Bebek Beslenmesi Sevgiili anneler lutfen yardim!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
11 haftalik Bebegim son gunlerde huysuzlanmaya basladi bazen mamasini icerken agliyor zorla iciriyorum bazen iyi iciyor eli surekli agzinda parmagimi agzini goturdugumde eleriyle elimi agzina goturmeye caliyor parmagimi isirmaya calisiyor agzindan surekli su akiyor ve bazen baloncuk yapiyor sizce bebegim dismi cikariyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse cevap vermicekmi:44:

O aylarda normal çevreyi ağızlarıyla tanımaya çalışor herşeyi ağızlarında götüyüyorlar ve o ağız suyu bir müddet sonra geçiyor kızımda öyleydi 10 aylık olduk hala diş yok :) dişten olucanı sanmıyorum ama diş huysuzlukları erken başlayabiliyor havalarda çok sıcak yemesi için zorlama inada dönüşmesin biraz bekle sonra tekrar yedir ve bir püf nokta bebekler uyanır uyanmaz yemek vermeye kalkarsan red ediyor mutlaka yarım saat kadar oyna açılaın öyle yedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabilir canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…