E
EU2
Ziyaretçi
belinaycım bu kadar hediye karsınında naptı erkek arkadasın....bide merak ettim o sana ne almış :):)):
canımm aşkım eve girmiş kutuları açmış hediyelerimi görmüş hemen beni aradı aşkıııııııım nerden buldun bu albümü yaaaaaaa bu futbolcuların resmini yaşlarını kilolarını her şeyini bulmuşsun bu marşları nasıl buldun dedi nasıl çığlık atıyoo biyandanda izliyoo sesler geliyorduuu offff budamı varrrr offffff diye bağırıyordu gülüp duruyordu diğer cd’yi açtı slaytımız olann ve başladı gülmeye sendemi dedi evet ama benim müziklerim değişik dedim sonrada o hazırladığım müzik cd’sini dinledi bu gece onu dinleeyerek uyicak ve 8 sayfalık mektubumu okicak birazdan şekerleri görüncede çıldırmış yarısı bitti bile diyoo ilaç kutusu içinde diyorki benim ilacım sensinki bu kesmez beni diyoo kurabiyelerden kayınvalideciğimede ikram etmiş çok beğenmiş marifetli gelinim demiş resim albümü yapmıştım kartondan onuda çok beğenmiş aşkım çok güzel olmuş bunlar dedi benim için uğraşman bile çok anlamlı dedi.. bende öyle yetenek yok bak hazıra konuyorum hazır pasta hazır kola hazır oyuncak hazır mum dedi aşkım ama bunları ayarlaman bile süperdi dedim … sonra verdiğim oyuncaklarıda saklicağını söyledi dolabıma koyimki yeğenler görüp almasın dedi …seviyorum ben bu adamı yaaaaaaa :asigim:
oda bana çok istediğim kazağı almışş ve özel atkı yaptırmışş grafikerdir benim aşkım kendi tasarlamışş kendi cizmiş değiik bişi oldu dedi fakat yetişemedi aşkım baskıdakiler yetiştiremedi hafta içi eline geçer dedi... olsunnn hediyelerde gözüm yokkki yaptığı sürpriz ve martta bize gelecek olmaları benim için en deeğerli en anlamllı en süper hediyeeeŞeniz
oda bana çok istediğim kazağı almışş ve özel atkı yaptırmışş grafikerdir benim aşkım kendi tasarlamışş kendi cizmiş değiik bişi oldu dedi fakat yetişemedi aşkım baskıdakiler yetiştiremedi hafta içi eline geçer dedi... olsunnn hediyelerde gözüm yokkki yaptığı sürpriz ve martta bize gelecek olmaları benim için en deeğerli en anlamllı en süper hediyeeeŞeniz