki biliyorum o an üstüne gitmsem zaten bi saat snra kndi kalkar bn dmeden yapar...oevet kesnlkle bana şimdide karsır istemdgi şeyleri yapmısımdır ama hiç vrmudı sadece küsüp oturur..bnm üstüme gittiğim zmanlar ve tatlı dille baslıyorum ama snra el kol harektleri yapyıorrum..

ama bu asla bana vurmsını gerektirmiyor..şimdi istemdi şeyleri yapmyınca evt
bişey
ypmıyo ama bnde dedginiz gibi evlilik boyutunu düşünemiyorum....kndide dio biz olamyız şu halimize bak..senin suçun dedgimde evt vurmamalıyım ama çileden çıkrıyosun diyo....

okulun bitmesini erteliyorum evt şimdi olsa yine ertelmicem...4 aydır bi sorun yok olmayagda ne malum da...olsa zatn asla..bana vurdgu dnemde çok güçsüzdün blki o anki halle kbllndm..yeni yeni kndime gliyorum kaç ay snra sen böle ypmstn diemedim....

ben gerçkten seviyorum ve bni dvmüş oldasa bunalıma girerim ayrılınca alışkanlıklar kolay dgil..bnm kpss sınavım var onuda düşünmeliyim..

Ya büyük kanuşmayayaım ama ben hiç onaylamama böyle olayları. evgilim benim elimi itse bile deliye dönerim. Sen bence en başından fazla rahat olmuşsun.İnsanın kafasına vurmak nedir ya. İnsan sinirlenince kardeşinin bile anca poposuna falan vurur. Servdiği insana yumruk atmak nedir ya. Bence sen çnce biraz otur düşün. İkinizde uni de okuyorsunuz. Cahil falan değilsinziç Kendinizi toparlayıon bence. Sen de kendini bu kadar ezdirme. Sinirlerine hakim olmalı karşındaki insan. Yoksa bu bir sorundur. Bence açıkça konuş onunla.

merhaba arkdaslar..ne zmandır bu siteyi takip ediyodum ama bugn üye olup derdimi size anlatmak istedim ve yorumlarınınzı bklyorum...

benm 4 yıllık bi ilişkim var gayet güzel bşladı herşey şimdide ii ama eskisi gibi olmuyor..

üni 1.snfta bşladık benim için herşeyi yaptı diyebilirim...

dgru düzgn 2 sene hiç kavga etmedik...sadece bana bi kere bagırdı (ki ben hiç gelemem) uyardım ve o gnden snra şimdiye kadar hiç bağırmadı...

3. snıfa giderken son dönem tartışmalarımız oldu..devamlı oyun oynuyodu pc de ve ben çok bunalıyodum ve hep ilgi isteyen biriyim...bırakmadım bi gün pc basına otrmasına elinden tuttum..ben inatlaştım o inatlaştı bilegime öle bi cimdirik attı ki mosmor kaldı ne oldugumu anlayamadım öle kaldım bi süre...tabi özr diledi tamam dedim geçtik..

benim sevgilim evden hiç çıkmaz dgru düzgn bnde eve kapanıp kalamam..bi knser vardı ünide gidelim dedim tamam dedi tam knser günü hayır...sinir oldum devmlı çekiştirdim oturdgu yerden kaldırdım(çok ısrarsı e inatçı oluyorum bazen) yok diyo gelmicem diyip iktirdi beni..düştüm yere gittim npyosun die yanına (ben asla o an sızlanmam diklenrim böle durumda) bi tane tokat attı...:( yine noldugumu şasrdım tabi çıktım gittim..nyse tabi yine özürler sen üstüme gldin öle durumlarda beni bırak tek bunu istiyorum üstüme gelme dio (ama ben bunu bi türlü beceremedim )

4.snıftayız şimdi...geçen dönem aynı eve çıktık...birden degişti bu bi tavrlar sanki ona muhtaçmışım gibi ki çık die ne kadar yalvardı...bi konudan tartışmaya başladık yine..oturdu sustu pc başına müzik dinliyo konuşmuyo...1 saat sonrada derse gidecek bakyım moreli bozuk onada gitmicek...gittim yanına başladım uğraşmaya..o müziği acıyo ben kapıyorum..nolur rahat bırak beni üstüme gelme seni üzmek istemiyorum die..o öle dedikçe ben üstüne gittim....

