- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
iyi sizde kadınlar kulubunde ki kullanıcı adınızı verin madem ona
işte gol gol goliyi sizde kadınlar kulubunde ki kullanıcı adınızı verin madem ona
Evet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
şimdi tabii daha yeniyiz öyle diretemem ama yine de huylandım.
siz merak eder miydiniz böyle bir durumda?
ikisi aynı şey değil ama ben isterse verebilirim çünkü çekindiğim bir durum yok ama sözlük bambaşka bir mecra ve sapıkça şeyler yazan tiplerden olup olmadığını nereden bileceğim? belki bir sosyopat var kaşımda?
O hangisiEtmezdim. herkesin kendine özel alanları vardır. Saygı duymalısınız. Sözlük şu cinsel içerikli sözlük değilse problem olmaz.
Beraber olduğunuz adamın sosyopat olup olmadığını sözlükte yazdıklarından çıkaracaksanız işiniz zor.
Adam kanlı canlı karşınızda ne sıkıntısı var görürsünüz zaten.
kimse ben sosyopatım, katilim, itim uğursuzum der mi?
hazır kendini anlattığı bir alan var bakıp değerlendireceğim.
hayır etmezdim biri benim buradaki nickimi sorsa özel der söylemezdim aynı zamanda sözlüklerin birinde yazarım sorana onu da söylemem orada nasıl tiplerin olduğu az çok belli diyorsunuz ama içinde olmadığınız için hep ergen goy goycu görmeniz normal gayet kültürel derinliği olan aklı başında saygın meslek sahibi insanlar da varEvet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
şimdi tabii daha yeniyiz öyle diretemem ama yine de huylandım.
siz merak eder miydiniz böyle bir durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?