yarım saat böle uğraştım bana dönüp gözümün kenarına bi tane vurdu ama nasıl vurduysa artık gözümün kenarı ceviz kadar şişti..bi baktım aynaya ne yapacagımı bilemedim o an deliye döndüm...odayı dagıttım gittim ona vurdum öle duruyo...ayna vardı kare orta boy onu attım dirsegine geldi baktım ayna kırılmış dirsegi kanıyo...

baktı koluna üstüme yürüdü kafama 4 5 tane yumruk atmstır heralde...ben yne kaçtım evden...aynı eve çkmstık mecbur yine geldim zaten...snra bi gün sinir oldum yine kapıyı çarpıp çıktım o dada tekrar odaya geldigimde sen npyosun die tokat atacaktı fırsat vermedim çekildim...ama bu çok zoruma gitmişti tamam ne olrsa olsun vurması yanlış ama hep üstüne gidince devmlı uğrasınca vuruyodu ....ama bu alşkanlık geldi bana...snra yarı yıl geldii biz eve gittik..1,5 ay görmedik birbirimizi...en tokat olayında çok utanmış beyfendii

yarı yılda arayıp sormadım pek umursamıyo gibi yaptım..devamlı arıyodu...şimdi 4 ay oldu kavgadan sonra..bi kere bile tartışmadık daha...artık öle durumlarda üstüne gitmiyorum...bazen karamsar olrdu ben uğrasırdım,pc takılırdı ugrasırdım ama artık bıraktım onları ve baktım çok ilgili bana...

ki seven insan vurmaz bana görede öle ama ben sevgisinden eminim biz devmlı yayanayız 2 3 saatlik okula gider msj atar o arada nsılsın die..glir glmez özledim die sarılır öpmeden evden çıkmaz...

ne desem elinden geldikçe yaptı koruyup kolladı..öle bakar ki bazen anlarım gözlerinden..ben fevri biriyim bi an sinirlenir geçer..kavga ederiz tamam bitsin derim ama o an tartışmayı bitiri olmaz öle seviyorum seniii...

ben nerde yanlış yaptım ve napmalıyım arkdaslar bana yardım edin nolur...sizce ayrılmalımıyım...korkuyorum ben yine böle tartışırız die..ve tek taraflı deil biz resmen dövüşüyoruz ev yerle bir oluyor...ama artık 4 aydır maşşallah çok iiyiz ama tekrar olmayacagı ne malum..

uzun yazdım kusura bakmayın ama ben kmseye anlatamdım bunları...teşkkr ederim şimdiden

aman guzel kardesim evli degilmissinya okuyunca sevindim..

hemen ayril ve asla katiyen ne yapalirim bunun icin diye bile sorma.. arkana bakmadan kac kurtul bu sadistten.

Ya büyük kanuşmayayaım ama ben hiç onaylamama böyle olayları. evgilim benim elimi itse bile deliye dönerim. Sen bence en başından fazla rahat olmuşsun.İnsanın kafasına vurmak nedir ya. İnsan sinirlenince kardeşinin bile anca poposuna falan vurur. Servdiği insana yumruk atmak nedir ya. Bence sen çnce biraz otur düşün. İkinizde uni de okuyorsunuz. Cahil falan değilsinziç Kendinizi toparlayıon bence. Sen de kendini bu kadar ezdirme. Sinirlerine hakim olmalı karşındaki insan. Yoksa bu bir sorundur. Bence açıkça konuş onunla.

en baştan rahattım ve 2 yıl hiç kötü bi lafını bgrdıgını bile duymamstım..snra birde görnce ben ne oldgmu anlamdım..ve zor dnmdeydim bana vrdugu zman o anki halimle mi kbl edip sustum bilmiyorum...kndimizi toparladık 4 aydır kavga bile yok ama bunun sonu blli dgil..kunştum karsıma alıp ...ki bidaha olrsa zaten dayanamam aklım basıma yni gliyor...ama artık gvnmeiyorum..knstuktan snra ii ama ne olcagı bilinmez bundan snra...

Yazınızı üzülerekden okudum gerçekden yaşadıklarınız çok kötü şeyler, sevgi değer vermektir sevginin içeriğinde asla şiddet olmaz. Uzun zaman birliktesiniz belki ama bunca yaşanan olaydan sonra ona nasıl saygı duyabilirsiniz nasıl güvenebilirsiniz ki ? Buna sevgi diyorsanız eğer olmaz olsun böyle sevgi.

Back
X